Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Vy mě zlobíte... Vařím, tak honem

ty chceš abych nespal ? :D

Jo, mě úplně stačí, že jsem byl v noci na dnešek do tří v hospodě... lollollol My jsme totiž čekali do tří, aby jsme mohli jít domů ve dvě... lollollol

ty chceš abych nespal ? :D

Jo, mě úplně stačí, že jsem byl v noci na dnešek do tří v hospodě... lollollol My jsme totiž čekali do tří, aby jsme mohli jít domů ve dvě... lollollol

hm to je chytré lol

hm to je chytré lol

Piglica pro nás měla docela pochopení a prej že jsme měli štěstí, že byla sobota... ;)

post-272-1193600104_thumb.jpg

no woe a dál je to jako jak ty držstvo, to platíte že jedete po koleji nebo jak to je? :D

woe to družsvo musí bejt majitelem licence na provozování kolejových vozidel... ;)

a pak? :D já měl za to že koleje jako jsou dejme tomu majetkem čd, takže na ně nevlezeš, ale že si to jako nějak tu jizdu pronajmeš ???

hm to je chytré lol

Piglica pro nás měla docela pochopení a prej že jsme měli štěstí, že byla sobota... ;)

ve středu jsou jiné akce lol

ten to má ráda ostnatým drátem.. :help:

Ten to má ráda...? Tak to už rozumím tomu vtipu, co říkal Ivan Mládek jednou v čundrkantryšou. Pepíček se ptá maminky: Mami, co je transsexuál ? A maminka: nevím, zeptej se tety Jakuba... ;)

Lidi co me serou: SPIDAK !!!! :aggressive:

No Kubo

:doh aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazlato,pojď na to,ať to stojí zato

No Kubo

:doh aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazlato,pojď na to,ať to stojí zato

jo a cernochy taky nemam rad lol

a pak? :D já měl za to že koleje jako jsou dejme tomu majetkem čd, takže na ně nevlezeš, ale že si to jako nějak tu jizdu pronajmeš ???

Koleje naštěstí nepatří ČD, ale SDC - Správě Dopravní Cesty, takže ve finále když chceš nějam jet jako já s Krokodýlem, dáš si plán cesty, kam a kdy pojedeš a podle km, kolik ta cesta má, zaplatíš takzvanou dopravní cestu, což je u nás řádově v desítkách korun... ;)

Je to asi podobný, jako když letíš soukromým letadlem, taky si dáváš svůj flightplan, alias plánek, kdy kam a jak poletíš... ;)

voe Primalex to jistí.Chceš,abych byl žlutý,cukrouši?? :w00t1:

Nápodobně, až Ti zase budu volat, že jedu do Ostrovačic, tak Ti raděj vyjmenuju, co jsem měl k obědu, protože veškerá další snaha je zbytečná... lol

Zdar lidi, koukám, že tady to solidně jede :D

Koleje naštěstí nepatří ČD, ale SDC - Správě Dopravní Cesty, takže ve finále když chceš nějam jet jako já s Krokodýlem, dáš si plán cesty, kam a kdy pojedeš a podle km, kolik ta cesta má, zaplatíš takzvanou dopravní cestu, což je u nás řádově v desítkách korun... ;)

Je to asi podobný, jako když letíš soukromým letadlem, taky si dáváš svůj flightplan, alias plánek, kdy kam a jak poletíš... ;)

to sem chcel vědět :palec:

kura cosby kupime lokotku? :D :D :D

Nápodobně, až Ti zase budu volat, že jedu do Ostrovačic, tak Ti raděj vyjmenuju, co jsem měl k obědu, protože veškerá další snaha je zbytečná... lol

:specool:

ten to má ráda ostnatým drátem.. :help:

Ten to má ráda...? Tak to už rozumím tomu vtipu, co říkal Ivan Mládek jednou v čundrkantryšou. Pepíček se ptá maminky: Mami, co je transsexuál ? A maminka: nevím, zeptej se tety Jakuba... ;)

Zdar panáčku, konečně někdo, kdo mě nesere a koho mám rád... :palec2:lol

Do žďáru LOKOMOTIVOU !!!!!!!!!!!!!!!!!!

c

voe Primalex to jistí.Chceš,abych byl žlutý,cukrouši?? :w00t1::smich: :smich: :smich:

a jestli tomu dobře rozumim, tak ti ještě daj časy, jak to můžeš jet?

Zdary vary -_- -_-

:kol-26:kol119:(

kura cosby kupime lokotku? :D :D :D

Cosby ju může parkovat na vlečce do lomu... ;)lol:palec2:

:kol-26:kol119:(

to tu zas bude vlhké ubrus :rolleyes:

díky, a jestli to nebude tim, že se moc neznáme lol

Upraveno od rolbar

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.