Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

jen by se ji trochu zasily ty jizvicky v obliceji,daly by se Lauriny :), naraznicek na zluto a to by pak byla litacka. Prvni RSka mixla se strejma dobrejma Laurinama :)

No já už bych to těma Laurinama nekultůůůrnil, sám mám teď předek komplet facelift a docela jsem si na to zvykl a vypadá to dobře... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jen by se ji trochu zasily ty jizvicky v obliceji,daly by se Lauriny :), naraznicek na zluto a to by pak byla litacka. Prvni RSka mixla se strejma dobrejma Laurinama :)

No já už bych to těma Laurinama nekultůůůrnil, sám mám teď předek komplet facelift a docela jsem si na to zvykl a vypadá to dobře... ;)

sak jeste aby ne...cult by spidi byl vzdycky fesnej

Odkaz ke komentáři

A co? Nakopni mě. :p

Cena je stále zhruba o 70.000,- Kč pod tabulkovou cenou stejného vozu nebouraného ;) A sedm pětek a oprava rozhodně stát nebude, i když budu počítat s tím že oba světlomety s xenony budou K.O.

tak rychle,dokud jedny chrapou Vittovi doma na ty plovoucce lol

Odkaz ke komentáři

ja myslim ze pocitat zvladnu...kdyz budes umet sehnat dily tak myslim ze kolem 40 by se melo dat opravit v pohode

Tak to úplně s přehledem včetně laku, můj osobní propočet je o 10.000,- skromnější... ;)

nejvíc to natáhne cena za rs pytel a paluba, lidi se nestydí si za to říct zlaté z nebe :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...