Vaša Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 2.0 TDi - super 6 speed - super podvozek hlučnější jak v OI motor není slyšet výbava super jinak mě se OII nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 tak kde je chuligán? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 2.0 TDi - super 6 speed - super podvozek hlučnější jak v OI motor není slyšet výbava super jinak mě se OII nelíbí mi se OII líbí, obzvláště v kombajnu a černé barvě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Cosboš chválit nebude.pohodlí se Supem se nedá srovnat.Sup prostě nemá konkurenci. Jinak jak psal Vaša.Mám 2,0 TDI a ten motor s tou převodovkou je Super.Podvozek je tvrdý,ale jistý v zatáčkách,jeda jako po kolejích,hlučný je,ale zatím to svádím na dost ojeté tvrdé Dunlopy.Dobře se v tom sedí,vše jde lehounce,zatím spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 cosby, veliká gratulace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 cosbošku taky gratulace -_- -_- zase změna zitra neděle, chtělo by to přeleštit lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 cosbošku taky gratulace -_- -_- zase změna zitra neděle, chtělo by to přeleštit lol Já jsem si pěkně před cestou z D přeleštil kapotku erární leštěnkou od Sonaxu, tak jsem si liboval, jak to mám pěkný a na dálnici mrd - šutr do wokna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Ahoj Spidiku, ale kapota ok ne? prasklo či důlek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Ahoj Spidiku, ale kapota ok ne? prasklo či důlek? Ahoj Bady, jj kapota cajk, sklo důlek, ale skoro na malíček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Ahoj Spidiku, ale kapota ok ne? prasklo či důlek? Ahoj Bady, jj kapota cajk, sklo důlek, ale skoro na malíček... to je hned,mam taky a neřešim zatím i když pojištěné to mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Bady,kdy se stavíš pro to smetí co ti u mě Vaša nechal?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 to je hned,mam taky a neřešim zatím i když pojištěné to mám Jak na STK...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 jsem vysypal mCosbymu do new OII koš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Bady,kdy se stavíš pro to smetí co ti u mě Vaša nechal?? můžem to nechat na někdy přes týden(ut-středa) jestli to moc nezaclání? já zase přivezu něco vášovi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 a já se asi projedu na sever zkontrolovat jestli je tam ten vítr tak krutý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Jak na STK...??? nic,nevšimačka, ja to mam nad dalniční známkou,takže si toho hned nevšimneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 jsem vysypal mCosbymu do new OII koš že děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Bady,kdy se stavíš pro to smetí co ti u mě Vaša nechal?? Až budou nasmažený řízky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 a já se asi projedu na sever zkontrolovat jestli je tam ten vítr tak krutý ti nafoukáme do kufru at tam taky něco máte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 zas bude společnej dlabanec ??? a pak budete umejvat nádobí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 cosbošku taky gratulace -_- -_- zase změna zitra neděle, chtělo by to přeleštit lol tak maximálně golfíka za to ,že jsem sním pro tu OII jela Ahojky Badysku,představ si ,že mě Vašík předešel měl první jízdu Jinak ahojky Spiďáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 nic,nevšimačka, ja to mam nad dalniční známkou,takže si toho hned nevšimneš Já to mám v tym zatmaveným pruhu, takže to docela svítí, zkusím se otočit v Lassy nebo Rogeru, jestli by mě to nezakápli čirým purem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 OK,dej potom vedět.Ale Bady,kontejnery u nás vyvážejí v úterý,tak pospíchej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 zas bude společnej dlabanec ???a pak budete umejvat nádobí ? a kdo bude vařit???????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Jinak ahojky Spiďáku Ahoj Ivi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky