BadyS Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 tak si budeš muset auto taky jednou naleštit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 ty ve,no prece nebudu mit auto vysisovany a narazniky jak novy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Voe ale tak ta barva neni z fabriky nova,uz je ji 8 let a to bude pak videt na tom odstinu ne? bych mel nerad kazdej naraznik jinej a celkove aby to vypadalo stejne jako zbytek auta. kdyz jsem to daval lakovatt prve,tak chteli vicko nadrze,aby trefili ten odstin Zatím jsem všechno lakoval podle číslo barvy a nebyl problém.Před půl rokem mi dávali novej zadní a šel do laku jen podle čísla a není to vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 ty ve,no prece nebudu mit auto vysisovany a narazniky jak novy ? Badys, má pravdu. Když vyleštíš káru tak to nebude vidět. Aspoň budeš mít důvod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 ty ve,no prece nebudu mit auto vysisovany a narazniky jak novy ? pokud máš lak KO tak vždycky i kdyby podle víčka vezmou barvu to bude vidět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 ty ve,no prece nebudu mit auto vysisovany a narazniky jak novy ? pokud máš lak KO tak vždycky i kdyby podle víčka vezmou barvu to bude vidět... přesně tak!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 já teda u červené vždy řekl 8180 a lak vždy na jednučku pásnul se stříbrnou se bojím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 já teda u červené vždy řekl 8180 a lak vždy na jednučku pásnul se stříbrnou se bojím To já bych se bál spíš u tý červený. Tátovi nedávno stříkali po ťukanci zadní nárazník a kus blatníku na stříbrný Octě a nebylo to vůbec znát.Je pravda,že to bylo rok starý auto,takže lak ještě nebyl vyšisovanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 já teda u červené vždy řekl 8180 a lak vždy na jednučku pásnul se stříbrnou se bojím To já bych se bál spíš u tý červený. Tátovi nedávno stříkali po ťukanci zadní nárazník a kus blatníku na stříbrný Octě a nebylo to vůbec znát.Je pravda,že to bylo rok starý auto,takže lak ještě nebyl vyšisovanej snad jo, starý lak dostane co proto i když vypadá dobře, leštěnky se už třepou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 No a ta tmave modra teda myslite ze bude OK jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 No a ta tmave modra teda myslite ze bude OK jo? to uvidíš až to bude, když to bude špatny, tak leštěnku s brusným zrnem, pak leštěnku na jemné leštění a pak na to tvrdý vosk, lak bude parada a pracky budeš mít jak pepek námořník až to vše absolvuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 a nééébo pro tebe taky řešení 3x projet myčkou s tím čerstvým lakem a máš to jak zbytek auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 ty voe tady pogoda a ja neska slapu, litam jak pi*a - kuva jdu na jidlo a pekne 2x 12 stupnovy dam..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 ty voe tady pogoda a ja neska slapu, litam jak pi*a - kuva jdu na jidlo a pekne 2x 12 stupnovy dam..... Tak to já už jsem čerstvě poO,ještě mě čeká to 12-ti stupňový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Potkají se po dlouhé době dvě dávné kamarádky.Jedna má šaty Versace, boty Gucci, kabelku Lacoste atd.. Druhá, oblečená do asijského textilu se jí závistivě ptá: "Kde jsi vzala tak krásné oblečení?!!" " Ale, to je takovej trik na manžela: Projdeš kolem něj nahá směrem ke dveřím, on se tě zeptá, kam jdeš ... a ty řekneš, ále na nákup. Když se zeptá, proč jdeš nahá, prostě mu řekni, že nemáš co na sebe! Mně dal 120.000..." No, a druhá, že to vyzkouší. Projde doma nahá kolem manžela, ten sedí před televizí, v jedné ruce pivo, v druhé ovládač a ptá se: "Kam jdeš?" "Na nákup" "Nahá?" "Jo, nemám nic na sebe" "Tak si aspoň umej prdel, ať neděláš ostudu.." :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Potkají se po dlouhé době dvě dávné kamarádky.Jedna má šaty Versace, boty Gucci, kabelku Lacoste atd..Druhá, oblečená do asijského textilu se jí závistivě ptá: "Kde jsi vzala tak krásné oblečení?!!" " Ale, to je takovej trik na manžela: Projdeš kolem něj nahá směrem ke dveřím, on se tě zeptá, kam jdeš ... a ty řekneš, ále na nákup. Když se zeptá, proč jdeš nahá, prostě mu řekni, že nemáš co na sebe! Mně dal 120.000..." No, a druhá, že to vyzkouší. Projde doma nahá kolem manžela, ten sedí před televizí, v jedné ruce pivo, v druhé ovládač a ptá se: "Kam jdeš?" "Na nákup" "Nahá?" "Jo, nemám nic na sebe" "Tak si aspoň umej prdel, ať neděláš ostudu.." :-) :-) Ty voe,kam na to chodíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 já teda u červené vždy řekl 8180 a lak vždy na jednučku pásnul se stříbrnou se bojím To já bych se bál spíš u tý červený. Tátovi nedávno stříkali po ťukanci zadní nárazník a kus blatníku na stříbrný Octě a nebylo to vůbec znát.Je pravda,že to bylo rok starý auto,takže lak ještě nebyl vyšisovanej U mě nebyl problém ani problém ani po 6 letech a to ten lak už rozhodně není žádná sláva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Neni nad hodnyho kolegu,kterej si ze me a ze sefa udela prdel http://www.jibjab.com/starring_you/receipt/521302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Neni nad hodnyho kolegu,kterej si ze me a ze sefa udela prdel http://www.jibjab.com/starring_you/receipt/521302 člověče, jsem něvěděl, že jsi takový tanečník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Ty ve, sme tady padali pod stoly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Pepíček ve škole dává paní učitelce hádanku: "Schválně jestli paní učitelko uhodnete, co to je - je to pro vás a strká se to do vás ?" "No Pepíčku!!! Takový sprosťárny !!" "Ale paní učitelko...to jsou přeci květiny. Jsou pro Vás a strkají sedo váz..." Učitelka o přestávce na dozoru hned vypráví kolegyni: "Hele mám super hádanku. Hádej co to je: je to pro Tebe a strká se to do Tebe..." ...jde okolo Pepíček a říká: "Paní učitelko, VYKAT, VYKAT...jinak je to čurák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 ahoooooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 nudis se ??? ahoooooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 nooo hrozně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 takpojd nooo hrozně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky