rolbař Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 (editace) Ten bohuzel nemam. Nebo aspon o nem nevim škoda, já ho mám prásklej, před týdnem byl OK, s autem se nejezdilo a absolutně nechápu, proč prdnul Editováno: 17. Září 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Tak já to balim, dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Taky jdu chrápat, brou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Zdaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 čusky tak koukám, že když shrnu letošní účast na srazech rovná se 0 se to nějak sere letos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Mne osobne ty srazy uz nejak omrzely. Ja radsi 2 besidky nez 8 srazu. Stejne je tam pulka tech aut showcar a neda se s tim poradne jezdit,akorat jsou v tom narvany prachy. Ale tak kazdej je holt potrebujeme na neco jinyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 čusky tak koukám, že když shrnu letošní účast na srazech rovná se 0 se to nějak sere letos no to vis kazdej rok neni posviceni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 čusky tak koukám, že když shrnu letošní účast na srazech rovná se 0 se to nějak sere letos no to vis kazdej rok neni posviceni a bude hůř bo se každej rok od roku usazuje a nemá čas na tolik píčovin jako dřív ...mě docela mrzí, že s emi nepovedla ani jedna MimoŇ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 čusky tak koukám, že když shrnu letošní účast na srazech rovná se 0 se to nějak sere letos no to vis kazdej rok neni posviceni a bude hůř bo se každej rok od roku usazuje a nemá čas na tolik píčovin jako dřív ...mě docela mrzí, že s emi nepovedla ani jedna MimoŇ ale tak vidis to sam...napises aby jsme nekam jeli a vetsina lidi ti napise ze stejne moc lidi nejede tak proto nejede ani on...a kdyz tohle bude delat vetsina lidi tak je jasny ze se nikdy nemuzeme sejit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Ale ja myslim,ze takovy Chabry a Besidka maji vzdycky uspech. A aspon tam nikdo nejezdime ozralej a nezajizdime se. Uz jsem tam byl toho svedkem minulej rok,kdyz primo predemnou sestrelil nejakej debil,co jel jak prase nejakyho chodce,tenkrat se tomu chlapkovi jeste nic nestalo,jen ho odvezli pro jistotu. Se tam kazdej vyleje a je z nej hned Fitipaldi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 no to je pravda aspon, že besídky maj účast doufám, že bude besídka na moje volno, abych jel jináč budu muset domlouvat s kolegama záskok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Brý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 nazdar pravniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 nazdar pravniku zdar legáčku Jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Kurec zase mě musí pršet do práce Brý den -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Kurec zase mě musí pršet do práce Brý den -_- Brý Tady chčije taky :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Dobry dobry,ted zrovna s Vasou po ICQ vymejslime jednu volovinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Dobry dobry,ted zrovna s Vasou po ICQ vymejslime jednu volovinu A jakoupak? Pochlub se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Dobry dobry,ted zrovna s Vasou po ICQ vymejslime jednu volovinu MEGA volovinu pokud chcete mít teplo pod zadkem kontaktujte prosím řidiče u nás zatím svítí sluníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Dobry dobry,ted zrovna s Vasou po ICQ vymejslime jednu volovinu MEGA volovinu pokud chcete mít teplo pod zadkem kontaktujte prosím řidiče u nás zatím svítí sluníčko že by výhřevy i dozadu?? čau Vašo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 (editace) Dobry dobry,ted zrovna s Vasou po ICQ vymejslime jednu volovinu MEGA volovinu pokud chcete mít teplo pod zadkem kontaktujte prosím řidiče u nás zatím svítí sluníčko že by výhřevy i dozadu?? čau Vašo Ahoj jj, výhřevy dozadu a neví kam dát ovládání. žeprej do stropnice + malý střešní okno ee Editováno: 18. Září 2007, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Ahoj jj, výhřevy dozadu a neví kam dát ovládání. žeprej do stropnice + malý střešní okno ee No chvíli jsem si s touhle myšlenkou pohrával taky když jsem měl sedačky venku a říkal jsem si, že nejlíp dát ovladaní na konec středovýho panelu. Ale nakonec jsem se na to vykašlal, teď tam bude jezdit pes a ten bude mít deku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 vymejšli píčoviny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Vaso hele s pravdou ven . To byl jeho napad to stresni okno . Normalne to pujde misto toho pseudo ESP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky