MichalF Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Sou hrozny ja to rikam porad ! No nic jedu k zakaznikoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tahle přestřelka se nedá naprosto stíhat číst. Vy jste horší než ženský. tady nekdo strilel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak jsem zpět a jsem rád, že těch příspěvků moc nepribylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak jsem zpět a jsem rád, že těch příspěvků moc nepribylo. jj uz je to slabsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak jsem zpět a jsem rád, že těch příspěvků moc nepribylo. jj uz je to slabsi Však uvidíme, kido se z oběda vrátí a kdo ne. Jinak dneska celkem dobrá debata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Však uvidíme, kido se z oběda vrátí a kdo ne. Jinak dneska celkem dobrá debata. jj dnes to bylo prijemny...ja si ted jenom skocim neco koupit a hned jsem zpet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Však uvidíme, kido se z oběda vrátí a kdo ne. Jinak dneska celkem dobrá debata. jj dnes to bylo prijemny...ja si ted jenom skocim neco koupit a hned jsem zpet Jo jasný, já zatím roztočím další kolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Dobry no,tak uz jste se koukam vypovidali,tak se zase muzu pridat,doufam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Dobry no,tak uz jste se koukam vypovidali,tak se zase muzu pridat,doufam Však to jsi mohli i před tím. Taky jsem moc nestíhal. Jak jde o ženský, tak najednou mají všichni o čem mluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 tak uz jsem zase tady :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 tak uz jsem zase tady :-) Tak to je dobře, už se ti dělala koza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tahle přestřelka se nedá naprosto stíhat číst. Vy jste horší než ženský. tady nekdo strilel každej tomu řiká jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tahle přestřelka se nedá naprosto stíhat číst. Vy jste horší než ženský. tady nekdo strilel každej tomu řiká jinak Teď už to tak nehoří, tak můžeš dohnat, co jsi zameškal. Ale reagování bude horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tahle přestřelka se nedá naprosto stíhat číst. Vy jste horší než ženský. tady nekdo strilel každej tomu řiká jinak Teď už to tak nehoří, tak můžeš dohnat, co jsi zameškal. Ale reagování bude horší. Já nic nezameškal, snažil jsem se sledovat a královsky se bavil Přeci jen nebudu se míchat do debaty o který nic nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tahle přestřelka se nedá naprosto stíhat číst. Vy jste horší než ženský. tady nekdo strilel každej tomu řiká jinak Teď už to tak nehoří, tak můžeš dohnat, co jsi zameškal. Ale reagování bude horší. Já nic nezameškal, snažil jsem se sledovat a královsky se bavil Přeci jen nebudu se míchat do debaty o který nic nevím Ale na téma ženský se může zapojit kdokoliv a kdykoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 (editace) Ale na téma ženský se může zapojit kdokoliv a kdykoliv. To nepopíram, ale nadruhou stranu nikoho z vás osobně neznám a vy mě taky ne. Pak něco napíšu, do někoho se trefim a nebude to přijato a je průser. A přeci si nebudu nasrávat lidi se kterejma se chci jednou setkat, nedej bože od nich něco sehnat nebo udělat na autě. Editováno: 14. Září 2007, autor: beeson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 tak uz jsem zase tady :-) Tak to je dobře, už se ti dělala koza. proto jsem pospichal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 zdareeeec Spidi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 zdareeeec Spidi :-) Ahóóóóóóóój baui... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Ale na téma ženský se může zapojit kdokoliv a kdykoliv. To nepopíram, ale nadruhou stranu nikoho z vás osobně neznám a vy mě taky ne. Pak něco napíšu, do někoho se trefim a nebude to přijato a je průser. A přeci si nebudu nasrávat lidi se kterejma se chci jednou setkat, nedej bože od nich něco sehnat nebo udělat na autě. Tak u mě ti zaručuji, že vše beru v dobrým!!! Taky každého neznám osobně, ale už tak z toho psaní vytuším, kdo jaký je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 zdareeeec Spidi :-) Ahóóóóóóóój baui... máme se?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Ale na téma ženský se může zapojit kdokoliv a kdykoliv. To nepopíram, ale nadruhou stranu nikoho z vás osobně neznám a vy mě taky ne. Pak něco napíšu, do někoho se trefim a nebude to přijato a je průser. A přeci si nebudu nasrávat lidi se kterejma se chci jednou setkat, nedej bože od nich něco sehnat nebo udělat na autě. Tak u mě ti zaručuji, že vše beru v dobrým!!! Taky každého neznám osobně, ale už tak z toho psaní vytuším, kdo jaký je. Máš recht, ale zatim jsem tu krátce, takže jedu opatrně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Máš recht, ale zatim jsem tu krátce, takže jedu opatrně. to delas dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Ale na téma ženský se může zapojit kdokoliv a kdykoliv. To nepopíram, ale nadruhou stranu nikoho z vás osobně neznám a vy mě taky ne. Pak něco napíšu, do někoho se trefim a nebude to přijato a je průser. A přeci si nebudu nasrávat lidi se kterejma se chci jednou setkat, nedej bože od nich něco sehnat nebo udělat na autě. Tak u mě ti zaručuji, že vše beru v dobrým!!! Taky každého neznám osobně, ale už tak z toho psaní vytuším, kdo jaký je. Máš recht, ale zatim jsem tu krátce, takže jedu opatrně. Tak to jo. Myslím si, ale že je většina v dobrým naladěná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 máme se?? Máme !!!! Beeson & Matys : Dejte si do držky, rozbijte si hodinky a roztrhejte občanky !!! Hovada !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky