Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
koupil jsem origo stříbrnou facelift, láka mě ta výplň milotec bez znaku,ale je to darda ta cena :(

Já jsem si složil taky origo facelift a probrali jsme to s Marou2000 a asi je taky na nějakou dobu necháme na vozech... ;)

Vloženo
já zas nevím jak udělám zadek :)

Zase jako RS ni ???

vypadá to tak, jen asi největší problém sehna koncovku,takže bud novou nebo celej tlumiš z vrakarny což?

Vloženo
ještě koketuju nad prodloužení střechy od toho axnona,ale už jsem to dlouho neviděl live

S tím já už koketuju, co s tem Axon vylezl, ale vždycky si řikám, že čím míň, tím líp... ;)

Vloženo
ještě koketuju nad prodloužení střechy od toho axnona,ale už jsem to dlouho neviděl live

S tím já už koketuju, co s tem Axon vylezl, ale vždycky si řikám, že čím míň, tím líp... ;)

no pravda,ale zase mě se to designově libi, nanásilný i když výrazný orvek, těžko řect jak to dopadne -_- -_- -_-

Vloženo
Dobry no,zase jen udiv ,,ty vole Kocht,rychle pryc,, a uz se se mnou zase nikdo nebavi,tak dobrou noc :disgust:

Máš blbou pověst no, jak se to jednou k člověku přilepí, tak je to průs*, ale z toho si noc nedělej, bude i hůř :p:)

Vloženo
kochtíku neplač, na billboardu radia impulz píšou, Máme Vás ráááááááááááááááááááááádi :D tak třeba aj tebe lol

Máme Vás ráááááááááááááááááááááádi *

*mimo Kochta :smich:

Vloženo (editace)

Hele Kochtíku, koukám na tvůj inzerát, náhodou takovej ten šroub, co drží rezervu by jsi tam neměl??

Editováno: , autor: rolbar
Vloženo
Hele Kochtíku, koukám na tvůj inzerát, náhodou takovej ten šroub, co drží rezervu by jsi tam neměl??

on z auta prodá kdo si co řekne ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...