baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 to ja to dnes zahajim asi cajem :-) jinak Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 (editace) Bude dneska konečně jiný téma než kozy? Jinak ahoj Jirko Editováno: 14. Září 2007, autor: beeson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Bude dneska konečně jiný téma než kozy? Jinak ahoj Jirko no jaky tema bude fakt netusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 zdravím příchozí dnes konečně došlo babí léto - asi zajedu opláchnout auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Dobré ránoDáme kafi ne ? kdo si dá se mnou ? JA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Dobré ránoDáme kafi ne ? kdo si dá se mnou ? JA pro tebe ? vždycky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 zdravím příchozídnes konečně došlo babí léto - asi zajedu opláchnout auto no tady uz je od utery ale oplachovat budu az dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 zdravím příchozídnes konečně došlo babí léto - asi zajedu opláchnout auto no tady uz je od utery ale oplachovat budu az dnes tady to bylo včera z rána ještě takový nerozhodný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 tady to bylo včera z rána ještě takový nerozhodný tak to tady je to pohodicka a doufam ze to vydrzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Dobré ránoDáme kafi ne ? kdo si dá se mnou ? JA pro tebe ? vždycky Dekuju,rozpustny, mliko a 2 cukry,vydzt vis. Teda ty vlastne ne zena vi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 (editace) Bré ráno přeji, osobně si dám opravdu silný kafe, je mi, jak kdyby mě v noci zmlátila parta ukrajinců dneska to počasí vypadá na solidní den Editováno: 14. Září 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Brej den, i já se po delší době hlásím v hospůdce. Ale dnes si dám asi taky čaj, jsem nějakej nakřáplej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Dobré ránoDáme kafi ne ? kdo si dá se mnou ? JA pro tebe ? vždycky Dekuju,rozpustny, mliko a 2 cukry,vydzt vis. Teda ty vlastne ne zena vi žena ví, ale ještě spí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Bre ranko mladeznici ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Bre ranko mladeznici ! Tak tě zase po delší době zdravím. Co je nového? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Bre ranko mladeznici ! no nazdar sokolíku...tak co ty fotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Bre ranko mladeznici ! Tak tě zase po delší době zdravím. Co je nového? Sem nachcipanej, dneska se jedu podivat na anglany a jinak nic new Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Bre ranko mladeznici ! no nazdar sokolíku...tak co ty fotky? Sam si ... fotky bych neresil, k tomu uz sem se vyjadril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Bre ranko mladeznici ! Tak tě zase po delší době zdravím. Co je nového? Sem nachcipanej, dneska se jedu podivat na anglany a jinak nic new Tak to já jsem taky. Dnes jen sedím u čaje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Bre ranko mladeznici ! Tak tě zase po delší době zdravím. Co je nového? Sem nachcipanej, dneska se jedu podivat na anglany a jinak nic new Tak to já jsem taky. Dnes jen sedím u čaje. To do sebe leju uz tejden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 no myslel jsem ze bych vyrazil na nejakej sraz ale kdyz vidim jak to tady vypada tak na to kaslu a nepojedu ani na jeden i kdyz do Doks to mam kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Bre ranko mladeznici ! Tak tě zase po delší době zdravím. Co je nového? Sem nachcipanej, dneska se jedu podivat na anglany a jinak nic new Tak to já jsem taky. Dnes jen sedím u čaje. To do sebe leju uz tejden Tak místo čaje vem silnější kalibr. Docela se mě osvědčilo večer paralen, na to panáka -2 fernetu nebo slivky ,zalehnout ,vypotit a ráno jucham jak zajíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 no myslel jsem ze bych vyrazil na nejakej sraz ale kdyz vidim jak to tady vypada tak na to kaslu a nepojedu ani na jeden i kdyz do Doks to mam kousek Já bych jel taky, ale když si vemu, jaká je to štreka a navíc se na D1 pořád něco děje, chuť celkem přejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 no myslel jsem ze bych vyrazil na nejakej sraz ale kdyz vidim jak to tady vypada tak na to kaslu a nepojedu ani na jeden i kdyz do Doks to mam kousek Já bych jel taky, ale když si vemu, jaká je to štreka a navíc se na D1 pořád něco děje, chuť celkem přejde. to bys potom nemohl jezdit nikam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Bre ranko mladeznici ! Tak tě zase po delší době zdravím. Co je nového? Sem nachcipanej, dneska se jedu podivat na anglany a jinak nic new Tak to já jsem taky. Dnes jen sedím u čaje. To do sebe leju uz tejden Tak na mě to vlezlo až včera, tak dnes teprve začínám. Ale zatím se cítím dobře, takže to snad brzy přejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky