Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Voe ale tak ta barva neni z fabriky nova,uz je ji 8 let a to bude pak videt na tom odstinu ne? bych mel nerad kazdej naraznik jinej a celkove aby to vypadalo stejne jako zbytek auta. kdyz jsem to daval lakovatt prve,tak chteli vicko nadrze,aby trefili ten odstin

Zatím jsem všechno lakoval podle číslo barvy a nebyl problém.Před půl rokem mi dávali novej zadní a šel do laku jen podle čísla a není to vidět

Vloženo
ty ve,no prece nebudu mit auto vysisovany a narazniky jak novy ? :D

Badys, má pravdu. Když vyleštíš káru tak to nebude vidět. Aspoň budeš mít důvod ;)

Vloženo

pokud máš lak KO tak vždycky i kdyby podle víčka vezmou barvu to bude vidět...

Vloženo

pokud máš lak KO tak vždycky i kdyby podle víčka vezmou barvu to bude vidět...

přesně tak!!!

Vloženo
já teda u červené vždy řekl 8180 a lak vždy na jednučku pásnul ;) se stříbrnou se bojím :(

To já bych se bál spíš u tý červený.

Tátovi nedávno stříkali po ťukanci zadní nárazník a kus blatníku na stříbrný Octě a nebylo to vůbec znát.Je pravda,že to bylo rok starý auto,takže lak ještě nebyl vyšisovanej

Vloženo
já teda u červené vždy řekl 8180 a lak vždy na jednučku pásnul ;) se stříbrnou se bojím :(

Tátovi nedávno stříkali po ťukanci zadní nárazník a kus blatníku na stříbrný Octě a nebylo to vůbec znát.Je pravda,že to bylo rok starý auto,takže lak ještě nebyl vyšisovanej

snad jo, starý lak dostane co proto i když vypadá dobře, leštěnky se už třepou :D

Vloženo
No a ta tmave modra teda myslite ze bude OK jo?

to uvidíš až to bude, když to bude špatny, tak leštěnku s brusným zrnem, pak leštěnku na jemné leštění a pak na to tvrdý vosk, lak bude parada a pracky budeš mít jak pepek námořník až to vše absolvuješ lol

Vloženo
ty voe tady pogoda a ja neska slapu, litam jak pi*a - kuva jdu na jidlo a pekne 2x 12 stupnovy dam.....

Tak to já už jsem čerstvě poO,ještě mě čeká to 12-ti stupňový -_-

Vloženo

Potkají se po dlouhé době dvě dávné kamarádky.Jedna má šaty Versace, boty Gucci, kabelku Lacoste atd..

Druhá, oblečená do asijského textilu se jí závistivě ptá: "Kde jsi vzala tak krásné oblečení?!!"

" Ale, to je takovej trik na manžela: Projdeš kolem něj nahá směrem ke dveřím, on se tě zeptá, kam jdeš ... a ty řekneš, ále na nákup.

Když se zeptá, proč jdeš nahá, prostě mu řekni, že nemáš co na sebe!

Mně dal 120.000..."

No, a druhá, že to vyzkouší. Projde doma nahá kolem manžela, ten sedí před televizí, v jedné ruce pivo, v druhé ovládač a ptá se: "Kam jdeš?"

"Na nákup" "Nahá?" "Jo, nemám nic na sebe" "Tak si aspoň umej prdel, ať neděláš ostudu.."

:-) :-)

Vloženo
Potkají se po dlouhé době dvě dávné kamarádky.Jedna má šaty Versace, boty Gucci, kabelku Lacoste atd..

Druhá, oblečená do asijského textilu se jí závistivě ptá: "Kde jsi vzala tak krásné oblečení?!!"

" Ale, to je takovej trik na manžela: Projdeš kolem něj nahá směrem ke dveřím, on se tě zeptá, kam jdeš ... a ty řekneš, ále na nákup.

Když se zeptá, proč jdeš nahá, prostě mu řekni, že nemáš co na sebe!

Mně dal 120.000..."

No, a druhá, že to vyzkouší. Projde doma nahá kolem manžela, ten sedí před televizí, v jedné ruce pivo, v druhé ovládač a ptá se: "Kam jdeš?"

"Na nákup" "Nahá?" "Jo, nemám nic na sebe" "Tak si aspoň umej prdel, ať neděláš ostudu.."

:-) :-)

Ty voe,kam na to chodíš :D

Vloženo

U mě nebyl problém ani problém ani po 6 letech a to ten lak už rozhodně není žádná sláva

Vloženo

Pepíček ve škole dává paní učitelce hádanku:

"Schválně jestli paní učitelko uhodnete, co to je - je to pro vás a

strká se to do vás ?" "No Pepíčku!!!

Takový sprosťárny !!" "Ale paní učitelko...to jsou přeci

květiny. Jsou pro Vás a strkají

sedo váz..."

Učitelka o přestávce na dozoru

hned vypráví kolegyni: "Hele mám super hádanku. Hádej co to

je: je to pro Tebe a strká se to do Tebe..."

...jde okolo Pepíček a říká: "Paní učitelko, VYKAT, VYKAT...jinak je

to čurák

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...