BadyS Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 zatím sháním na O1 ale asi nezbude než dát O2 kua woe novej 7OOO starej 5000 to jsou dardy kdeže lonské sněhy jsou za 4ku novej, to bych dal i za starej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 baui,v jaky tvaru jsi to tam uploadnul? Dal jsem vlozit obrazek ,pak dal url a hovnajs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 zatím sháním na O1 ale asi nezbude než dát O2 kua woe novej 7OOO starej 5000 to jsou dardy kdeže lonské sněhy jsou za 4ku novej, to bych dal i za starej to jsou ceny bez pytle?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 baui,v jaky tvaru jsi to tam uploadnul? Dal jsem vlozit obrazek ,pak dal url a hovnajs ja jsem si to ulozil a nahral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Nazdárek,tak jsem tu od rána nebyl a koukám,že Michal nepovolil Asi mu to zítra vytmavím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 nechapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 nechapu to neni nic nového Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 S no zkusim neco poresit ale za nic nerucim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 nechapu tak ze standard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 voe tady dole v ty rychly odpovedi sem dal nacist obrazek,dal jsem link a chyba a psalo to neoc o tom,ze to nemam ve spravnym tvaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 voe tady dole v ty rychly odpovedi sem dal nacist obrazek,dal jsem link a chyba a psalo to neoc o tom,ze to nemam ve spravnym tvaru hele tak si kup manual k tomuhle foru a tam to vsechno mas...ja si ho taky koupil a uz nemam problemy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Diky pro dobrotu na zebrotu...tak ti kua radim a tobe se to nelibi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Sem cekal nejakou osvicenou radu z ust IT crowda a nic. prej kup si manual Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 (editace) co s tím volantem z R32 kochták porád má stejně mu to nepojede jak to stříbrný Editováno: 13. Září 2007, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Hele hele,nemel jsi me v tom vozit,za to muzes ty!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Přeji dobrý noc, tak jsem se vrátil z dovči a cítim se ještě hůř, než když jsem na ní jel. Musim se nad sebou asi zamyslet, měl jsem Škoda forum absťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 DObrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Flákam se tak kolem, mrknu, vidim že před chvilkou tu nasával Kocht, jinak mrtvo. Voni snad všichni chrápou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Flákam se tak kolem, mrknu, vidim že před chvilkou tu nasával Kocht, jinak mrtvo. Voni snad všichni chrápou? to se ti jenom zdá, já si léčim absťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Flákam se tak kolem, mrknu, vidim že před chvilkou tu nasával Kocht, jinak mrtvo. Voni snad všichni chrápou? to se ti jenom zdá, já si léčim absťák A jé horal dorazil Máš absťák z toho že k vám ještě nezavedli net tak se jezdíš koukat do Práglu? Nebo si se flákal někde u móře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 (editace) Flákam se tak kolem, mrknu, vidim že před chvilkou tu nasával Kocht, jinak mrtvo. Voni snad všichni chrápou? to se ti jenom zdá, já si léčim absťák A jé horal dorazil Máš absťák z toho že k vám ještě nezavedli net tak se jezdíš koukat do Práglu? Nebo si se flákal někde u móře? Ale, dorazil jsem od moře, kde sice net byl, ale 5,- Euro za 15minut mi nebylo po chuti a ani po peněžence A absťák jsem měl z toho, že jsem tu týden nebyl Editováno: 13. Září 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Dobré ráno Dáme kafi ne ? kdo si dá se mnou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Dobré ránoDáme kafi ne ? kdo si dá se mnou ? Ahojky. Už do sebe lámu půlitr bukvic jinak po ránu nefunguju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky