baurak Vloženo 10. Září 2007 Vloženo 10. Září 2007 A jaka to je podivana...... Ze ty je jeste nemas? nene nemam
kocht Vloženo 10. Září 2007 Vloženo 10. Září 2007 Äle ja vim,ze ne,ale proc? Vzdyt ty se k nim celkem dostanes ne?
baurak Vloženo 10. Září 2007 Vloženo 10. Září 2007 Äle ja vim,ze ne,ale proc? Vzdyt ty se k nim celkem dostanes ne? nevim...posledni dobou s autem nic nedelam tak to neresim
kocht Vloženo 10. Září 2007 Vloženo 10. Září 2007 ja uz se taky pomalu blizim ke stadiu,kdy si rikam,ze ty dulezity veci uz mam a ze zbytek uz je jenom takova tresinka na dortu,jestli to vubec potrebuju
beeson Vloženo 10. Září 2007 Vloženo 10. Září 2007 Zdary ve spolek, tak jsem se vrátil z Turecka, to je děsná kosa tady. Jsem měl malej šok na Ruzyni. Jak to tady žije? Už se zvedla návštěvnost, nebo je to pořád o jedněch a těch samých lidech?
baurak Vloženo 10. Září 2007 Vloženo 10. Září 2007 ja uz se taky pomalu blizim ke stadiu,kdy si rikam,ze ty dulezity veci uz mam a ze zbytek uz je jenom takova tresinka na dortu,jestli to vubec potrebuju uz do toho nedavam tolik co driv...a uz se jen staram a jezdim
BadyS Vloženo 10. Září 2007 Vloženo 10. Září 2007 ja uz se taky pomalu blizim ke stadiu,kdy si rikam,ze ty dulezity veci uz mam a ze zbytek uz je jenom takova tresinka na dortu,jestli to vubec potrebuju uz do toho nedavam tolik co driv...a uz se jen staram a jezdim jasny, týden sis nekoupil nic nového Borgi čuus
kocht Vloženo 10. Září 2007 Vloženo 10. Září 2007 ja uz se taky pomalu blizim ke stadiu,kdy si rikam,ze ty dulezity veci uz mam a ze zbytek uz je jenom takova tresinka na dortu,jestli to vubec potrebuju uz do toho nedavam tolik co driv...a uz se jen staram a jezdim Ono i to starani neni zadarmo
BadyS Vloženo 10. Září 2007 Vloženo 10. Září 2007 Zdary ve spolek, tak jsem se vrátil z Turecka, to je děsná kosa tady. Jsem měl malej šok na Ruzyni. Jak to tady žije? Už se zvedla návštěvnost, nebo je to pořád o jedněch a těch samých lidech? hoj to víš, dobrého je po málu :D
BadyS Vloženo 10. Září 2007 Vloženo 10. Září 2007 ja uz se taky pomalu blizim ke stadiu,kdy si rikam,ze ty dulezity veci uz mam a ze zbytek uz je jenom takova tresinka na dortu,jestli to vubec potrebuju uz do toho nedavam tolik co driv...a uz se jen staram a jezdim Ono i to starani neni zadarmo už máš ten čep?
beeson Vloženo 11. Září 2007 Vloženo 11. Září 2007 Aaa ranní ptáče Jak se vede? Taky u vás tak krásně prší?
beeson Vloženo 11. Září 2007 Vloženo 11. Září 2007 (editace) dobre rano panove:-) Nápodobně Jirko, brý ráno Editováno: 11. Září 2007, autor: beeson
baurak Vloženo 11. Září 2007 Vloženo 11. Září 2007 dobre rano panove:-) Nápodobně Jirko, brý ráno dekuji tobe samozrejme taky...jak se mas?
Doporučené příspěvky