beeson Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 (editace) Máš recht, ale zatim jsem tu krátce, takže jedu opatrně. to delas dobre Že jo mládežníku Tak to jo. Myslím si, ale že je většina v dobrým naladěná. Taky to pomalu zjišťuju. Je tu celkem prdel. Editováno: 14. Září 2007, autor: beeson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 máme se?? Máme !!!! tak to se mate...taky je u vas tak kvasne jako u nas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 tak to se mate...taky je u vas tak kvasne jako u nas Jj, taky máme weebonz jak šlak, proč myslíš, že jsem dneska nešel do práce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 tak to se mate...taky je u vas tak kvasne jako u nas Jj, taky máme weebonz jak šlak, proč myslíš, že jsem dneska nešel do práce ? ty voe tak chodis jak do housli tak to asi kolem 3 vypnu a pujdu asi nejspis trosku octu vyfesakovat uz si to zaslouzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 ty voe tak chodis jak do housli tak to asi kolem 3 vypnu a pujdu asi nejspis trosku octu vyfesakovat uz si to zaslouzi Jj, taky jsem oktu namašlil, vypadá jak z fabrique... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 ty voe tak chodis jak do housli tak to asi kolem 3 vypnu a pujdu asi nejspis trosku octu vyfesakovat uz si to zaslouzi Jj, taky jsem oktu namašlil, vypadá jak z fabrique... kua bych se chtel mit jako ty kua doma opalovacka, auto do cajku, nejakou kuzelku k tomu...hmm to je zivot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 kua bych se chtel mit jako ty kua doma opalovacka, auto do cajku, nejakou kuzelku k tomu...hmm to je zivot Třeba se jednou taky vypracuješ... Auto je v cajku tak na 95% a kuželku ještě pár hodin oželím, chtěl bych odpoledne jezdit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Máš recht, ale zatim jsem tu krátce, takže jedu opatrně. to delas dobre Že jo mládežníku Tak to jo. Myslím si, ale že je většina v dobrým naladěná. Taky to pomalu zjišťuju. Je tu celkem prdel. Tak to je, hlavně dneska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Baui, jedeš teď o víkendu na nějakou akci ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 kua bych se chtel mit jako ty kua doma opalovacka, auto do cajku, nejakou kuzelku k tomu...hmm to je zivot Třeba se jednou taky vypracuješ... Auto je v cajku tak na 95% a kuželku ještě pár hodin oželím, chtěl bych odpoledne jezdit... no ja na vecer musim taky jezdit...ale vecer to bude asi spatny mam takovy nedobry tuseni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Baui, jedeš teď o víkendu na nějakou akci ? nevim nevim...jsou Doksy a Plasy...jelikoz nikdo skoro nechce na ty Plasy tak premyslim o Doksech ale jeste nevim...ty se nekam chystas?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 nevim nevim...jsou Doksy a Plasy...jelikoz nikdo skoro nechce na ty Plasy tak premyslim o Doksech ale jeste nevim...ty se nekam chystas?? No právě že jsem koukal, že je tenhle víkend dost akcí a vypadá to na pěkný počasí... Já abych pravdu řekl, se nechystám, ale už začínám přemejšlet, že by se okta mohla ukázat třeba za měsíc v Milovicích, aby s té letošní sézony aspoň něco bylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 malé info o počasí: v plasích je vymetená obloha, sluníčko svítí,teplota cca 18 st., letiště by mohlo do zítra uplně vyschnout, v týdnu tu pršelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 nevim nevim...jsou Doksy a Plasy...jelikoz nikdo skoro nechce na ty Plasy tak premyslim o Doksech ale jeste nevim...ty se nekam chystas?? No právě že jsem koukal, že je tenhle víkend dost akcí a vypadá to na pěkný počasí... Já abych pravdu řekl, se nechystám, ale už začínám přemejšlet, že by se okta mohla ukázat třeba za měsíc v Milovicích, aby s té letošní sézony aspoň něco bylo... nebo ze by jsi zitra prijel do Doks a pak jsme udelali neco kulturne spolecensky prijatelne u me na chate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 malé info o počasí: v plasích je vymetená obloha, sluníčko svítí,teplota cca 18 st., letiště by mohlo do zítra uplně vyschnout, v týdnu tu pršelo. to tam mate pekne hnusne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 no ja na vecer musim taky jezdit...ale vecer to bude asi spatny mam takovy nedobry tuseni U mě nápodobně... Ale štve mě, že dnes nejedeme na PVD do T-Mobile Arény, snad příště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 malé info o počasí: v plasích je vymetená obloha, sluníčko svítí,teplota cca 18 st., letiště by mohlo do zítra uplně vyschnout, v týdnu tu pršelo. to tam mate pekne hnusne tak si taky víš co.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 nebo ze by jsi zitra prijel do Doks a pak jsme udelali neco kulturne spolecensky prijatelne u me na chate No já mám bohužel zítra večer big action... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 no ja na vecer musim taky jezdit...ale vecer to bude asi spatny mam takovy nedobry tuseni U mě nápodobně... Ale štve mě, že dnes nejedeme na PVD do T-Mobile Arény, snad příště... mam tady dve VIP vstupenky pane kdyby byl zajem jinak tady bude tusim jeste letos Tiesto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 malé info o počasí: v plasích je vymetená obloha, sluníčko svítí,teplota cca 18 st., letiště by mohlo do zítra uplně vyschnout, v týdnu tu pršelo. to tam mate pekne hnusne tak si taky víš co.... jj vim presne co pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 mam tady dve VIP vstupenky pane kdyby byl zajem jinak tady bude tusim jeste letos Tiesto :-) Dokonce... No neva, příště, kua a le mohli jsme tam pěkně zadunět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 no ja na vecer musim taky jezdit...ale vecer to bude asi spatny mam takovy nedobry tuseni U mě nápodobně... Ale štve mě, že dnes nejedeme na PVD do T-Mobile Arény, snad příště... mam tady dve VIP vstupenky pane kdyby byl zajem jinak tady bude tusim jeste letos Tiesto :-) a tam každopádně budu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 a tam každopádně budu Čao Bady, na těsta bych taky šel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 tak pujdem na Tiesta?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 tak pujdem na Tiesta?? A gdy to jéééé...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky