Geoo Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Dobré ráno tu je lidu, kam si jen sednu si nesedej :-) ahoj bade Nazdárek, klucí já se s váma taky opřu o bar bauraku, jak to že jsi se včera nezastavil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Nazdárek, klucí já se s váma taky opřu o barbauraku, jak to že jsi se včera nezastavil? protoze tam byly jeste nejaky problemy tak jsem se zdrzel a pak jsem zase pospichal do Prahy ale pristi tyden bych tam mel jet znova tak treba uz to vyjde :-) ted letim do usti tak se zatim mejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Nazdárek, klucí já se s váma taky opřu o barbauraku, jak to že jsi se včera nezastavil? protoze tam byly jeste nejaky problemy tak jsem se zdrzel a pak jsem zase pospichal do Prahy ale pristi tyden bych tam mel jet znova tak treba uz to vyjde :-) ted letim do usti tak se zatim mejte Taky se tam měj a pozdravůj tam ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Nazdárek, klucí já se s váma taky opřu o barbauraku, jak to že jsi se včera nezastavil? protoze tam byly jeste nejaky problemy tak jsem se zdrzel a pak jsem zase pospichal do Prahy ale pristi tyden bych tam mel jet znova tak treba uz to vyjde :-) ted letim do usti tak se zatim mejte Taky se tam měj a pozdravůj tam ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Dobre rano panove.. Baurak "lita" Roomsterem.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Dobre rano panove..Baurak "lita" Roomsterem.. lol Ještě udajně ne ale daleko od toho nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Bre ranko mladeznici ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Dneska to tu zije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Dobre rano panove..Baurak "lita" Roomsterem.. lol Čao spořitelní holub patrně dorazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 tak konečně má bauráček velké auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Dobre rano panove..Baurak "lita" Roomsterem.. lol Čao spořitelní holub patrně dorazil Cao...Tak to jsem rad.. Kdy budes vedet podrobnejsi info o ceste na pragl? Zdarec Michale.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Dobre rano panove..Baurak "lita" Roomsterem.. lol Čao spořitelní holub patrně dorazil Cao...Tak to jsem rad.. Kdy budes vedet podrobnejsi info o ceste na pragl? Zdarec Michale.. Ahoj mladezniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Kucii,tu je zase narvano koukam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Kucii,tu je zase narvano koukam.. Jooo to je ... asi sou vsichni na obidku uz Ja se prave vratil a uz sem nacpanej. Zapecene bolonske testovinky ... mnam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Kucii,tu je zase narvano koukam.. Jooo to je ... asi sou vsichni na obidku uz Ja se prave vratil a uz sem nacpanej. Zapecene bolonske testovinky ... mnam NO ale to z sou na obede od trictvrte na 11... Ja mam zase v pajšlu tvaroh,tak jeste na obed vyckavam.. Ty jo,tak to sea asi dobre naflakal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Pragl asi sobota 27.10 nebo jak je to datum, musím se domluvit s lidma co tam potřebuju nabrat od nich věci, npař vitkor ktere na mě sere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 tak uz jsem zase tady kuci... zatim zadnej rům neni zatim jen fabka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Pragl asi sobota 27.10 nebo jak je to datum, musím se domluvit s lidma co tam potřebuju nabrat od nich věci, npař vitkor ktere na mě sere Noooo,27. je sobota..No tak ja s tim budu predbezne pocitat a jeste si dame vedet.. Jirko,to si byl v usti a zpatky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Jirko,to si byl v usti a zpatky? jasna vec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Jirko,to si byl v usti a zpatky? jasna vec To si ale celkem pospichal..A kde v PH sidli tahle firma kde ted jsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Jirina uz ma noveho zamestnavatele ? Kdy si nastoupil ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Jirko,to si byl v usti a zpatky? jasna vec To si ale celkem pospichal..A kde v PH sidli tahle firma kde ted jsi? je to zase v Holesovicich...asi 3minuty pesky z puvodni firmy ani jsem nepospichal spis jsem cekal protoze zacali frezovat teplickou dalnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Jirko,to si byl v usti a zpatky? jasna vec To si ale celkem pospichal..A kde v PH sidli tahle firma kde ted jsi? je to zase v Holesovicich...asi 3minuty pesky z puvodni firmy ani jsem nepospichal spis jsem cekal protoze zacali frezovat teplickou dalnici Tak to je vostry ty vole.. No jo to je fakt,po teplicky ses tam hned..Jak dlouho Ti trvala cesta?Kde ji frezujou?U sjezdu na Novou Ves ne? @Od prvniho Miso.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Bauráček rád frézuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Tak to je vostry ty vole.. No jo to je fakt,po teplicky ses tam hned..Jak dlouho Ti trvala cesta?Kde ji frezujou?U sjezdu na Novou Ves ne?@Od prvniho Miso.. lol je to mezi sjezdem na Brezineves a na Zdiby hned za Prahou a jsou tam celkem slusny kolony... no a potom jsem musel trochu spechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky