Vaša Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 vy máte?trak to jsi mohl kdysi dovést zesilovaš MAC AUDIO osobně ne ? To spíš přivezl přímo Kája, já jezdím jen v mimořádných případech... jestli myslíš Šudák tak to asi nebyl on mě se zdá že jsem to řešil s někým jiným cca 2 roky zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 jestli myslíš Šudák tak to asi nebyl on mě se zdá že jsem to řešil s někým jiným cca 2 roky zpět Tak to jóóóóó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 cena té přerostlé kremrole? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 cena té přerostlé kremrole? nevím já za ni dal 2000 jestli dáš 1000,- vezmu ti ju na besedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 cena té přerostlé kremrole? nevím já za ni dal 2000 jestli dáš 1000,- vezmu ti ju na besedu ok, jestli ještě hraje a nechrčí tak ju vem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Tomu říkám good business... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 cena té přerostlé kremrole? nevím já za ni dal 2000 jestli dáš 1000,- vezmu ti ju na besedu ok, jestli ještě hraje a nechrčí tak ju vem budeš mít nějakej zesík na test na besedě? měl by být OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 cena té přerostlé kremrole? nevím já za ni dal 2000 jestli dáš 1000,- vezmu ti ju na besedu ok, jestli ještě hraje a nechrčí tak ju vem budeš mít nějakej zesík na test na besedě? měl by být OK nebudu, v tom bordelu se mě to tam ládovat nechce otestuju na jaře, potřebuju vyndat svoji hudbu z červené a něco tam zase dát brachovi tak to dostane pod smrk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Ahojky Ivankoooo -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 cena té přerostlé kremrole? nevím já za ni dal 2000 jestli dáš 1000,- vezmu ti ju na besedu ok, jestli ještě hraje a nechrčí tak ju vem budeš mít nějakej zesík na test na besedě? měl by být OK nebudu, v tom bordelu se mě to tam ládovat nechce otestuju na jaře, potřebuju vyndat svoji hudbu z červené a něco tam zase dát brachovi tak to dostane pod smrk zkusím nachystat zesík abych ti to předved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 ahoj Ivankóóó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 cena té přerostlé kremrole? nevím já za ni dal 2000 jestli dáš 1000,- vezmu ti ju na besedu ok, jestli ještě hraje a nechrčí tak ju vem budeš mít nějakej zesík na test na besedě? měl by být OK nebudu, v tom bordelu se mě to tam ládovat nechce otestuju na jaře, potřebuju vyndat svoji hudbu z červené a něco tam zase dát brachovi tak to dostane pod smrk zkusím nachystat zesík abych ti to předved oká, šak to zkus klidně doma, hlavně jak bude závěs a cívka v cajku, nebude klepat a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Ahoj Ivanko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Ahoj klucíííííííí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 cus takze jednu plznicku at jdu brzo spat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 chlapy, kde je tady ta brožura na ovládání fóra ? jakdávat správně odkazy do podpisu atd ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Ahoj klucíííííííí už jsem myslel že se s nama nebavíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Ahoj klucíííííííí už jsem myslel že se s nama nebavíš Též jsem žil v té nejistotě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Ahoj klucíííííííí Ivanko kde máš cosboša? staví hradby zase? PS: tu ruštinu jsem nepřelouskal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Neboj bavím Vašíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Cosboš se učí používat různé finty tohoto fóra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Ahoj klucíííííííí Ivanko kde máš cosboša? staví hradby zase? PS: tu ruštinu jsem nepřelouskal cosboš kecá s Vašou a jinýma..... už ani nevím,co tam bylo napsáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Neboj bavím Vašíku su rád ten fiátek je stejně boží. si vzpomínám že to bylo asi první auto s kterým jsem dělal na štěrku dokolečka hodiny - strašná prdel to tenkrát byla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Neboj bavím Vašíku su rád ten fiátek je stejně boží. si vzpomínám že to bylo asi první auto s kterým jsem dělal na štěrku dokolečka hodiny - strašná prdel to tenkrát byla já fíím...já ho taky milovala...bylo to super vozítko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Neboj bavím Vašíku su rád ten fiátek je stejně boží. si vzpomínám že to bylo asi první auto s kterým jsem dělal na štěrku dokolečka hodiny - strašná prdel to tenkrát byla já fíím...já ho taky milovala...bylo to super vozítko... tak já ti ho seženu a vyměním za tvoje černý Géčko ju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky