Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
Taky jste dneska zpozorovali, že byl nějaký crachday? Dnešní trasa Pec - Trutnov 3 bouračky, Pha - Pec 4 bouračky

a těch sekanců, co lidi dělali :feve:

Jo, dneska to nemělo chybu, pr jistotu jsem jednomu borcovi dal přes držku a ulomil zrcátko... ;)

Tak to je výchovný :palec2: já dneska váhal, jestli mám protroubit Tatru, která stála napříč silnicí a nakládali něco z drtičky, nakonec jsem počkal cca 5 min a pak ten šofér úplně bez rozmyšlení dal zpátečku a tu drtičku sejmul, alespoň byl dneska v údolí klid lol si nedokážu představit, kdybych začal troubit, to by jí snad shodil do toho potoka :smich:

Editováno: , autor: rolbar
Vloženo
Tak to je výchovný :palec2: já dneska váhal, jestli mám protroubyt Tatru, která stál anapříč silnicí a nakládali něco z drtičky, nakonec jsem počkal cca 5 min a pak ten šofér úplně bez rozmyšlení dal zpátečku a tu drtičku sejmul, alespoň byl dneska v údolí klid lol si nedokážu představit, kdybych začal troubit, to by jí snad shodil do toho potoka :smich:

To bylo výchovný až až... ;)

Pěkná kočka z Deutschlandu, copak to asi je ?

post-272-1190919260_thumb.jpg

Vloženo
Tak to je výchovný :palec2: já dneska váhal, jestli mám protroubit Tatru, která stála napříč silnicí a nakládali něco z drtičky, nakonec jsem počkal cca 5 min a pak ten šofér úplně bez rozmyšlení dal zpátečku a tu drtičku sejmul, alespoň byl dneska v údolí klid lol si nedokážu představit, kdybych začal troubit, to by jí snad shodil do toho potoka :smich:

To bylo výchovný až až... ;)

Pěkná kočka z Deutschlandu, copak to asi je ?

že by Combík bez zadního stěrače? :p

Vloženo
Ha, už je mi to jasný, tys mu ho utrhnul, vandale!! :076lol

Tentokrát jsem v tom nevinně... ;)

Vypadá docela dobře :palec2: , koukám, že to byl kdysi asi předfacelift ;)

Vloženo
Vypadá docela dobře :palec2: , koukám, že to byl kdysi asi předfacelift ;)

Jj, je to původně předfaceliftovej Laurin & Klement... :palec2:

To už je tak překopaný, že to není moc pozbat, ale jeden detail zůstal. O ty kola bych se bál

Vloženo
To už je tak překopaný, že to není moc pozbat, ale jeden detail zůstal. O ty kola bych se bál

No má to původní lištu nad RZ a podobně. Kola Budnik rozhopdně nejsou na ježdění po zemích českomoravských... ;)

Vloženo
ja za konektory na xeny nechal dneska 900,- bez pinu, za takovej kram :o

Čao Bady, ale to jsou dvanáctipinový, ni ?

no jasan, za ten kousek plastu, ale co aspon na něco je paragon ze škoda salonu kol5lol

Vloženo
no jasan, za ten kousek plastu, ale co aspon na něco je paragon ze škoda salonu kol5lol

Jj, taky ho mám... ;)

ale ty lišty opět jsem se nebyl schopny domluvit :) asi mongol nebo co :) už jsem volal znamemu na lakovnu do škocny v OV jestli mě to lákne, tak to bude teda až dodatečně ;)

Vloženo (editace)
svorkovnice face světla 1ks 70,-

Kua já to kupoval ve škodofce za 190,- Kš kus... <_<

Sorry, musel jsem překopávat ceníky,

to víš, jsem hnusně levnej :D

a svorky na xeny jsem měl měl za 200,- kus :)

Editováno: , autor: rolbar
Vloženo

Spidi: kluci v sekci akce srazy řeší srazík v Olmiku, dorazíš ? ještě neni datum a ja taky nevim co bude, ale mohlo by to nějak dopadnout ;)

Vloženo
Spidi: kluci v sekci akce srazy řeší srazík v Olmiku, dorazíš ? ještě neni datum a ja taky nevim co bude, ale mohlo by to nějak dopadnout ;)

No já tam právě do toho čučel, pokud to bude 21.10. nebo 28.10., tak byl přismažil... ;)

Vloženo
ale ty lišty opět jsem se nebyl schopny domluvit :) asi mongol nebo co :) už jsem volal znamemu na lakovnu do škocny v OV jestli mě to lákne, tak to bude teda až dodatečně ;)

No ty woe... lollollol

Vloženo

No já tam právě do toho čučel, pokud to bude 21.10. nebo 28.10., tak byl přismažil... ;)

jj :palec: no pro mě čim později tim lepe :D

Vloženo
snad to nějak dopadne a slezem se ;)

Baže... :palec2:

Tak právě se mě vykřižovaly vlaky v Nedvědici a pomalu půjdem chrápat... ;)

Chodíš spát podle vlakového řádu? lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...