Spidi Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Letiště pro čmeláky kousek za Luka nad Jihlavou Jedééééééééém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Spidi nedáme někdy srazík? docela slušněj plácek ted jsem se díval že bude Vyškov a asi tam pojedu estli se neokotínějaká práce Hmm koukal jsem, ale jediné pojizdné auto v Jihlavě je MB a s tim se zas prdelit až tam , to zas kupa věci upadne po cestě, to jsou drahé výlety, jako na přerov lol Co ti upadlo na Přerov?? no tak na přerov to byl spodni držák předniho tlumiče, takže se jelo na pružině, ale to když jsem jel na škodahome do prahy tak to byl celej motor na výměnu jj, to jsem slyšel, jak se ojnici nelíbilo v motoru, tak šla na procházku. Je to paradox, ty to auto máš v nablejskanym stavu a stále ti něco blbne naproti tomu soused z bývalé chalupy měl taky MB, totál katastrofa, na pohled hrůza, jezdil na techničák a jezdil stále bez poruch Ale máš jí pěknou Díky njn motor překvapil, ale dalo se něco takového čekat, paradoxně na toto leto se chystala GO motoru a předni napravy, tak si to řeklo dříve tlumič vyletěl protože ho neudržel šroub spodní misky který se vytrhl ze spodniho ramene, naštestí jsem to levé měl funglovku takže s tím problém nebude, ale je to o tom, jezdí se a vychytávaji se mouchy, když to budu vozit na podválu nic se dít nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Letiště pro čmeláky kousek za Luka nad Jihlavou Jedééééééééém... dada, jak jsem tam byl tak tam vidloni drtili Fazola, no mazec podivana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 dada, jak jsem tam byl tak tam vidloni drtili Fazola, no mazec podivana Dneska jsem koupil jeden počong na kraviny, tak ho tam můžeme testnout... Jinak vás pozdravuju od Martypa, momentálně se nachází na Makarské riviéře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 takže děkujeme, a opětujeme vřelé pozdravy, že tu je krásně, vedro, slunečno i ted ve 22h atd.... to že tu chčije, je zima, vítr a tma nepiš lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 takže děkujeme, a opětujeme vřelé pozdravy, že tu je krásně, vedro, slunečno i ted ve 22h atd.... to že tu chčije, je zima, vítr a tma nepiš lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Bady, co říkáš na tohle ? http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=102569 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Bady, co říkáš na tohle ?http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=102569 Vypadá hoodně zachovale Dal by se pěkně vymazlit neřikal jsi že jsi byl v olomouci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Co je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Co je? streda voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 No ze tu nikdo zase neni voe. Jeden den nestiham cist a dneska zase prazdnej lokal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Bady, co říkáš na tohle ?http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=102569 Vypadá hoodně zachovale Dal by se pěkně vymazlit neřikal jsi že jsi byl v olomouci? Ty ve, včera jsem normálně obsoltně a nečekaně vytuhl... Jinak to nebudu protahovat, Golfík už je od včerejška doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 ty voe ty si kazdej den kupujes auto ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 ty voe ty si kazdej den kupujes auto ne?? Čao Baui, kupříkladu dneska si žádný kupovat nebudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 :D tak gratulace a kdo ho osedlá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 ty voe ty si kazdej den kupujes auto ne?? Čao Baui, kupříkladu dneska si žádný kupovat nebudu... tak to jsi me malinko zaskocil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 :D tak gratulace a kdo ho osedlá? Patrně moje polovička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 tak to jsi me malinko zaskocil Ale business už jsem dneska udělal, vyzbíral jsem od stíhačky z Mladé Bolky všechny béžový plastíky do interiéru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Jinak kupodivu, jelikož je to rok 2003, tak to má jak u kapoty, tak u pátech dveří nerezový pístnice plynovejch vzpěr, tak vyzkouším, jestli si ty zadní poradí s tou výlohou u oktávky, když jo, tak jdu do toho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Prosím vás nevíte kolik stojí tohle?? Mám to doma je to nové, ale nevím kolik za to mám chtít. Za kolik bych to mohl střelit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 ty oktavácké vzpěry jsou tragické Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 zabiak: hmm bez předních mlhovek jsou vcelku k prdu, jinak normalně kolem 800 s mlhovkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 ty oktavácké vzpěry jsou tragické To sou, to máš recht... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 (editace) zabiak: hmm bez předních mlhovek jsou vcelku k prdu, jinak normalně kolem 800 s mlhovkama. Díky skusím za 500 Editováno: 19. Září 2007, autor: zabiak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky