Spidi Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 eee řekl jsem něco blbě Spidi? Docela jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Ta by ti slusela Spidaku Jj, to by bylo tóóóóóóčo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 eee řekl jsem něco blbě Spidi? Docela jo... A co? Nakopni mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Ta by ti slusela Spidaku Jj, to by bylo tóóóóóóčo... jen by se ji trochu zasily ty jizvicky v obliceji,daly by se Lauriny , naraznicek na zluto a to by pak byla litacka. Prvni RSka mixla se strejma dobrejma Laurinama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 ta oprava nebude zas tak nakladna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 jen by se ji trochu zasily ty jizvicky v obliceji,daly by se Lauriny , naraznicek na zluto a to by pak byla litacka. Prvni RSka mixla se strejma dobrejma Laurinama No já už bych to těma Laurinama nekultůůůrnil, sám mám teď předek komplet facelift a docela jsem si na to zvykl a vypadá to dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 jen by se ji trochu zasily ty jizvicky v obliceji,daly by se Lauriny , naraznicek na zluto a to by pak byla litacka. Prvni RSka mixla se strejma dobrejma Laurinama No já už bych to těma Laurinama nekultůůůrnil, sám mám teď předek komplet facelift a docela jsem si na to zvykl a vypadá to dobře... sak jeste aby ne...cult by spidi byl vzdycky fesnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 stejně tak vypadá muj laurin, díly 25tisic bez bagu, ty já mam v cajku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 sak jeste aby ne...cult by spidi byl vzdycky fesnej Děkuji pane šéf... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 stejně tak vypadá muj laurin, díly 25tisic bez bagu, ty já mam v cajku na laurina jsou ty dily drazsi ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 sak jeste aby ne...cult by spidi byl vzdycky fesnej Děkuji pane šéf... ale tak to snad neni zac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 A co? Nakopni mě. Cena je stále zhruba o 70.000,- Kč pod tabulkovou cenou stejného vozu nebouraného A sedm pětek a oprava rozhodně stát nebude, i když budu počítat s tím že oba světlomety s xenony budou K.O. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 stejně tak vypadá muj laurin, díly 25tisic bez bagu, ty já mam v cajku na laurina jsou ty dily drazsi ne?? Tak přední světla každopádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 stejně tak vypadá muj laurin, díly 25tisic bez bagu, ty já mam v cajku na laurina jsou ty dily drazsi ne?? stačí umět počítat a zjistíš že to naskáče, mimojine xeny apod. ale ta RS je gut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 A co? Nakopni mě. Cena je stále zhruba o 70.000,- Kč pod tabulkovou cenou stejného vozu nebouraného A sedm pětek a oprava rozhodně stát nebude, i když budu počítat s tím že oba světlomety s xenony budou K.O. tak rychle,dokud jedny chrapou Vittovi doma na ty plovoucce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 stačí umět počítat a zjistíš že to naskáče, mimojine xeny apod. ale ta RS je gut ja myslim ze pocitat zvladnu...kdyz budes umet sehnat dily tak myslim ze kolem 40 by se melo dat opravit v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 stačí umět počítat a zjistíš že to naskáče, mimojine xeny apod. ale ta RS je gut Tak já měl teď na své za materiál necelých 50.000,- Kč A bez xen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 stačí umět počítat a zjistíš že to naskáče, mimojine xeny apod. ale ta RS je gut Tak já měl teď na své za materiál necelých 50.000,- Kč A bez xen ale pane to jste to mel asi vic nez tahle rs ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 ja myslim ze pocitat zvladnu...kdyz budes umet sehnat dily tak myslim ze kolem 40 by se melo dat opravit v pohode Tak to úplně s přehledem včetně laku, můj osobní propočet je o 10.000,- skromnější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 ale pane to jste to mel asi vic nez tahle rs ne Jj, to je měl hóódně srašně moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 stačí umět počítat a zjistíš že to naskáče, mimojine xeny apod. ale ta RS je gut ja myslim ze pocitat zvladnu...kdyz budes umet sehnat dily tak myslim ze kolem 40 by se melo dat opravit v pohod JJ 40-45 je real Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 ja myslim ze pocitat zvladnu...kdyz budes umet sehnat dily tak myslim ze kolem 40 by se melo dat opravit v pohode Tak to úplně s přehledem včetně laku, můj osobní propočet je o 10.000,- skromnější... nejvíc to natáhne cena za rs pytel a paluba, lidi se nestydí si za to říct zlaté z nebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 nejvíc to natáhne cena za rs pytel a paluba, lidi se nestydí si za to říct zlaté z nebe No je potřeba vědět, kde hledat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 tak sežeň .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 nejvíc to natáhne cena za rs pytel a paluba, lidi se nestydí si za to říct zlaté z nebe No je potřeba vědět, kde hledat... no prave kdyz neumis hledat tak se ta cena muze klidne o 10000-15000 zvednout kdyz vidis ty ceny nekde tak je to silenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky