BadyS Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 zdraqvíčko ve spolek -_- jakej byl srazík ? škoda že jsem nebyl :D Zdar woe, my jsme na Tebe čekali a ty prd... nenaděláš nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 šla bych někam bumbat Sedni do počongu a přijeď, opět dělám v garáži alkoholovou pařbu... do čeho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 neni to Cosby na tom vasem srazu ?? Ne, není, cosby není tak vyžranej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 šla bych někam bumbat Sedni do počongu a přijeď, opět dělám v garáži alkoholovou pařbu... do čeho? do počongu, neumiš číst ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 šla bych někam bumbat Sedni do počongu a přijeď, opět dělám v garáži alkoholovou pařbu... do čeho? do počongu, neumiš číst ??? tak schválně ty chytrej. co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 neni to Cosby na tom vasem srazu ?? Ne, není, cosby není tak vyžranej... zatím... ona domácí strava přidává na kráse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 do čeho? do počongu, neumiš číst ??? tak schválně ty chytrej. co to je? to je takove zvlastni slovo, že.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 zatím... ona domácí strava přidává na kráse Tak to každopádně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 zdraqvíčko ve spolek -_- jakej byl srazík ? škoda že jsem nebyl :D Zdar woe, my jsme na Tebe čekali a ty prd... nenaděláš nic jé ahoj badysku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 do čeho? do počongu, neumiš číst ??? tak schválně ty chytrej. co to je? to je takove zvlastni slovo, že.... jojo to bude hovnivál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Do háje komáre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 jojo to bude hovnivál Ale hovno, počong jest místní terminus technikus pro mot.voz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 jojo to bude hovnivál Ale hovno, počong jest místní terminus technikus pro mot.voz. ale já nemám počong, leda že by jeneburg řídil.. to by pak šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 ale já nemám počong, leda že by jeneburg řídil.. to by pak šlo Tak to by nešlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 ale já nemám počong, leda že by jeneburg řídil.. to by pak šlo Tak to by nešlo... :aggressive: :aggressive: :aggressive: :aggressive: :aggressive: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 :aggressive: :aggressive: :aggressive: :aggressive: :aggressive: Kolikrát mi tak nějak přijde, že mě vůbec nemáš rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 :aggressive: :aggressive: :aggressive: :aggressive: :aggressive: Kolikrát mi tak nějak přijde, že mě vůbec nemáš rád... :kuk: :kuk: :kuk: :kuk: :kuk: :kuk: :kuk: :kuk: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 zdraqvíčko ve spolek -_- jakej byl srazík ? škoda že jsem nebyl :D Zdar woe, my jsme na Tebe čekali a ty prd... nenaděláš nic jé ahoj badysku Ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahoj ahojdááááááááááááá loooooooooriiiiiiiiinkoooooooooo -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 ale já nemám počong, leda že by jeneburg řídil.. to by pak šlo Tak to by nešlo... a nemohli bysme tentokrát udělat vyjímku,? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 ale já nemám počong, leda že by jeneburg řídil.. to by pak šlo Tak to by nešlo... a nemohli bysme tentokrát udělat vyjímku,? no to nevim, me se totiz jako vzdy chce spat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 ale já nemám počong, leda že by jeneburg řídil.. to by pak šlo Tak to by nešlo... a nemohli bysme tentokrát udělat vyjímku,? no to nevim, me se totiz jako vzdy chce spat... TAKŽE MY PAŘIT NEPŮJDEM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 a nemohli bysme tentokrát udělat vyjímku,? Prej ne, říkal Kuba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 a nemohli bysme tentokrát udělat vyjímku,? Prej ne, říkal Kuba... PANE, neserte mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 TAKŽE MY PAŘIT NEPŮJDEM? No já tady pařím o 106... Ale bečka už nějak ubývá na váze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 PANE, neserte mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky