Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zatím sháním na O1 ale asi nezbude než dát O2 kua :(

woe novej 7OOO

starej 5000

to jsou dardy :( kdeže lonské sněhy jsou :( za 4ku novej, to bych dal i za starej

Vloženo
zatím sháním na O1 ale asi nezbude než dát O2 kua :(

woe novej 7OOO

starej 5000

to jsou dardy :( kdeže lonské sněhy jsou :( za 4ku novej, to bych dal i za starej

to jsou ceny bez pytle??

Vloženo
voe tady dole v ty rychly odpovedi sem dal nacist obrazek,dal jsem link a chyba a psalo to neoc o tom,ze to nemam ve spravnym tvaru

hele tak si kup manual k tomuhle foru a tam to vsechno mas...ja si ho taky koupil a uz nemam problemy

Vloženo (editace)
;);):prc::prc:

co s tím volantem z R32 kochták porád má stejně mu to nepojede jak to stříbrný :D

Editováno: , autor: Vaša
Vloženo

Přeji dobrý noc, tak jsem se vrátil z dovči a cítim se ještě hůř, než když jsem na ní jel.

Musim se nad sebou asi zamyslet, měl jsem Škoda forum absťák :smich:

Vloženo
Flákam se tak kolem, mrknu, vidim že před chvilkou tu nasával Kocht, jinak mrtvo. Voni snad všichni chrápou? lol

to se ti jenom zdá, já si léčim absťák lol

Vloženo
Flákam se tak kolem, mrknu, vidim že před chvilkou tu nasával Kocht, jinak mrtvo. Voni snad všichni chrápou? lol

A jé horal dorazil :scooter: Máš absťák z toho že k vám ještě nezavedli net tak se jezdíš koukat do Práglu? lol Nebo si se flákal někde u móře? :)

Vloženo (editace)

A jé horal dorazil :scooter: Máš absťák z toho že k vám ještě nezavedli net tak se jezdíš koukat do Práglu? lol Nebo si se flákal někde u móře? :)

Ale, dorazil jsem od moře, kde sice net byl, ale 5,- Euro za 15minut mi nebylo po chuti a ani po peněžence fuck

A absťák jsem měl z toho, že jsem tu týden nebyl :smich:

Editováno: , autor: rolbar
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...