Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Hele necpi se k nam do Jablonce Tady Te nikdo nechce !!! ty voe ty si tam starosta?? Skoro tak toho jsem se bal No a do voleb daleko, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Právě jsem odeslal do Jablonce smsku, tak uvidím, co odepíše. Snad nespí po odpolední. Tak parada ... rovnou nam sem na ni muzes dat jeji tel cislo Kdyz uz mas ten telefon v ruce Tak to by mě asi zabila, ale můžeš to tam jet zkouknout a dát nám pak vědět. Já tam ještě nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Právě jsem odeslal do Jablonce smsku, tak uvidím, co odepíše. Snad nespí po odpolední. Tak parada ... rovnou nam sem na ni muzes dat jeji tel cislo Kdyz uz mas ten telefon v ruce Tak to by mě asi zabila, ale můžeš to tam jet zkouknout a dát nám pak vědět. Já tam ještě nebyl. No sem zvedavej copak je to za hospu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Právě jsem odeslal do Jablonce smsku, tak uvidím, co odepíše. Snad nespí po odpolední. Tak parada ... rovnou nam sem na ni muzes dat jeji tel cislo Kdyz uz mas ten telefon v ruce A jéje,Michalův příjezd do Mimoně je v ohrožení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 TAKŽE JE TO TADY!!!!!!!!!!!!!!! MODRÁ ZAHRADA, Lidická 12, Jablonec. Kdo tam bude první dá vědět ostatním!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 TAKŽE JE TO TADY!!!!!!!!!!!!!!!MODRÁ ZAHRADA, Lidická 12, Jablonec. Kdo tam bude první dá vědět ostatním!!! Hmmmmmmmm .... tak tam to znam ... tam delaj same hezke kocky A mimochodem ... dela tam moje sestrenice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 TAKŽE JE TO TADY!!!!!!!!!!!!!!!MODRÁ ZAHRADA, Lidická 12, Jablonec. Kdo tam bude první dá vědět ostatním!!! Řekl bych,že Michal už je na cestě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 No a do voleb daleko, co? tak jen aby to nechtel zkusit na prezidenta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 TAKŽE JE TO TADY!!!!!!!!!!!!!!!MODRÁ ZAHRADA, Lidická 12, Jablonec. Kdo tam bude první dá vědět ostatním!!! Hmmmmmmmm .... tak tam to znam ... tam delaj same hezke kocky A mimochodem ... dela tam moje sestrenice Abych to upresnil ... sestrenice pres koleno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 TAKŽE JE TO TADY!!!!!!!!!!!!!!!MODRÁ ZAHRADA, Lidická 12, Jablonec. Kdo tam bude první dá vědět ostatním!!! Hmmmmmmmm .... tak tam to znam ... tam delaj same hezke kocky A mimochodem ... dela tam moje sestrenice A je pěkná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 TAKŽE JE TO TADY!!!!!!!!!!!!!!!MODRÁ ZAHRADA, Lidická 12, Jablonec. Kdo tam bude první dá vědět ostatním!!! No ,pokud je pekna,tak bych si tim tak jistej nebyl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 TAKŽE JE TO TADY!!!!!!!!!!!!!!!MODRÁ ZAHRADA, Lidická 12, Jablonec. Kdo tam bude první dá vědět ostatním!!! Ještě přikládám odkaz MODRÁ ZAHRADA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 no vyborne tak ze jedeme kalit do modry zahrady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 TAKŽE JE TO TADY!!!!!!!!!!!!!!!MODRÁ ZAHRADA, Lidická 12, Jablonec. Kdo tam bude první dá vědět ostatním!!! Hmmmmmmmm .... tak tam to znam ... tam delaj same hezke kocky A mimochodem ... dela tam moje sestrenice A nemáte náhodou oba dva stejnou sestřenici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 TAKŽE JE TO TADY!!!!!!!!!!!!!!!MODRÁ ZAHRADA, Lidická 12, Jablonec. Kdo tam bude první dá vědět ostatním!!! Hmmmmmmmm .... tak tam to znam ... tam delaj same hezke kocky A mimochodem ... dela tam moje sestrenice A je pěkná? Jo je nadherna ... malicka ale fakt krasna ... ale jak sem psal .. tam delaj same hezke holky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 TAKŽE JE TO TADY!!!!!!!!!!!!!!!MODRÁ ZAHRADA, Lidická 12, Jablonec. Kdo tam bude první dá vědět ostatním!!! Hmmmmmmmm .... tak tam to znam ... tam delaj same hezke kocky A mimochodem ... dela tam moje sestrenice Abych to upresnil ... sestrenice pres koleno ty ohejbas sestrenici pres koleno?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Ze stranek : Na vaši návštěvu se těší náš mladý a sympatický kolektiv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 TAKŽE JE TO TADY!!!!!!!!!!!!!!!MODRÁ ZAHRADA, Lidická 12, Jablonec. Kdo tam bude první dá vědět ostatním!!! Hmmmmmmmm .... tak tam to znam ... tam delaj same hezke kocky A mimochodem ... dela tam moje sestrenice Tak to je super, ta moje se jmenuje Veronika. Možná už víš, o koho jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 TAKŽE JE TO TADY!!!!!!!!!!!!!!!MODRÁ ZAHRADA, Lidická 12, Jablonec. Kdo tam bude první dá vědět ostatním!!! Hmmmmmmmm .... tak tam to znam ... tam delaj same hezke kocky A mimochodem ... dela tam moje sestrenice Abych to upresnil ... sestrenice pres koleno ty ohejbas sestrenici pres koleno?? Nene takove veci ja nedelam... ty s tim snad mas nejake zkusennosti ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 TAKŽE JE TO TADY!!!!!!!!!!!!!!!MODRÁ ZAHRADA, Lidická 12, Jablonec. Kdo tam bude první dá vědět ostatním!!! Hmmmmmmmm .... tak tam to znam ... tam delaj same hezke kocky A mimochodem ... dela tam moje sestrenice A je pěkná? Jo je nadherna ... malicka ale fakt krasna ... ale jak sem psal .. tam delaj same hezke holky ! Kua,asi pojedu na návštěvu k sestřence do Liberce a svezu se šalinou o město vedle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 tak Martin v sobotu by jsme mohli ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 TAKŽE JE TO TADY!!!!!!!!!!!!!!!MODRÁ ZAHRADA, Lidická 12, Jablonec. Kdo tam bude první dá vědět ostatním!!! Hmmmmmmmm .... tak tam to znam ... tam delaj same hezke kocky A mimochodem ... dela tam moje sestrenice Abych to upresnil ... sestrenice pres koleno ty ohejbas sestrenici pres koleno?? Zrovna sem se ho na to chtel zeptat..To by asi nemel ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 TAKŽE JE TO TADY!!!!!!!!!!!!!!!MODRÁ ZAHRADA, Lidická 12, Jablonec. Kdo tam bude první dá vědět ostatním!!! Hmmmmmmmm .... tak tam to znam ... tam delaj same hezke kocky A mimochodem ... dela tam moje sestrenice A nemáte náhodou oba dva stejnou sestřenici? Tak teď jsi mě fakt rozesmál!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 TAKŽE JE TO TADY!!!!!!!!!!!!!!!MODRÁ ZAHRADA, Lidická 12, Jablonec. Kdo tam bude první dá vědět ostatním!!! Hmmmmmmmm .... tak tam to znam ... tam delaj same hezke kocky A mimochodem ... dela tam moje sestrenice Tak to je super, ta moje se jmenuje Veronika. Možná už víš, o koho jde. Nene ja ty holky neznam ... Evička ... z me rodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Nene takove veci ja nedelam... ty s tim snad mas nejake zkusennosti ? no se svoji ne ale kdyby tak tvoje byla pekna tak bych to s ni zkusil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky