Tomáš Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Brý dén Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 tady nic co to meles No nevim jak v Praze,ale tady teda od rana neprselo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 cau kucí z Doks .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 No nevim jak v Praze,ale tady teda od rana neprselo u me doma jo ale v Praze ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Holt v Praze je blaze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 V centru taky neprsi,tak se jedu pres holesovice do cakovic podivat,jestli Jirik nahodou nekeca.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 dobre rano panove:-) Nápodobně Jirko, brý ráno dekuji tobe samozrejme taky...jak se mas? Ale znáš, když to stálo za hovno bylo líp Minulej týden jsem měl Octu na výměně oleje atd., no trvalo to asi 3 dny, načež mě kámoš vysvětlil že jí tam potřebovali, protože tam měli v servisu jinou Octu která chvíli jela, a pak z ničeho nic jak když utne, chcípla a nic, pak zas jela a zase chcípla. Taky to byla 66 TDi, tak mojí chudinku použili jako pokusnýho králíka, prostě si pujčili řídící jednotku ,palubku a kdo ví co ještě do tý porouchaný, aby přišly na to co to může být. Nakonec došli až k hlavnímu svazku kabelů ,ktrerej bych schnilej. Hlavně že mě jí zase složili řádně dohromady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 V centru taky neprsi,tak se jedu pres holesovice do cakovic podivat,jestli Jirik nahodou nekeca.. tak makej pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 tady nic co to meles No nevim jak v Praze,ale tady teda od rana neprselo To bydlíš někde na Bermudách ne? V Plzni právě přestalo pršet a vypadá to že leze ven mozol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Ale znáš, když to stálo za hovno bylo líp Minulej týden jsem měl Octu na výměně oleje atd., no trvalo to asi 3 dny, načež mě kámoš vysvětlil že jí tam potřebovali, protože tam měli v servisu jinou Octu která chvíli jela, a pak z ničeho nic jak když utne, chcípla a nic, pak zas jela a zase chcípla. Taky to byla 66 TDi, tak mojí chudinku použili jako pokusnýho králíka, prostě si pujčili řídící jednotku ,palubku a kdo ví co ještě do tý porouchaný, aby přišly na to co to může být. Nakonec došli až k hlavnímu svazku kabelů ,ktrerej bych schnilej. Hlavně že mě jí zase složili řádně dohromady. tak to si musel mit vylozene radost co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 bry poku*veny den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 tady nic co to meles No nevim jak v Praze,ale tady teda od rana neprselo To bydlíš někde na Bermudách ne? V Plzni právě přestalo pršet a vypadá to že leze ven mozol. Ne, v Kladne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Ale znáš, když to stálo za hovno bylo líp Minulej týden jsem měl Octu na výměně oleje atd., no trvalo to asi 3 dny, načež mě kámoš vysvětlil že jí tam potřebovali, protože tam měli v servisu jinou Octu která chvíli jela, a pak z ničeho nic jak když utne, chcípla a nic, pak zas jela a zase chcípla. Taky to byla 66 TDi, tak mojí chudinku použili jako pokusnýho králíka, prostě si pujčili řídící jednotku ,palubku a kdo ví co ještě do tý porouchaný, aby přišly na to co to může být. Nakonec došli až k hlavnímu svazku kabelů ,ktrerej bych schnilej. Hlavně že mě jí zase složili řádně dohromady. tak to si musel mit vylozene radost co Ještě že jsem byl na dovolený, když dělali tyhle pokusy, nadruhou stranu mě ale na oplátku projel celý auto + brzdy, zkontroloval bubny atd. Něco říkal že prý snad nahráli nějakej mírně vylepšený soft oprpti seriovce do jednotky co dostali z boleslavi. Je fakt že Octa o malinko líp akceleruje při předjíždění, a měla by trochu klesnout spotřeba, tak uvidím. Prostě mě používají jako pokusnou opici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Ne, v Kladne To je takový to hezký zakouřený město? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Ne, v Kladne To je takový to hezký zakouřený město? Davno ne,kde zijes? tady uz je vsechno pozavirany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Ne, v Kladne To je takový to hezký zakouřený město? Davno ne,kde zijes? tady uz je vsechno pozavirany No žiju daleko od Kladna, to je pravda Občas ale přes něj jedu, když si to střihnu ze Slanýho na Beroun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Kladno je porad stejny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Pěkný den, hmm hezké číslo 777 to já rád Jinak pražáci co zas máte na Barrandáku že to stojí 1,5 hodky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Ještě že jsem byl na dovolený, když dělali tyhle pokusy, nadruhou stranu mě ale na oplátku projel celý auto + brzdy, zkontroloval bubny atd. Něco říkal že prý snad nahráli nějakej mírně vylepšený soft oprpti seriovce do jednotky co dostali z boleslavi. Je fakt že Octa o malinko líp akceleruje při předjíždění, a měla by trochu klesnout spotřeba, tak uvidím. Prostě mě používají jako pokusnou opici. tak aspon ze to zkontroloval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 (editace) Ještě že jsem byl na dovolený, když dělali tyhle pokusy, nadruhou stranu mě ale na oplátku projel celý auto + brzdy, zkontroloval bubny atd. Něco říkal že prý snad nahráli nějakej mírně vylepšený soft oprpti seriovce do jednotky co dostali z boleslavi. Je fakt že Octa o malinko líp akceleruje při předjíždění, a měla by trochu klesnout spotřeba, tak uvidím. Prostě mě používají jako pokusnou opici. tak aspon ze to zkontroloval Kdyby nezkontroloval, dostal by na budku Pravidelnou kontrolu auta celýho mám tak 2-3 do roka. U Feldy jsem to dělal taky tak a neměl jsem s ní jedinej problém . Editováno: 11. Září 2007, autor: beeson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Kladno je idealni hend z nekolika duvodu. Je blizko Prahy,takze to je jako kdyby jsi bydlel v Praze,ale bez toho vseho bordelu. Trva mi to do PHY asi 15 minut. No pak tu netece zadna reka,takze se nemusi resit zadny povodne a podobne. Akorat teda Auto gangy si tu docela libujou no,to je tak jedina nevyhoda,ale kdyz mam garaz,tak me to moc netankuje. Sice me teda 3 vykradli,ale to jsem si ho nechal pres noc venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Kladno je idealni hend z nekolika duvodu. Je blizko Prahy,takze to je jako kdyby jsi bydlel v Praze,ale bez toho vseho bordelu. Trva mi to do PHY asi 15 minut. No pak tu netece zadna reka,takze se nemusi resit zadny povodne a podobne. Akorat teda Auto gangy si tu docela libujou no,to je tak jedina nevyhoda,ale kdyz mam garaz,tak me to moc netankuje. Sice me teda 3 vykradli,ale to jsem si ho nechal pres noc venku tak to ja jsme na tom jeste lip jak to idealni Kladno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Kdyby nezkontroloval, dostal by na budku Pravidelnou kontrolu auta celýho mám tak 2-3 do roka. U Feldy jsem to dělal taky tak a neměl jsem s ní jedinej problém . da se spouste veci predejit to je pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 (editace) No, teda nevim nevim s tou chemickou Jiriku Editováno: 11. Září 2007, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Kladno je idealni hend z nekolika duvodu. Je blizko Prahy,takze to je jako kdyby jsi bydlel v Praze,ale bez toho vseho bordelu. Trva mi to do PHY asi 15 minut. No pak tu netece zadna reka,takze se nemusi resit zadny povodne a podobne. Akorat teda Auto gangy si tu docela libujou no,to je tak jedina nevyhoda,ale kdyz mam garaz,tak me to moc netankuje. Sice me teda 3 vykradli,ale to jsem si ho nechal pres noc venku Něco podbnýho tu máme my, do Plzně 20 minut, řeku sice v městečku máme ale bydlím na kopci, takže mě taky povodně netankujou, a gangy tu nemáme, takže je klid ,i když nechám auto venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky