MichalF Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Bre ranko mladeznici ! a ja uz bych sel domu To by nas bylo vic, ale dneska budu doma az pozde vecer a to ja mam dnes pracovni dobu do 3:-) Lucky U ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Brej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Brej den zdary vary Petre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Brej den zdary vary Petre Zdáár Tak jak je Jirko v nové robotě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Dobre ranko panove...! Jirko tak to se mas..To Eva dela patky jen do pul 3.. Ja bych to dnes videl tak do 4,mozna pul 5... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Brej den zdary vary Petre Zdáár Tak jak je Jirko v nové robotě? ahoj...ale tak zvykam si ale myslim ze to pujde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Dobre ranko panove...! Jirko tak to se mas..To Eva dela patky jen do pul 3.. Ja bych to dnes videl tak do 4,mozna pul 5... jj tady mame patky do 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Dobre ranko panove...! Jirko tak to se mas..To Eva dela patky jen do pul 3.. Ja bych to dnes videl tak do 4,mozna pul 5... jj tady mame patky do 3 Já to dneska vidim tak na 14 - 14.30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Brej den zdary vary Petre Zdáár Tak jak je Jirko v nové robotě? ahoj...ale tak zvykam si ale myslim ze to pujde A už tam máš kamarádky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 A už tam máš kamarádky? zatim ne...ale jsou tady zajimave objekty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Já to dneska vidim tak na 14 - 14.30 a to se nekdo ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Sedí takhle dva chlápci v hospodě a najednou ten jeden na toho druhého“Šukal jsem tvojí mámu!!!“ Celá hospoda ztichne, čeká co se bude dít a druhej chlápek v pohodě pije pivko a nic, tak ten druhej opět“Ty debile slyšíš mě? Šukal jsem tvojí mámu!!!“ druhej chlápek zas v pohodě usrkne pivo a nic. Prvního to už vytočí a začne s ním cloumat a řvát“Kreténe si hluchej nebo co? Šukal jsem tvojí matku!!!“ Tak hlápek odloží pivko a povídá“Běž už domů tati, jsi už ožralej“ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Dobre ranko panove...! Jirko tak to se mas..To Eva dela patky jen do pul 3.. Ja bych to dnes videl tak do 4,mozna pul 5... jj tady mame patky do 3 Já to dneska vidim tak na 14 - 14.30 Ty jo,nestvi me ty kluku usata...CO je to za moralku?Patky do dvou,novy auto dostane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Já to dneska vidim tak na 14 - 14.30 a to se nekdo ma Včera jsem ale přijel zas až v šest Jak jsem jel minulý týden k Martinovi tak jsem to vzal Jirko kolem tebe a byl venku otec a koukal autí si měl v garáži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Dobre ranko panove...! Jirko tak to se mas..To Eva dela patky jen do pul 3.. Ja bych to dnes videl tak do 4,mozna pul 5... jj tady mame patky do 3 Já to dneska vidim tak na 14 - 14.30 Ty jo,nestvi me ty kluku usata...CO je to za moralku?Patky do dvou,novy auto dostane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Já to dneska vidim tak na 14 - 14.30 a to se nekdo ma Včera jsem ale přijel zas až v šest Jak jsem jel minulý týden k Martinovi tak jsem to vzal Jirko kolem tebe a byl venku otec a koukal autí si měl v garáži. kdy to bylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Dobre ranko panove...! Jirko tak to se mas..To Eva dela patky jen do pul 3.. Ja bych to dnes videl tak do 4,mozna pul 5... jj tady mame patky do 3 Já to dneska vidim tak na 14 - 14.30 Já to vidím tak do 13.30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Já to dneska vidim tak na 14 - 14.30 a to se nekdo ma Včera jsem ale přijel zas až v šest Jak jsem jel minulý týden k Martinovi tak jsem to vzal Jirko kolem tebe a byl venku otec a koukal autí si měl v garáži. kdy to bylo? Minulý týden ve středu nějak kolem páté. Vzal jsem to jen na kukačku jestli nebudeš před barákem náhodou něco dělat na autě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Dobre ranko panove...! Jirko tak to se mas..To Eva dela patky jen do pul 3.. Ja bych to dnes videl tak do 4,mozna pul 5... jj tady mame patky do 3 Já to dneska vidim tak na 14 - 14.30 Já to vidím tak do 13.30 Tak to abych si pospíšil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Dobre ranko panove...! Jirko tak to se mas..To Eva dela patky jen do pul 3.. Ja bych to dnes videl tak do 4,mozna pul 5... jj tady mame patky do 3 Já to dneska vidim tak na 14 - 14.30 Já to vidím tak do 13.30 Tak to abych si pospíšil No to jistě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Dobre ranko panove...! Jirko tak to se mas..To Eva dela patky jen do pul 3.. Ja bych to dnes videl tak do 4,mozna pul 5... jj tady mame patky do 3 Já to dneska vidim tak na 14 - 14.30 Já to vidím tak do 13.30 Tak to abych si pospíšil No to jistě A nechcete jit treba hned? Aby ste se neprepracovali.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 A nechcete jit treba hned? Aby ste se neprepracovali.. Ani ne, musím něco dodělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Tak to potom jo,to se ceni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Minulý týden ve středu nějak kolem páté. Vzal jsem to jen na kukačku jestli nebudeš před barákem náhodou něco dělat na autě tak to jsem byl asi doma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Dobre ranko panove...! Jirko tak to se mas..To Eva dela patky jen do pul 3.. Ja bych to dnes videl tak do 4,mozna pul 5... jj tady mame patky do 3 Já to dneska vidim tak na 14 - 14.30 Já to vidím tak do 13.30 Tak to abych si pospíšil No to jistě A nechcete jit treba hned? Aby ste se neprepracovali.. Tak já už půjdu, se tu mějte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky