BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 kura cosby kupime lokotku? :D Cosby ju může parkovat na vlečce do lomu... to by se vešlo i za vrátka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Zdar lidi, koukám, že tady to solidně jede Zdar panáčku, konečně někdo, kdo mě nesere a koho mám rád... nebul, co narozky, náležitě oslaveny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Zdar lidi, koukám, že tady to solidně jede Zdar panáčku, konečně někdo, kdo mě nesere a koho mám rád... nebul, co narozky, náležitě oslaveny? to si piš... nikdo nedělal ostudu, takže super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 a jestli tomu dobře rozumim, tak ti ještě daj časy, jak to můžeš jet? Přesně tak, ale ty časy nejsou až tak klíčový, jedeš stylem jakonákladní vlak, když máš rychlík v zádech, dají tě v následující stanici na dopravní kolej, rychlík si profrčí a jedeš dál, na koridoru je to ještě jednodušší, pokud je to možný, hodí ten rychlík na protější kolej a ten úsek on projede v "protisměru"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 (editace) Zdar lidi, koukám, že tady to solidně jede Zdar panáčku, konečně někdo, kdo mě nesere a koho mám rád... nebul, co narozky, náležitě oslaveny? to si piš... nikdo nedělal ostudu, takže super tak to je hlavní, jestli je smutno, tak si udělej ještě jedny after narozky a bude líp Editováno: 28. Říjen 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 kura cosby kupime lokotku? Raději Kokotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Zdar lidi, koukám, že tady to solidně jede Zdar panáčku, konečně někdo, kdo mě nesere a koho mám rád... díky, a jestli to nebude tim, že se moc neznáme Hlavně, že mám od Tebe žlutý tapecy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Raději Kokotku a co budete péct?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 No co, když jsem chtěl posledně přijed, Kuba pravil, že má moc hokny a fertig... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Zdar lidi, koukám, že tady to solidně jede Zdar panáčku, konečně někdo, kdo mě nesere a koho mám rád... díky, a jestli to nebude tim, že se moc neznáme Hlavně, že mám od Tebe žlutý tapecy... Jj, to vím a tehdá mi to došlo, jak jsi psal o tajné misi , doufám, že se líbí byly fakt fajnový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Raději Kokotku a co budete péct?? něco hnědýho, asi krtkův dort Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Jj, to vím a tehdá mi to došlo, jak jsi psal o tajné misi , doufám, že se líbí byly fakt fajnový Jj, jsou pěkný, novému majiteli dělají velkou radost... Jinak tajná mise byla takná, protože tam šlo trochu o něco jiného než o díly na koktu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Raději Kokotku a co to žeré ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Raději Kokotku a co budete péct?? něco hnědýho, asi krtkův dort tak to je šokující odhalení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 tak to je šokující odhalení To teda jo... Už jsem zpět, odskočil jsem si do sousedního téma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 jak dlouho trva vyndat nápravu? http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6014565 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 jak dlouho trva vyndat nápravu? http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6014565 Ty woe, 2B4 0707, to je mě nějaký povědomý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Spidi, jak je to tedy s tou cestou po kolejích a časem? oni ti určí čas, kdy můžeš a jak můžeš jet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Spidi, jak je to tedy s tou cestou po kolejích a časem? oni ti určí čas, kdy můžeš a jak můžeš jet? jo, abys nekolidoval s jiným vlakem ve stejné relaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Spidi, jak je to tedy s tou cestou po kolejích a časem? oni ti určí čas, kdy můžeš a jak můžeš jet? jo, abys nekolidoval s jiným vlakem ve stejné relaci. takže ani zastavit na kafe si nemůžeš co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 takže ani zastavit na kafe si nemůžeš co? Musí to bejt v tom plánku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 takže ani zastavit na kafe si nemůžeš co? Musí to bejt v tom plánku... aha, už začínám tušit, proč jsme si jako malej nehrál s vláčkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 aha, už začínám tušit, proč jsme si jako malej nehrál s vláčkama Já si hrál zodpovědně každej den a to mi vydrželo až do dnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 takže ani zastavit na kafe si nemůžeš co? Musí to bejt v tom plánku... dyť to mělo byt v te brožuře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 aha, už začínám tušit, proč jsme si jako malej nehrál s vláčkama Já si hrál zodpovědně každej den a to mi vydrželo až do dnes... já párkrát hrál MS Trainsimulator s krajinou Pečky - Praha a do Phy sem nikdy nedojel, buď sem vykolejil nebo mě smetl jinej vlak a někdy i já jeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky