Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ta by ti slusela Spidaku :)

Jj, to by bylo tóóóóóóčo... :palec2:lol

jen by se ji trochu zasily ty jizvicky v obliceji,daly by se Lauriny :), naraznicek na zluto a to by pak byla litacka. Prvni RSka mixla se strejma dobrejma Laurinama :)

Vloženo
jen by se ji trochu zasily ty jizvicky v obliceji,daly by se Lauriny :), naraznicek na zluto a to by pak byla litacka. Prvni RSka mixla se strejma dobrejma Laurinama :)

No já už bych to těma Laurinama nekultůůůrnil, sám mám teď předek komplet facelift a docela jsem si na to zvykl a vypadá to dobře... ;)

Vloženo

No já už bych to těma Laurinama nekultůůůrnil, sám mám teď předek komplet facelift a docela jsem si na to zvykl a vypadá to dobře... ;)

sak jeste aby ne...cult by spidi byl vzdycky fesnej

Vloženo
A co? Nakopni mě. :p

Cena je stále zhruba o 70.000,- Kč pod tabulkovou cenou stejného vozu nebouraného ;) A sedm pětek a oprava rozhodně stát nebude, i když budu počítat s tím že oba světlomety s xenony budou K.O.

Vloženo
stejně tak vypadá muj laurin, díly 25tisic bez bagu, ty já mam v cajku :p

na laurina jsou ty dily drazsi ne??

lollollol

Tak přední světla každopádně ;)lol

Vloženo
stejně tak vypadá muj laurin, díly 25tisic bez bagu, ty já mam v cajku :p

na laurina jsou ty dily drazsi ne??

lollollol

stačí umět počítat a zjistíš že to naskáče, mimojine xeny apod. ale ta RS je gut

Vloženo
A co? Nakopni mě. :p

Cena je stále zhruba o 70.000,- Kč pod tabulkovou cenou stejného vozu nebouraného ;) A sedm pětek a oprava rozhodně stát nebude, i když budu počítat s tím že oba světlomety s xenony budou K.O.

tak rychle,dokud jedny chrapou Vittovi doma na ty plovoucce lol

Vloženo
stačí umět počítat a zjistíš že to naskáče, mimojine xeny apod. ale ta RS je gut

ja myslim ze pocitat zvladnu...kdyz budes umet sehnat dily tak myslim ze kolem 40 by se melo dat opravit v pohode

Vloženo

Tak já měl teď na své za materiál necelých 50.000,- Kč ;) A bez xen ;)

Vloženo

Tak já měl teď na své za materiál necelých 50.000,- Kč ;) A bez xen ;)

ale pane to jste to mel asi vic nez tahle rs ne ;)

Vloženo
ja myslim ze pocitat zvladnu...kdyz budes umet sehnat dily tak myslim ze kolem 40 by se melo dat opravit v pohode

Tak to úplně s přehledem včetně laku, můj osobní propočet je o 10.000,- skromnější... ;)

Vloženo

ja myslim ze pocitat zvladnu...kdyz budes umet sehnat dily tak myslim ze kolem 40 by se melo dat opravit v pohod

JJ 40-45 je real ;)

Vloženo

Tak to úplně s přehledem včetně laku, můj osobní propočet je o 10.000,- skromnější... ;)

nejvíc to natáhne cena za rs pytel a paluba, lidi se nestydí si za to říct zlaté z nebe :D

Vloženo
nejvíc to natáhne cena za rs pytel a paluba, lidi se nestydí si za to říct zlaté z nebe :D

No je potřeba vědět, kde hledat... ;)

no prave kdyz neumis hledat tak se ta cena muze klidne o 10000-15000 zvednout kdyz vidis ty ceny nekde tak je to silenost

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...