rolbař Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 zejména platí pro Moravu - to říkali v rádiu To říkala Laďka...? ee, na Frekvenci 1 a na Radiožurnálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 ee, na Frekvenci 1 a na Radiožurnálu No proto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 vstávat a cvičit bando -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 zdary vary lenosi .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 NO ty kravo,tak to bude dobrej kotel..Takze uz ses pro foun rozhodlej.. Ja asi pujdu bud do 2GB nebo 4GB,myslim,ze by to zatim mohlo stacit.. Jj makat bude..Ja se snazim porad do ni schrastit nakou tu navi.A na tu prave potrebuju tu kartu a jeste sem nedokopal ji kupit.. jj tel uz je objednanej...nakonec za necely 3000 coz je rozumny...kartu jen premyslim mezi 4 a 8 ale spis 8GB protoze uz tam neni takovy rozdil cenovy...a mapy nejaky jsou ale co jsem tak koukal tak je sance a mozna to bude delat i tomtom ze to bude fungovat s tou interni gps a gratis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 NO ty kravo,tak to bude dobrej kotel..Takze uz ses pro foun rozhodlej.. Ja asi pujdu bud do 2GB nebo 4GB,myslim,ze by to zatim mohlo stacit.. Jj makat bude..Ja se snazim porad do ni schrastit nakou tu navi.A na tu prave potrebuju tu kartu a jeste sem nedokopal ji kupit.. jj tel uz je objednanej...nakonec za necely 3000 coz je rozumny...kartu jen premyslim mezi 4 a 8 ale spis 8GB protoze uz tam neni takovy rozdil cenovy...a mapy nejaky jsou ale co jsem tak koukal tak je sance a mozna to bude delat i tomtom ze to bude fungovat s tou interni gps a gratis Jo tak to je pekny..Ja ji mel tak podobne.. Ja nakou kartu asi koupim dneska,nebo co..Nevim jeste.. Jako naka ta navi do toho urco klapne..Uvidime.. Jinak preji pekneho dne..Koukam,ze Ladka jeste vcera chvili vdecnym tematem zustala.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 jsem tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Dobrej den -_- koukám Spidák nepřítomen, asi zas kupuje nějakej vůz :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 jsem tu tak co už jsi vyměnil ty světla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 jsem tu tak co už jsi vyměnil ty světla? Jaky meneni svetel zase?Kochtak ma koleckovy xeny ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 jsem tu tak co už jsi vyměnil ty světla? Jaky meneni svetel zase?Kochtak ma koleckovy xeny ne? ne-e jen zadni lampy za fungl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 jsem tu tak co už jsi vyměnil ty světla? Jaky meneni svetel zase?Kochtak ma koleckovy xeny ne? nn, kocht určitě mění ty face zadní světla, aby mi nemusel prodávat ty ve 100% stavu to bylo odemně krutý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 ne,koupil jsem novy zadni a prodavam ty stary zadni . Nicmene ty co prodavam jsou eno nuno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 ne,koupil jsem novy zadni a prodavam ty stary zadni . Nicmene ty co prodavam jsou eno nuno taky se na ně už těšim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 badys prisel s nabidkou kvalitniho sexu,tak jsem nemohl odmitnout . Joa sefe ,vezmi mi na tu besidku ty ostriky,co mas pro me jiste porad schovany, v dubnu je ceka predvadecka na TK . jen aby nechtel nikdo videt,ze fakt strikaji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Jo tydle vidle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 rolbare, ty co mam tady v avataru uz na tebe cekaji uspany v krabici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 badys prisel s nabidkou kvalitniho sexu,tak jsem nemohl odmitnout . Joa sefe ,vezmi mi na tu besidku ty ostriky,co mas pro me jiste porad schovany, v dubnu je ceka predvadecka na TK . jen aby nechtel nikdo videt,ze fakt strikaji Jo tak takhle..To chces nalepovat ostriky jenom kvuli xenam na STK,nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 rolbare, ty co mam tady v avataru uz na tebe cekaji uspany v krabici doufám, že je každý den preventivně uspáváš, aby se náhodou mršky neprobudily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 rolbare, ty co mam tady v avataru uz na tebe cekaji uspany v krabici doufám, že je každý den preventivně uspáváš, aby se náhodou mršky neprobudily Se probudej zimou,az je soupnes na auto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 badys prisel s nabidkou kvalitniho sexu,tak jsem nemohl odmitnout . Joa sefe ,vezmi mi na tu besidku ty ostriky,co mas pro me jiste porad schovany, v dubnu je ceka predvadecka na TK . jen aby nechtel nikdo videt,ze fakt strikaji počkej jako já? včera jsem poslední prodal, ale modré krytky tu mám, tak to seženu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 badys prisel s nabidkou kvalitniho sexu,tak jsem nemohl odmitnout . Joa sefe ,vezmi mi na tu besidku ty ostriky,co mas pro me jiste porad schovany, v dubnu je ceka predvadecka na TK . jen aby nechtel nikdo videt,ze fakt strikaji počkej jako já? včera jsem poslední prodal, ale modré krytky tu mám, tak to seženu :smich: :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 sakra venku je kláda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 sakra venku je kláda kéžby, bylo by čim zatopit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 sakra venku je kláda Venku je hlavne hnus... Ale klada taky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky