Spidi Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 koupil jsem origo stříbrnou facelift, láka mě ta výplň milotec bez znaku,ale je to darda ta cena Já jsem si složil taky origo facelift a probrali jsme to s Marou2000 a asi je taky na nějakou dobu necháme na vozech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 to jsem koukal že prodal tu ms design nebo jakou to měl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 KOCHT !!!!!!!!!!!!! všichni k zemííííííííííííííííííí Prosim????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 to jsem koukal že prodal tu ms design nebo jakou to měl... Jj, bylo to takový moc "děravý" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 já zas nevím jak udělám zadek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 já zas nevím jak udělám zadek Zase jako RS ni ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 já zas nevím jak udělám zadek Zase jako RS ni ??? vypadá to tak, jen asi největší problém sehna koncovku,takže bud novou nebo celej tlumiš z vrakarny což? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 vypadá to tak, jen asi největší problém sehna koncovku,takže bud novou nebo celej tlumiš z vrakarny což? Ja, to by šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 ještě koketuju nad prodloužení střechy od toho axnona,ale už jsem to dlouho neviděl live Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Koukám, že k půlnoci to tu začíná zase žít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 ještě koketuju nad prodloužení střechy od toho axnona,ale už jsem to dlouho neviděl live S tím já už koketuju, co s tem Axon vylezl, ale vždycky si řikám, že čím míň, tím líp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Dobry no,zase jen udiv ,,ty vole Kocht,rychle pryc,, a uz se se mnou zase nikdo nebavi,tak dobrou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 to já za chvilku zalehnu, jinak mě ráno zas budou budit telefony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 to já za chvilku zalehnu, jinak mě ráno zas budou budit telefony a nebo tě budou budit telefonem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 ještě koketuju nad prodloužení střechy od toho axnona,ale už jsem to dlouho neviděl live S tím já už koketuju, co s tem Axon vylezl, ale vždycky si řikám, že čím míň, tím líp... no pravda,ale zase mě se to designově libi, nanásilný i když výrazný orvek, těžko řect jak to dopadne -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Dobry no,zase jen udiv ,,ty vole Kocht,rychle pryc,, a uz se se mnou zase nikdo nebavi,tak dobrou noc Máš blbou pověst no, jak se to jednou k člověku přilepí, tak je to průs*, ale z toho si noc nedělej, bude i hůř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 kochtíku neplač, na billboardu radia impulz píšou, Máme Vás ráááááááááááááááááááááádi tak třeba aj tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 no pravda,ale zase mě se to designově libi, nanásilný i když výrazný orvek, těžko řect jak to dopadne -_- Jasně, se uvidí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Vsak ja se jeste pripomenu ty radoby kamarade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 kochtíku neplač, na billboardu radia impulz píšou, Máme Vás ráááááááááááááááááááááádi tak třeba aj tebe Máme Vás ráááááááááááááááááááááádi * *mimo Kochta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Vsak ja se jeste pripomenu ty radoby kamarade v pořádku ozvi se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 (editace) hele zdar Editováno: 17. Září 2007, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 (editace) Hele Kochtíku, koukám na tvůj inzerát, náhodou takovej ten šroub, co drží rezervu by jsi tam neměl?? Editováno: 17. Září 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Ten bohuzel nemam. Nebo aspon o nem nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Hele Kochtíku, koukám na tvůj inzerát, náhodou takovej ten šroub, co drží rezervu by jsi tam neměl?? on z auta prodá kdo si co řekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky