Vaša Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 (editace) Spidi zdarecccc tak konečně nám v OV sype a to fest, parada Čao bady, tady jen tak decééééént... jsem to nějak nepobral na severu moc sněhu, na jihu decént tak proč MEZI je hovno ? Editováno: 15. Listopad 2007, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 jsem to nějak nepobralna severu moc sněhu, na jihu decént tak proč MEZI je hovno ? Čao Vaši, prostě každej podle zásluh... Ne vážně nevím jak je to možný, vy jste asi na té Drahanské vrchovině výškově v nepříznivým místě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 jsem to nějak nepobralna severu moc sněhu, na jihu decént tak proč MEZI je hovno ? Čao Vaši, prostě každej podle zásluh... Ne vážně nevím jak je to možný, vy jste asi na té Drahanské vrchovině výškově v nepříznivým místě... a nebo jsme v nějaké pr..li no pravdou je že vrchovina to pochytá a a na nás nic nezbyde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 a nebo jsme v nějaké pr..lino pravdou je že vrchovina to pochytá a a na nás nic nezbyde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 tak tady sněží první den teprve, cca 3hodky a je krásně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 JJ,pekne tu sype snehem a uz jsem letos i hrabal tu bilou nadilku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 JJ,pekne tu sype snehem a uz jsem letos i hrabal tu bilou nadilku. mě neserte člověk koupí quattro a jezdí na suchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 tak tady sněží první den teprve, cca 3hodky a je krásně Bady, kolko fčil u vás stojí Naturáááál pětaděvet ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 mě nesertečlověk koupí quattro a jezdí na suchu Šak příští sobotu to testneš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 mě nesertečlověk koupí quattro a jezdí na suchu Šak příští sobotu to testneš... a to je co za sobotu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 a to je co za sobotu ? 24.11. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 a to je co za sobotu ? 24.11. ježíšek přijde o měsíc dřív ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 ježíšek přijde o měsíc dřív ? Ano prosím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 já su vůl beseda bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Zdar pánové, tak jsem ji dneska po 3/4 roce zase vytáhnul, chytla na první škubnutí holka moje a hned jsem si to vychutnal přes závěj za barákem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 tak tady sněží první den teprve, cca 3hodky a je krásně Bady, kolko fčil u vás stojí Naturáááál pětaděvet ? 30.50, nafta 32.80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 dneska jsem volal na auto, jen ta se zeptal na stav sněhu a prej hooodně a to je 26km od hotelu tak snad to vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 dneska na Jet - Bohuminske 31.30 kacek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 dneska na Jet - Bohuminske 31.30 kacek je to možný, já jak ted nemám auto tak to nesleduju, naposled jsem to nalil minulý pátek za tu cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 30.50, nafta 32.80 O.K. Tady jsem bral před hoďkou a půl za 30.30,- takže asi tak na stejno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 dneska jsem volal na auto, jen ta se zeptal na stav sněhu a prej hooodně a to je 26km od hotelu tak snad to vydrží Jj, v úterý raáno jsem byl ve Veselíčku, to je hned před Žďárem a zzzupa, nedá se vylézti z vozu mimo prohrnutou silnici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 (editace) nechcete někdo subwofer ? JBL ? ěco takovýho: http://www.ahifi.cz/vyrobky-v-akci/jbl-cs1204t-akce.html Editováno: 15. Listopad 2007, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 nechcete někdo subwofer ?JBL ? ěco takovýho: http://www.ahifi.cz/vyrobky-v-akci/jbl-cs1204t-akce.html Ani ne Vaši, sám vidíš, že máme dva kusy skladem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 nechcete někdo subwofer ?JBL ? ěco takovýho: http://www.ahifi.cz/vyrobky-v-akci/jbl-cs1204t-akce.html Ani ne Vaši, sám vidíš, že máme dva kusy skladem... vy máte? trak to jsi mohl kdysi dovést zesilovaš MAC AUDIO osobně ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 vy máte?trak to jsi mohl kdysi dovést zesilovaš MAC AUDIO osobně ne ? To spíš přivezl přímo Kája, já jezdím jen v mimořádných případech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky