Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Brý dén ;)

tady nic lol:D

co to meles ;)

No nevim jak v Praze,ale tady teda od rana neprselo :D

cau kucí z Doks .-)

u me doma jo ale v Praze ne :-)

Holt v Praze je blaze :)

V centru taky neprsi,tak se jedu pres holesovice do cakovic podivat,jestli Jirik nahodou nekeca.. :D

dobre rano panove:-)

Nápodobně Jirko, brý ráno

dekuji tobe samozrejme taky...jak se mas?

Ale znáš, když to stálo za hovno bylo líp :)

Minulej týden jsem měl Octu na výměně oleje atd., no trvalo to asi 3 dny, načež mě kámoš vysvětlil že jí tam potřebovali, protože tam měli v servisu jinou Octu která chvíli jela, a pak z ničeho nic jak když utne, chcípla a nic, pak zas jela a zase chcípla. Taky to byla 66 TDi, tak mojí chudinku použili jako pokusnýho králíka, prostě si pujčili řídící jednotku ,palubku a kdo ví co ještě do tý porouchaný, aby přišly na to co to může být. Nakonec došli až k hlavnímu svazku kabelů ,ktrerej bych schnilej.

Hlavně že mě jí zase složili řádně dohromady. lol

V centru taky neprsi,tak se jedu pres holesovice do cakovic podivat,jestli Jirik nahodou nekeca.. :D

tak makej pane ;)

co to meles ;)

To bydlíš někde na Bermudách ne? lol V Plzni právě přestalo pršet a vypadá to že leze ven mozol. :p

Minulej týden jsem měl Octu na výměně oleje atd., no trvalo to asi 3 dny, načež mě kámoš vysvětlil že jí tam potřebovali, protože tam měli v servisu jinou Octu která chvíli jela, a pak z ničeho nic jak když utne, chcípla a nic, pak zas jela a zase chcípla. Taky to byla 66 TDi, tak mojí chudinku použili jako pokusnýho králíka, prostě si pujčili řídící jednotku ,palubku a kdo ví co ještě do tý porouchaný, aby přišly na to co to může být. Nakonec došli až k hlavnímu svazku kabelů ,ktrerej bych schnilej.

tak to si musel mit vylozene radost co ;)

bry poku*veny den <_<

co to meles ;)

To bydlíš někde na Bermudách ne? lol V Plzni právě přestalo pršet a vypadá to že leze ven mozol. :p

Ne, v Kladne

tak to si musel mit vylozene radost co ;)

Ještě že jsem byl na dovolený, když dělali tyhle pokusy, nadruhou stranu mě ale na oplátku projel celý auto + brzdy, zkontroloval bubny atd. Něco říkal že prý snad nahráli nějakej mírně vylepšený soft oprpti seriovce do jednotky co dostali z boleslavi. Je fakt že Octa o malinko líp akceleruje při předjíždění, a měla by trochu klesnout spotřeba, tak uvidím. Prostě mě používají jako pokusnou opici. lol

Ne, v Kladne

To je takový to hezký zakouřený město? lol

Ne, v Kladne

Davno ne,kde zijes? tady uz je vsechno pozavirany

Ne, v Kladne

Davno ne,kde zijes? tady uz je vsechno pozavirany

No žiju daleko od Kladna, to je pravda :) Občas ale přes něj jedu, když si to střihnu ze Slanýho na Beroun.

Kladno je porad stejny :-)

Pěkný den, hmm hezké číslo 777 to já rád :)

Jinak pražáci co zas máte na Barrandáku že to stojí 1,5 hodky :)

Ještě že jsem byl na dovolený, když dělali tyhle pokusy, nadruhou stranu mě ale na oplátku projel celý auto + brzdy, zkontroloval bubny atd. Něco říkal že prý snad nahráli nějakej mírně vylepšený soft oprpti seriovce do jednotky co dostali z boleslavi. Je fakt že Octa o malinko líp akceleruje při předjíždění, a měla by trochu klesnout spotřeba, tak uvidím. Prostě mě používají jako pokusnou opici. lol

tak aspon ze to zkontroloval ;)

tak aspon ze to zkontroloval ;)

Kdyby nezkontroloval, dostal by na budku lol Pravidelnou kontrolu auta celýho mám tak 2-3 do roka. U Feldy jsem to dělal taky tak a neměl jsem s ní jedinej problém .

Upraveno od beeson

Kladno je idealni hend z nekolika duvodu. Je blizko Prahy,takze to je jako kdyby jsi bydlel v Praze,ale bez toho vseho bordelu. Trva mi to do PHY asi 15 minut. No pak tu netece zadna reka,takze se nemusi resit zadny povodne a podobne. Akorat teda Auto gangy si tu docela libujou no,to je tak jedina nevyhoda,ale kdyz mam garaz,tak me to moc netankuje. Sice me teda 3 vykradli,ale to jsem si ho nechal pres noc venku :disgust:

Kladno je idealni hend z nekolika duvodu. Je blizko Prahy,takze to je jako kdyby jsi bydlel v Praze,ale bez toho vseho bordelu. Trva mi to do PHY asi 15 minut. No pak tu netece zadna reka,takze se nemusi resit zadny povodne a podobne. Akorat teda Auto gangy si tu docela libujou no,to je tak jedina nevyhoda,ale kdyz mam garaz,tak me to moc netankuje. Sice me teda 3 vykradli,ale to jsem si ho nechal pres noc venku :disgust:

tak to ja jsme na tom jeste lip jak to idealni Kladno lol

Kdyby nezkontroloval, dostal by na budku lol Pravidelnou kontrolu auta celýho mám tak 2-3 do roka. U Feldy jsem to dělal taky tak a neměl jsem s ní jedinej problém .

da se spouste veci predejit to je pravda ;)

No, teda nevim nevim s tou chemickou Jiriku lol

Upraveno od kocht

Něco podbnýho tu máme my, do Plzně 20 minut, řeku sice v městečku máme ale bydlím na kopci, takže mě taky povodně netankujou, a gangy tu nemáme, takže je klid ,i když nechám auto venku. :)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.