Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
zabiak: hmm bez předních mlhovek jsou vcelku k prdu, jinak normalně kolem 800 s mlhovkama.

A koukám, nějak to nemá ladění intenzity podsvícení... :help:

Vloženo
tak to jsi me malinko zaskocil

Ale business už jsem dneska udělal, vyzbíral jsem od stíhačky z Mladé Bolky všechny béžový plastíky do interiéru... ;)lol:palec2:

tak uz to muzes udelat komplet jo?

Vloženo
Hele Spidi jde ta vzpera z podkapoty GiV i na OI ? je to tam uplne stejny ne,ten predek?

No musel by sis sehnat z GIV, Bory, Toleda, nebo Leonu tu spodní část uchycení vzpěry, kterou naboduješ na levej domek tlumiče a nápodobně dát protikus pouzdra vzpěry i do prolisu kapoty ;)

Si myslím, že 100x jednodušší je dá ty dvě vzpěry od Milotecu, nebo JOMu, případně INXX ;)

Vloženo
to budem mit ty auta skoro stejny :)

Aspoň bude stranda... lol

Ale já bych chtěl jít na zimu do tohohle:

1J5 955 109A Headlight Washer Cover, Left

1J5 955 110A Headlight Washer Cover, Right

1J5 955 103 Headlight Washer Jet Carrier w/ Jet, Left

1J5 955 104 Headlight Washer Jet Carrier w/ Jet, right

Vloženo
áha

Ale čučel jsem do Etky a při mohtáži těch ostřikovačů na GIV nebo Bora se dává i jiná výstuha nárazníku, patrně dle nákresu s vyhráním, pro ty tělesa ostřikovačů. Takže u okty budeme zajisté vrtati... lol

Vloženo
áha

Ale čučel jsem do Etky a při mohtáži těch ostřikovačů na GIV nebo Bora se dává i jiná výstuha nárazníku, patrně dle nákresu s vyhráním, pro ty tělesa ostřikovačů. Takže u okty budeme zajisté vrtati... lol

tak tam tu vyztuhu nedavej lol

Vloženo
musis jezdit opatrne ;)

Snaha je... ;)

jj musi...ty kurvy prazsky policejni uz delaj takovy veci ze maj radary asi po 400metrech a tak me vcera malem hned 2x zmerili :aggressive:

Vloženo
jj musi...ty kurvy prazsky policejni uz delaj takovy veci ze maj radary asi po 400metrech a tak me vcera malem hned 2x zmerili :aggressive:

Hajzli...!!!

Jak se Ti jezdí po Práglu s poníženým vozem ?

Vloženo
zabiak: hmm bez předních mlhovek jsou vcelku k prdu, jinak normalně kolem 800 s mlhovkama.

A koukám, nějak to nemá ladění intenzity podsvícení... :help:

No nemá taky jsem na to koukal. Je to nějaká social edice.

Vloženo

Hajzli...!!!

Jak se Ti jezdí po Práglu s poníženým vozem ?

naprosto v pohode...jen si musim davat pozor na parkovani a na takove ty hupy protoze kdyz jedu rychleji tak uz se me asi 2x stalo ze si potom ten naraznik skrtne...jinak jsem maximalne spokojen ;)

Vloženo
naprosto v pohode...jen si musim davat pozor na parkovani a na takove ty hupy protoze kdyz jedu rychleji tak uz se me asi 2x stalo ze si potom ten naraznik skrtne...jinak jsem maximalne spokojen ;)

Tak to rád slyším, já čéče teď na dovolence škrtl, ovšem né RS nárazníkem, ale nápravnicí !!! :help:

Každopádně bych si rád pořídil nějakej deklík u fy VM Car, bo bych nerad někde na cestě "vytekl" lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...