MichalF Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Starsi segra je sikovna prave az az zaostavas jo?? Nedelejte mu ostudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 tak kdyz jsem rekl ze mi prijde normalni na dovoleny s nekym spat treba 2x denne,tak se mi vysmala se slovy? Coze? Aspon 3x za noc ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 tak kdyz jsem rekl ze mi prijde normalni na dovoleny s nekym spat treba 2x denne,tak se mi vysmala se slovy? Coze? Aspon 3x za noc ne? Tak to ma BYT !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 tak kdyz jsem rekl ze mi prijde normalni na dovoleny s nekym spat treba 2x denne,tak se mi vysmala se slovy? Coze? Aspon 3x za noc ne? Hmmmm,slušná práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Jestli bude sestra po ní,tak se má Michal za 3 roky na co těšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Jestli bude sestra po ní,tak se má Michal za 3 roky na co těšit :palec2: Tak to kazdopadne pane !!! lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 tak kdyz jsem rekl ze mi prijde normalni na dovoleny s nekym spat treba 2x denne,tak se mi vysmala se slovy? Coze? Aspon 3x za noc ne? Já myslel že na dovolenej si máš oddychnout a ne se strhat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Jestli bude sestra po ní,tak se má Michal za 3 roky na co těšit :palec2: Tak to kazdopadne pane !!! lol Jojo,kdo si počká..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 tak kdyz jsem rekl ze mi prijde normalni na dovoleny s nekym spat treba 2x denne,tak se mi vysmala se slovy? Coze? Aspon 3x za noc ne? tak ted nevim jestli mas zase problem v pichani nebo v komunikaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 tak kdyz jsem rekl ze mi prijde normalni na dovoleny s nekym spat treba 2x denne,tak se mi vysmala se slovy? Coze? Aspon 3x za noc ne? tak ted nevim jestli mas zase problem v pichani nebo v komunikaci vypadá to spíš na to píchání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 tak kdyz jsem rekl ze mi prijde normalni na dovoleny s nekym spat treba 2x denne,tak se mi vysmala se slovy? Coze? Aspon 3x za noc ne? tak ted nevim jestli mas zase problem v pichani nebo v komunikaci vypadá to spíš na to píchání lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 tak kdyz jsem rekl ze mi prijde normalni na dovoleny s nekym spat treba 2x denne,tak se mi vysmala se slovy? Coze? Aspon 3x za noc ne? tak ted nevim jestli mas zase problem v pichani nebo v komunikaci vypadá to spíš na to píchání no taky se me zda...prece kdyz jedu na dovcu tak na dovcu a ne se tam strhat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Nevim jak Vy, ale ja se obcas rad strhaaaaaaaaam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 tak kdyz jsem rekl ze mi prijde normalni na dovoleny s nekym spat treba 2x denne,tak se mi vysmala se slovy? Coze? Aspon 3x za noc ne? tak ted nevim jestli mas zase problem v pichani nebo v komunikaci vypadá to spíš na to píchání no taky se me zda...prece kdyz jedu na dovcu tak na dovcu a ne se tam strhat... Přesně tak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Nevim jak Vy, ale ja se obcas rad strhaaaaaaaaam ale mas tam to slovo obcas coz predpokladam neni denne minimalne 3x jak pise sukmajstr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Nevim jak Vy, ale ja se obcas rad strhaaaaaaaaam Ale vždyť to jde i bez strhání,kor na dovče.Lehneš na záda a ať se snaží holka.Je to o komunikaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Nevim jak Vy, ale ja se obcas rad strhaaaaaaaaam Ale vždyť to jde i bez strhání,kor na dovče.Lehneš na záda a ať se snaží holka.Je to o komunikaci Tak o co teda de, o sukani nebo o komunikaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Ve trikrat denne bych si taky dal klidne dal rict . trikrat za noc,to uz nevim,jak bych ten tejden zvladal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 No mam kamaradku, ktera je schopna si to sama udelat prej 50x za den. Sem rikal tak to musi byt radost ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 No mam kamaradku, ktera je schopna si to sama udelat prej 50x za den. Sem rikal tak to musi byt radost ! To si děláš pr...,ne?Fakt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 No mam kamaradku, ktera je schopna si to sama udelat prej 50x za den. Sem rikal tak to musi byt radost ! To si děláš pr...,ne?Fakt? No reagoval sem uplne stejne, ze mi to prislo nemozny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 vždyť by si musela "hrát" min. 2x za hodinu celej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Ve trikrat denne bych si taky dal klidne dal rict . trikrat za noc,to uz nevim,jak bych ten tejden zvladal by jsi pres den odpocival ne kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 vždyť by si musela "hrát" min. 2x za hodinu celej den No to sem ji rikal taky, prej to je proste jeden za druhym. Lehne si k uceni a .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 vždyť by si musela "hrát" min. 2x za hodinu celej den No to sem ji rikal taky, prej to je proste jeden za druhym. Lehne si k uceni a .... a nechce u toho uceni tak nejak jako treba radit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky