Vaša Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Vaso hele s pravdou ven . To byl jeho napad to stresni okno . Normalne to pujde misto toho pseudo ESP jasně malý střešní okýnko je ode mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Ale ta predstava je hodne vtipna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Zdar lidi, teda to počasí je fakt super a my zrovna betonovali podlahu cca 45m2 a když jsem dotáčel konec, tak z toho byl solidní bazének Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 tady už taky chčije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 no v Práglu už přestalo teda Kochte ty vymešlíš fakt pikačoviny chudák Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Tak tady už taky neprší, akorát při pohledu na tu podlahu se mi chce brečet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Kurnik dneska kolem poledne si to jedu od Olomouce na Prostějov a těsně před Prostějovem se srazila v našem směru dodávka s kamionem, kterej zalehl na bok a hned jsem se prodíral hodinu a půl přes Prostějov, hrůůůůza... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 To nasere, něco podobnýho jsem měl před měsícem. Půl kiláku před naší obcí v zatáčce kamion vysipanej, uzavřený, hotovo a konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Kurnik dneska kolem poledne si to jedu od Olomouce na Prostějov a těsně před Prostějovem se srazila v našem směru dodávka s kamionem, kterej zalehl na bok a hned jsem se prodíral hodinu a půl přes Prostějov, hrůůůůza... nezavolá, nenapíše to je teda KAMARÁD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 To ja pisu zase az moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 To ja pisu zase az moc ale není to zas tak zlý, a taky jsme na tebe 2 a někdy 3 akorát ten třetí ti posílal jen smajly a to čemus nerozuměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 to je fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 nezavolá, nenapíše to je teda KAMARÁD Kamarád taky rád, byl jsem rád, že jsem byl ve dvě doma, na přátělskou návštěvu to dneska moc nebylo.. Jinak nám teď v Brně výborně zapršelo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Budiš ti odpuštěno tady taky chrstlo a ted poprchává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Budiš ti odpuštěno tady taky chrstlo a ted poprchává Děkuji, tady už jen taky drobně, ale stroje se omejt stihly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Tak jsme se bavil teď s kamarádem z Pardubek a někdo mu přes noc udělal verzi bez označení motorizace a továrních značek a ještě to má porejpaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Tak jsme se bavil teď s kamarádem z Pardubek a někdo mu přes noc udělal verzi bez označení motorizace a továrních značek a ještě to má porejpaný lidi jsou kokoti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Tak jsme se bavil teď s kamarádem z Pardubek a někdo mu přes noc udělal verzi bez označení motorizace a továrních značek a ještě to má porejpaný Nějakej pubescent potřeboval nějakou trofej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Tak jsme se bavil teď s kamarádem z Pardubek a někdo mu přes noc udělal verzi bez označení motorizace a továrních značek a ještě to má porejpaný Nějakej pubescent potřeboval nějakou trofej... šmejdi, tak ještě teď zjistil, že nemá červený čepičky, zlámat ruce a nohy, takzvané lámání kolem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Budiš ti odpuštěno tady taky chrstlo a ted poprchává Děkuji, tady už jen taky drobně, ale stroje se omejt stihly... to jsou krasavci .aplec: kua ja se z těch lakovaných lišt po...u, je to cooooooooool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 to jsou krasavci kua ja se z těch lakovaných lišt po...u, je to cooooooooool Kuji... Jj, mě se ty lišty v laku líbí čím dál víc a když potkám stříbrnou koktu s černejma lištama, tak z toho bleju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 to jsou krasavci kua ja se z těch lakovaných lišt po...u, je to cooooooooool Kuji... Jj, mě se ty lišty v laku líbí čím dál víc a když potkám stříbrnou koktu s černejma lištama, tak z toho bleju... ty ve kua tak jo nechám to stříknout při jednom,snad to nesleze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 ty ve kua tak jo nechám to stříknout při jednom,snad to nesleze Baže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 a ještě bočni blikač, dle estetického hlediska dam asi bilej, černý by to asi moc narušoval,ale zase u těch bilich mě sere ta špína že jde vidět babo raď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 a ještě bočni blikač, dle estetického hlediska dam asi bilej, černý by to asi moc narušoval,ale zase u těch bilich mě sere ta špína že jde vidět babo raď No čéče já mám ty bílý šest let a furt si říkám, že půjdu do kouřovejch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky