Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
To zní dobře :palec:

U mě nikdy nic špatnýho... ;)

Jinak moje kokta už má ode dneška komplet havarijní pojištění vcetně poškození vandalismen či povětrnostními vlivy a taky jsem nechal připojistit skla, proč asi...? lol

Vloženo
To zní dobře :palec:

U mě nikdy nic špatnýho... ;)

Jinak moje kokta už má ode dneška komplet havarijní pojištění vcetně poškození vandalismen či povětrnostními vlivy a taky jsem nechal připojistit skla, proč asi...? lol

..tak od ted se ji už nic nestane, zákon schválnosti :)

Vloženo
Tak to zkusim znovu..Hola hej bando..Da dneska nekdo pivaka? :D Nebo kavi..?

jedno kafe, s mlikem,nebo ne, radeji s rumem, a pivko... :)

Zdravicko..Uz se to nese..

Zdarec Martas..

Vloženo
Cago Spidi..No vida,jak to z toho Jirky leze..Se bojej,aby jim toho Rooma nekde nerozvesil.. ;)lol lol

Uz mas kola Spidaku?

Čao Marty, ale kdeže, kola budou na novou sezónu, takže pořád vybírám... ;)

Vloženo
Cago Spidi..No vida,jak to z toho Jirky leze..Se bojej,aby jim toho Rooma nekde nerozvesil.. ;)lol lol

Uz mas kola Spidaku?

Čao Marty, ale kdeže, kola budou na novou sezónu, takže pořád vybírám... ;)

Jo tak to jo..Tak to je na vyber dost casu..Ja si rekl,ze taky uz na auto moc ted sahat nebudu a pres zimu na sezonu prichystam upgrade.. ;) Mozna ze by mohl ted jeste prijit chipik.. ;) Hele ty mas toho golfa tri,nebo petidvéř?

Vloženo
Jo tak to jo..Tak to je na vyber dost casu..Ja si rekl,ze taky uz na auto moc ted sahat nebudu a pres zimu na sezonu prichystam upgrade.. ;) Mozna ze by mohl ted jeste prijit chipik.. ;) Hele ty mas toho golfa tri,nebo petidvéř?

Pětidvířko... ;)

Vloženo

Pětidvířko... ;)

Toz to jo...Ale skoda vid?Bylo by lepsi,kdyby to byl tridver,co? ;)

Vloženo

No čéče, už jsem měl dvojku, trojku i čtverku ve třidvířku a nějak mě to nenadchlo. Navíc zvlášť pro mladou, kdy bude nejspíš v nějakým krátkým časovým horizontu dávat na zadní sedadla dětskou sedačku, je to pětidvířko praktičtější... ;)

Vloženo

No čéče, už jsem měl dvojku, trojku i čtverku ve třidvířku a nějak mě to nenadchlo. Navíc zvlášť pro mladou, kdy bude nejspíš v nějakým krátkým časovým horizontu dávat na zadní sedadla dětskou sedačku, je to pětidvířko praktičtější... ;)

Jo tak ty na to jdes takhle.. ;) Jako je fakt,ze jako rodinny auto je ten periver lepsi..Ale pak ty 18" a uplne na zem nevim nevim...Aby si pak prcek nyvklepal zuby driv,nez mu narostou.. ;)lol lol

Vloženo
Jo tak ty na to jdes takhle.. ;) Jako je fakt,ze jako rodinny auto je ten periver lepsi..Ale pak ty 18" a uplne na zem nevim nevim...Aby si pak prcek nyvklepal zuby driv,nez mu narostou.. ;)lol lol

No to je to, proč to asi budou maximálně 17" a s tím ponížení to nebude taky tak velký... ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...