Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

čučíte na terminátora? :)

Ne, na faktury... ;):aggressive::help::feve:

hmm nic pěknýho

já nikoho takovýho v okolí nemám lol

:smich:

v bedně jendo

ty seš teda dobrej, v bedně mám svoje starý stahovačky a a pár šedivejch plastů + předface světlo bez mlhy lollol

to sedím doma pod borovicou a čekám na ježíška lol

Ty už seš tak vyteplené jak moja kámoška dneska odpoledne, píše mě termín na pohovor a říká, bude to v úterý pátýho, jééé, na mikuláša... lollollol

mnt, jdu se očistit mokrou cestou, to oloupávaní mě už nebaví lol

tak hlavně ořeš spodní větve, ať si ježíšek neorve pr**l, až ti tam nas*** :smich:

předface světlo bez mlhy lollol

za kolik prodáš ???

v bedně jendo

ty seš teda dobrej, v bedně mám svoje starý stahovačky a a pár šedivejch plastů + předface světlo bez mlhy lollol

až budou mrazy tak šup do peca a bude teplo :)

tak hlavně ořeš spodní větve, ať si ježíšek neorve pr**l, až ti tam nas*** :smich:

mě nenasere :p

Ty už seš tak vyteplené jak moja kámoška dneska odpoledne, píše mě termín na pohovor a říká, bude to v úterý pátýho, jééé, na mikuláša... lollollol

;) kuuuec mikuláš, no ja

předface světlo bez mlhy lollol

za kolik prodáš ???

Za 300,- parabola je z LX bez mlhy, korpus má vzadu díru na mlhu, kabeláž je bez mlhy a ještě to má lepený jeden držák, kompletně vyčištěný, co to šlo ;)

v bedně jendo

až budou mrazy tak šup do peca a bude teplo :)

jé, to by mi zelený mužici z KRNAPu dali, šmejdi. Pálim jen papír a dřevo :)

dobre rano panove :-)

Taky zdravím ve spolek po delší době. :)

Nazdar pane.

Za 300,- parabola je z LX bez mlhy, korpus má vzadu díru na mlhu, kabeláž je bez mlhy a ještě to má lepený jeden držák, kompletně vyčištěný, co to šlo ;)

Aha, tak to jóóóó, to si nech... lollollol

ty ve tak info od informatora že auto už mě stojí na dvoře :) na to že to dělal od minulého čtvrtka to jde:)

ty ve tak info od informatora že auto už mě stojí na dvoře :) na to že to dělal od minulého čtvrtka to jde:)

No tak to je obdivuhodný výkon... lollollol

no jsu zvědav :feve: zase nelakoval venkovní věci tak to je taky uspora času, každopadně ještě nevolal že si pro to mám přijet :D

no jsu zvědav :feve: zase nelakoval venkovní věci tak to je taky uspora času, každopadně ještě nevolal že si pro to mám přijet :D

No to já taky... ;) Já jsem konečně po dvou měsících tak nějak na hotovo slícoval masku s nárazníkem, poněkud to odstávalo, ale to jsem si všiml, že je nemoc spousty faceliftových oktávek... :)

A ještě jsem koukal, že musím ještě dolít olej a chladící kapalinu... ;)

ladí spáry ne ?

No to já taky... ;) Já jsem konečně po dvou měsících tak nějak na hotovo slícoval masku s nárazníkem, poněkud to odstávalo, ale to jsem si všiml, že je nemoc spousty faceliftových oktávek... :)

A ještě jsem koukal, že musím ještě dolít olej a chladící kapalinu... ;)

olej a spol jsem dolil včera - taková malá předletová příprava před cestou dp Práglu

ladí spáry ne ?

Ahoj Vaši, to já taky... lollollol

olej a spol jsem dolil včera - taková malá předletová příprava před cestou dp Práglu

:palec2:

hoj Lubo

sakra mě se tak nechce do toho wééélkoměsta

hoj Lubo

sakra mě se tak nechce do toho wééélkoměsta

No jestli jedeš teď v pátek, tak to je docela na silný nervy... ;)

ladí spáry ne ?

asi doladil, když to je u mě na zahradě, komplet, tak ted jedině naskakujou normo hodiny lol:) ale je možný že třeba budě ještě doladovat ten levej plastový podběh :D

a zas tak práce na tom nebylo pro něj, ale těch kurev co sem si vyslech lol

btw tak se kdyžtak v pátek zjevím v PV :)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.