Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

zejména platí pro Moravu - to říkali v rádiu

To říkala Laďka...? :help:

ee, na Frekvenci 1 a na Radiožurnálu ;)

ee, na Frekvenci 1 a na Radiožurnálu ;)

No proto... ;)

vstávat a cvičit bando ;)-_- -_- -_-

zdary vary lenosi .-)

NO ty kravo,tak to bude dobrej kotel..Takze uz ses pro foun rozhodlej.. ;) Ja asi pujdu bud do 2GB nebo 4GB,myslim,ze by to zatim mohlo stacit.. ;) Jj makat bude..Ja se snazim porad do ni schrastit nakou tu navi.A na tu prave potrebuju tu kartu a jeste sem nedokopal ji kupit..

jj tel uz je objednanej...nakonec za necely 3000 coz je rozumny...kartu jen premyslim mezi 4 a 8 ale spis 8GB protoze uz tam neni takovy rozdil cenovy...a mapy nejaky jsou ale co jsem tak koukal tak je sance a mozna to bude delat i tomtom ze to bude fungovat s tou interni gps a gratis ;)

NO ty kravo,tak to bude dobrej kotel..Takze uz ses pro foun rozhodlej.. ;) Ja asi pujdu bud do 2GB nebo 4GB,myslim,ze by to zatim mohlo stacit.. ;) Jj makat bude..Ja se snazim porad do ni schrastit nakou tu navi.A na tu prave potrebuju tu kartu a jeste sem nedokopal ji kupit..

jj tel uz je objednanej...nakonec za necely 3000 coz je rozumny...kartu jen premyslim mezi 4 a 8 ale spis 8GB protoze uz tam neni takovy rozdil cenovy...a mapy nejaky jsou ale co jsem tak koukal tak je sance a mozna to bude delat i tomtom ze to bude fungovat s tou interni gps a gratis ;)

Jo tak to je pekny..Ja ji mel tak podobne.. ;)

Ja nakou kartu asi koupim dneska,nebo co..Nevim jeste..

Jako naka ta navi do toho urco klapne..Uvidime.. ;)

Jinak preji pekneho dne..Koukam,ze Ladka jeste vcera chvili vdecnym tematem zustala.. :D

jsem tu :)

Dobrej den -_- -_- koukám Spidák nepřítomen, asi zas kupuje nějakej vůz :D :D

tak co už jsi vyměnil ty světla? :D

Jaky meneni svetel zase?Kochtak ma koleckovy xeny ne? :D

ne-e jen zadni lampy za fungl ;)

nn, kocht určitě mění ty face zadní světla, aby mi nemusel prodávat ty ve 100% stavu lol

to bylo odemně krutý kol117

ne,koupil jsem novy zadni a prodavam ty stary zadni :). Nicmene ty co prodavam jsou eno nuno :)

ne,koupil jsem novy zadni a prodavam ty stary zadni :). Nicmene ty co prodavam jsou eno nuno :)

taky se na ně už těšim ;)

badys prisel s nabidkou kvalitniho sexu,tak jsem nemohl odmitnout :). Joa sefe ,vezmi mi na tu besidku ty ostriky,co mas pro me jiste porad schovany, v dubnu je ceka predvadecka na TK lol. jen aby nechtel nikdo videt,ze fakt strikaji :D

Jo tydle vidle.. :D

rolbare, ty co mam tady v avataru uz na tebe cekaji uspany v krabici :)

badys prisel s nabidkou kvalitniho sexu,tak jsem nemohl odmitnout :). Joa sefe ,vezmi mi na tu besidku ty ostriky,co mas pro me jiste porad schovany, v dubnu je ceka predvadecka na TK lol. jen aby nechtel nikdo videt,ze fakt strikaji :D

Jo tak takhle..To chces nalepovat ostriky jenom kvuli xenam na STK,nebo co?

doufám, že je každý den preventivně uspáváš, aby se náhodou mršky neprobudily :)

doufám, že je každý den preventivně uspáváš, aby se náhodou mršky neprobudily :)

Se probudej zimou,az je soupnes na auto.. :D

počkej jako já? :D včera jsem poslední prodal, ale modré krytky tu mám, tak to seženu ;)

počkej jako já? :D včera jsem poslední prodal, ale modré krytky tu mám, tak to seženu ;)

:smich: :smich: :smich: :smich: :smich::kol-98:

sakra venku je kláda :(

kéžby, bylo by čim zatopit :D

Venku je hlavne hnus... ;)

Ale klada taky..

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.