Spidi Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 zabiak: hmm bez předních mlhovek jsou vcelku k prdu, jinak normalně kolem 800 s mlhovkama. A koukám, nějak to nemá ladění intenzity podsvícení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 ty voe ty si kazdej den kupujes auto ne?? Čao Baui, kupříkladu dneska si žádný kupovat nebudu... tak to jsi me malinko zaskocil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 ty oktavácké vzpěry jsou tragické tak to mas pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Hele Spidi jde ta vzpera z podkapoty GiV i na OI ? je to tam uplne stejny ne,ten predek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 tak to jsi me malinko zaskocil Ale business už jsem dneska udělal, vyzbíral jsem od stíhačky z Mladé Bolky všechny béžový plastíky do interiéru... tak uz to muzes udelat komplet jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Hele Spidi jde ta vzpera z podkapoty GiV i na OI ? je to tam uplne stejny ne,ten predek? No musel by sis sehnat z GIV, Bory, Toleda, nebo Leonu tu spodní část uchycení vzpěry, kterou naboduješ na levej domek tlumiče a nápodobně dát protikus pouzdra vzpěry i do prolisu kapoty Si myslím, že 100x jednodušší je dá ty dvě vzpěry od Milotecu, nebo JOMu, případně INXX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 tak uz to muzes udelat komplet jo? Ještě chybí klíčová věc - faceliftová palubka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 tak uz to muzes udelat komplet jo? Ještě chybí klíčová věc - faceliftová palubka... ja mam doma z roomstra kdyby jsi to chtel zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 to budem mit ty auta skoro stejny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 ja mam doma z roomstra kdyby jsi to chtel zkusit To necíííííí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 to budem mit ty auta skoro stejny Aspoň bude stranda... Ale já bych chtěl jít na zimu do tohohle: 1J5 955 109A Headlight Washer Cover, Left 1J5 955 110A Headlight Washer Cover, Right 1J5 955 103 Headlight Washer Jet Carrier w/ Jet, Left 1J5 955 104 Headlight Washer Jet Carrier w/ Jet, right Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 copa to je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 copa to je ? výsuvný ostřikovače světel z GIV/Bora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 áha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 ja mam doma z roomstra kdyby jsi to chtel zkusit To necíííííí... no skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 áha Ale čučel jsem do Etky a při mohtáži těch ostřikovačů na GIV nebo Bora se dává i jiná výstuha nárazníku, patrně dle nákresu s vyhráním, pro ty tělesa ostřikovačů. Takže u okty budeme zajisté vrtati... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 áha Ale čučel jsem do Etky a při mohtáži těch ostřikovačů na GIV nebo Bora se dává i jiná výstuha nárazníku, patrně dle nákresu s vyhráním, pro ty tělesa ostřikovačů. Takže u okty budeme zajisté vrtati... tak tam tu vyztuhu nedavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 tak tam tu vyztuhu nedavej No jasně, a až do mě zase prdne vydlák ve fanóchu, tak ho budu mít až na klíně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 tak tam tu vyztuhu nedavej No jasně, a až do mě zase prdne vydlák ve fanóchu, tak ho budu mít až na klíně... musis jezdit opatrne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 musis jezdit opatrne Snaha je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 musis jezdit opatrne Snaha je... jj musi...ty kurvy prazsky policejni uz delaj takovy veci ze maj radary asi po 400metrech a tak me vcera malem hned 2x zmerili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 jj musi...ty kurvy prazsky policejni uz delaj takovy veci ze maj radary asi po 400metrech a tak me vcera malem hned 2x zmerili Hajzli...!!! Jak se Ti jezdí po Práglu s poníženým vozem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 zabiak: hmm bez předních mlhovek jsou vcelku k prdu, jinak normalně kolem 800 s mlhovkama. A koukám, nějak to nemá ladění intenzity podsvícení... No nemá taky jsem na to koukal. Je to nějaká social edice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 jj musi...ty kurvy prazsky policejni uz delaj takovy veci ze maj radary asi po 400metrech a tak me vcera malem hned 2x zmerili Hajzli...!!! Jak se Ti jezdí po Práglu s poníženým vozem ? naprosto v pohode...jen si musim davat pozor na parkovani a na takove ty hupy protoze kdyz jedu rychleji tak uz se me asi 2x stalo ze si potom ten naraznik skrtne...jinak jsem maximalne spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 naprosto v pohode...jen si musim davat pozor na parkovani a na takove ty hupy protoze kdyz jedu rychleji tak uz se me asi 2x stalo ze si potom ten naraznik skrtne...jinak jsem maximalne spokojen Tak to rád slyším, já čéče teď na dovolence škrtl, ovšem né RS nárazníkem, ale nápravnicí !!! Každopádně bych si rád pořídil nějakej deklík u fy VM Car, bo bych nerad někde na cestě "vytekl" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky