BadyS Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 kupte se radši sáňky A Ty uz je mas? jistěže, jen je vykopu ze sklepa a jdu na kopec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 I Ty jeden palicaku.. Hele z bot..No nevim..Co Treba Tecnica?Ty ja jezdim a max spokojenost..Tvrda zavodni bota.. Nebo bych sel jeste asi do Dolomitu,popripade Headu...Ale samozreme,pokud mas vybrano... Hele ta lyze,co si vybral,urcite neni spatna..Naopak..Ale pocitej s tim,ze kdyz neco trochu pripadne,a nestihnou to treba uplne dobre pravit,nebo bude mokrejsi a naskrabanej snih,tak se budes muset jooo snazit a obcas budes i nasranej.. Ja jel jednou na slalomkach freeride pod lanovkou kamosovi pro nakou rukavici,ci co a byl sem vyrizenej... Vcera jsem si byl ty boty vybrat...zkousel jsem Lange, Head a Dalbelo...Dalbelo uz mam nekolik let a max spokojenost...bohuzel me vsechny tvrdy "zavodni" boty tlacili tak jsem vybral malonko mekci a moc pohodly Dalbela... a ty lyze...je me jasny ze to bude makacka ale o to me jde...ted jsem x let jezdil na nejakejch lyzich nejakej styl a chci zmenu a nic jinyho nez takovahle lyze neprichazi v uvahu...a ty moje stary si asi necham a nebudu je prodavat prave pro pripad horsich podminek protoze ty stary prejedou uplne vsechno :-) a palicak nejsem ale jsem presvedcenej a to i prakticky ze to jsou jedny z nej znacek a maj kvalitni produkty Sem si delal srandu.. Jako hele,to mas recht,kazdej ma jinou nohu a boty ,musej sedet,to je jasny,jinak to pak stoji za guano..I kdyz spousta bot potrebuje treba zahrat,pak vyslapnout a oni uz ti pak zachovaj tvar..To je taky vec,ty vole.. JO tak to jo,to je pak pohoda,kdyz budes mit dvoje prkynka a muzes jet vsude..Na druhou stranu dneska uz se to ani moc nevyplati prodavat,pac Ti za to nikdo moc neda.. Uplne prense vim,co od tech lyzi chces..Tak sem to mel taky..Kdyz sem si predloni kupoval lyze,tak sem rekl,ze nic jinyho,nez to co mam nechci,at to stoji namahy kolik chce.. To je presne ono,tvrdy a zavodni,a pokud nebudes makat,tak si to neuzijes.. To je jako s autama.. Veci,co udelaj vsechno za Tebe jsou jako sice prijemny,ale ten pozitek tam tak neni.. A o tom,ze by to nebyly kvalitni veci,neni duvod pochybovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Ja jsem posilal Badysovi radio a od tebe jsem v tu chvili kupoval ten druhej naraznik. Badys mi posilal v tu dobu listu na 5. dvere a ja ti daval pro nej za tu listu 500,protoze jste nejak rikali,ze se uvidite,tak jsem ti daval navic pro nej tech 500 a on mi pak psal,ze to nechame radio za listu,tudoz ty jsi mu tech 500 nakonec nedaval a od te doby jsem te nevidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Sem si delal srandu.. Jako hele,to mas recht,kazdej ma jinou nohu a boty ,musej sedet,to je jasny,jinak to pak stoji za guano..I kdyz spousta bot potrebuje treba zahrat,pak vyslapnout a oni uz ti pak zachovaj tvar..To je taky vec,ty vole.. JO tak to jo,to je pak pohoda,kdyz budes mit dvoje prkynka a muzes jet vsude..Na druhou stranu dneska uz se to ani moc nevyplati prodavat,pac Ti za to nikdo moc neda.. Uplne prense vim,co od tech lyzi chces..Tak sem to mel taky..Kdyz sem si predloni kupoval lyze,tak sem rekl,ze nic jinyho,nez to co mam nechci,at to stoji namahy kolik chce.. To je presne ono,tvrdy a zavodni,a pokud nebudes makat,tak si to neuzijes.. To je jako s autama.. Veci,co udelaj vsechno za Tebe jsou jako sice prijemny,ale ten pozitek tam tak neni.. A o tom,ze by to nebyly kvalitni veci,neni duvod pochybovat.. s tema botama je to tezky to je pravda...navic tyhle co jsem si vybral a beru to jako obrovsky plus...tak maj dve presky dole to je klasika pak maj jedu sikmo (jakoby pres kotnik) a dalsi zase klasicky nahore...zkusim k nim najit fotku...ale krasne tu nohu stahnou do paty a krasne v tech botech drzis.... s tema lyzema souhlas bude to makacka ale proste s tim pocitam...mam rad rychlou sportovni jizdu tak tomu musim neco obetovat...a tu delku bych bral urcite 155 a ne 165...kdyz uz tak at se na tom vyblbnu co mas za lyze?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Ja jsem posilal Badysovi radio a od tebe jsem v tu chvili kupoval ten druhej naraznik. Badys mi posilal v tu dobu listu na 5. dvere a ja ti daval pro nej za tu listu 500,protoze jste nejak rikali,ze se uvidite,tak jsem ti daval navic pro nej tech 500 a on mi pak psal,ze to nechame radio za listu,tudoz ty jsi mu tech 500 nakonec nedaval a od te doby jsem te nevidel tak ty voe ja uz nevim co kdo komu daval a podle toho co jsi napsal uz nevim vubec nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 tak ty boty jsou pane Dalbello Reflex 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Ja jsem posilal Badysovi radio a od tebe jsem v tu chvili kupoval ten druhej naraznik. Badys mi posilal v tu dobu listu na 5. dvere a ja ti daval pro nej za tu listu 500,protoze jste nejak rikali,ze se uvidite,tak jsem ti daval navic pro nej tech 500 a on mi pak psal,ze to nechame radio za listu,tudoz ty jsi mu tech 500 nakonec nedaval a od te doby jsem te nevidel tak ty voe ja uz nevim co kdo komu daval a podle toho co jsi napsal uz nevim vubec nic Taky sem to neprelustil.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 No to je fuk,ja si to pamatuju,proste jsem daval peto aby jsi ho dal Badysovi a nakonec z toho seslo,takze ho mas urcite porad v penezence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 (editace) Sem si delal srandu.. Jako hele,to mas recht,kazdej ma jinou nohu a boty ,musej sedet,to je jasny,jinak to pak stoji za guano..I kdyz spousta bot potrebuje treba zahrat,pak vyslapnout a oni uz ti pak zachovaj tvar..To je taky vec,ty vole.. JO tak to jo,to je pak pohoda,kdyz budes mit dvoje prkynka a muzes jet vsude..Na druhou stranu dneska uz se to ani moc nevyplati prodavat,pac Ti za to nikdo moc neda.. Uplne prense vim,co od tech lyzi chces..Tak sem to mel taky..Kdyz sem si predloni kupoval lyze,tak sem rekl,ze nic jinyho,nez to co mam nechci,at to stoji namahy kolik chce.. To je presne ono,tvrdy a zavodni,a pokud nebudes makat,tak si to neuzijes.. To je jako s autama.. Veci,co udelaj vsechno za Tebe jsou jako sice prijemny,ale ten pozitek tam tak neni.. A o tom,ze by to nebyly kvalitni veci,neni duvod pochybovat.. s tema botama je to tezky to je pravda...navic tyhle co jsem si vybral a beru to jako obrovsky plus...tak maj dve presky dole to je klasika pak maj jedu sikmo (jakoby pres kotnik) a dalsi zase klasicky nahore...zkusim k nim najit fotku...ale krasne tu nohu stahnou do paty a krasne v tech botech drzis.... s tema lyzema souhlas bude to makacka ale proste s tim pocitam...mam rad rychlou sportovni jizdu tak tomu musim neco obetovat...a tu delku bych bral urcite 155 a ne 165...kdyz uz tak at se na tom vyblbnu co mas za lyze?? Jj bota proste musi sedet.. Jo tak to potom jo..Tech 5 presek to je dobra vec..A hlavne to dela dneska malo kdo..Treba zrovna ty Doliomity to maji,jak jsem psal..Zksuim nekde ty Dalbella pohledat na netu,abych videl.. Jinak k ty dylce..Oni delaj co sem koukal 158 a 165 ne?Ono mozna tech 158 bude stacit.. Ja jezdim lyze Fischer RC4 Worldcup SC,zkusim nekde vystrachat nakej odkaz... Editováno: 16. Listopad 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 No to je fuk,ja si to pamatuju,proste jsem daval peto aby jsi ho dal Badysovi a nakonec z toho seslo,takze ho mas urcite porad v penezence penezenku nenosim...tak nevim kde je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Jj bota proste musi sedet.. Jo tak to potom jo..Tech 5 presek to je dobra vec..A hlavne to dela dneska malo kdo..Treba zrovna ty Doliomity to maji,jak jsem psal..Zksuim nekde ty Dalbella pohledat na netu,abych videl.. Ja jezdim lyze Fischer RC4 Worldcup SC,zkusim nekde vystrachat nakej odkaz... jj ty lyze znam uz jsem na nich i jezdil:-) tak zkus pohledat a uvidis...voe a ja vul k nemu vzdycky jedu se jenom podivat a odjizdim se zamotanou hlavou a nevim jestli si to koupit nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Jj bota proste musi sedet.. Jo tak to potom jo..Tech 5 presek to je dobra vec..A hlavne to dela dneska malo kdo..Treba zrovna ty Doliomity to maji,jak jsem psal..Zksuim nekde ty Dalbella pohledat na netu,abych videl.. Ja jezdim lyze Fischer RC4 Worldcup SC,zkusim nekde vystrachat nakej odkaz... jj ty lyze znam uz jsem na nich i jezdil:-) tak zkus pohledat a uvidis...voe a ja vul k nemu vzdycky jedu se jenom podivat a odjizdim se zamotanou hlavou a nevim jestli si to koupit nebo ne NO tak ani odkaz hledat nemusim.. Jsem s lyzema maximalne spokojenej..Predtim jsem mel Fischer RADARC,to byly takovy lopaty siroky,dvoujitou desku pod vazanim.. Mazec..To vydrzelo naklony jak krava..360 sly udelat bezne.. A asi bych dneska uz do niceho jinyho,nez Fischeru nesel..Mozna do Scottu,ale to stejne vyrabi Fischer.. Boty mam Tecnica Icon 1 a max spokojenost..Mam je dost nafest..Ani bych je nemusel zapinat.. TO je nejhorsi,takhle nekam dycky chodit,tam se clovek namlsa a uz pak nemuze spat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 NO tak ani odkaz hledat nemusim.. Jsem s lyzema maximalne spokojenej..Predtim jsem mel Fischer RADARC,to byly takovy lopaty siroky,dvoujitou desku pod vazanim.. Mazec..To vydrzelo naklony jak krava..360 sly udelat bezne.. A asi bych dneska uz do niceho jinyho,nez Fischeru nesel..Mozna do Scottu,ale to stejne vyrabi Fischer.. Boty mam Tecnica Icon 1 a max spokojenost..Mam je dost nafest..Ani bych je nemusel zapinat.. TO je nejhorsi,takhle nekam dycky chodit,tam se clovek namlsa a uz pak nemuze spat.. tak kazdej ma nejakou svoji oblibenou znacku a je pravda ze ja si od toho kluka vzdy necham poradit a pokazdy me vybral lyze on a musim rict ze pokazdy naprosto vyborne...a je dobry ze ty lyze jezdi i testovat a uz zhruba vi co chci a proto vzdycky vi na co me nalakat coz se mu zase podarilo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 (editace) NO tak ani odkaz hledat nemusim.. Jsem s lyzema maximalne spokojenej..Predtim jsem mel Fischer RADARC,to byly takovy lopaty siroky,dvoujitou desku pod vazanim.. Mazec..To vydrzelo naklony jak krava..360 sly udelat bezne.. A asi bych dneska uz do niceho jinyho,nez Fischeru nesel..Mozna do Scottu,ale to stejne vyrabi Fischer.. Boty mam Tecnica Icon 1 a max spokojenost..Mam je dost nafest..Ani bych je nemusel zapinat.. TO je nejhorsi,takhle nekam dycky chodit,tam se clovek namlsa a uz pak nemuze spat.. tak kazdej ma nejakou svoji oblibenou znacku a je pravda ze ja si od toho kluka vzdy necham poradit a pokazdy me vybral lyze on a musim rict ze pokazdy naprosto vyborne...a je dobry ze ty lyze jezdi i testovat a uz zhruba vi co chci a proto vzdycky vi na co me nalakat coz se mu zase podarilo :-) To je fakt,mame no...A nejezdime oba k tomu samymu? a navic me ten muj kamos dobre zna a vi co jezdim.. Parkrat sem testoval snim.. Editováno: 16. Listopad 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 To je fakt,mame no...A nejezdime oba k tomu samymu? a navic me ten muj kamos dobre zna a vi co jezdim.. Parkrat sem testoval snim.. ma kram ve stary boleslavi... ale tezko bude ten samej protoze fisher vubec neprodava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 To je fakt,mame no...A nejezdime oba k tomu samymu? a navic me ten muj kamos dobre zna a vi co jezdim.. Parkrat sem testoval snim.. ma kram ve stary boleslavi... ale tezko bude ten samej protoze fisher vubec neprodava Aha,tak to neni ten samej.. Neprodava jo?Tak to dela chybu.. lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Aha,tak to neni ten samej..Neprodava jo?Tak to dela chybu.. lol lol nevim jestli dela chybu nebo ne...ale ma tam jen omezenej vyber znacek a evidentne mu to funguje...ale zase tam ma jen to lepsi na vyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Aha,tak to neni ten samej..Neprodava jo?Tak to dela chybu.. lol lol nevim jestli dela chybu nebo ne...ale ma tam jen omezenej vyber znacek a evidentne mu to funguje...ale zase tam ma jen to lepsi na vyber Hele jako myslim,ze kazdej si svou klientelu najde a klientela si najde obchod,takze neni uplne duvod mit od kazdyho vsechno..ten muj kamos taky neprodava vsechyn znacky..To by celkove asi i bylo zbtaecny..Treba v lete prodava kola a ma jen Scotty, Kellysy a RockMachiny a je to na pohodu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 ja chci tu RSku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 ja chci tu RSku najednou ty naftomile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 ja chci tu RSku Tak vysyp 220 klacku a muzes si ji odvezt.. Kamos fakt specha.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 "Žena doma cvičí nahá aerobik a když dělala provaz, přisála se mušličkou na parkety. Podtlak byl však tak velký, ze se sama nedokázala odlepit. Tak čekala na muže, aby jí pomohl. Avšak ani společnými silami se jim to nepodařilo. Muž tak přemýšlí a hovoří:"Hanba, nehanba, zavolám souseda, je domácí kutil, tak něco vymyslí". Soused přišel, dal si panáka a po chvíli hovoří: "Vyřežeme pod ní parkety, otočíme jí na hlavu, vyvrtáme dírku a až podtlak povolí, sundáme jí to dolů". Chlapík chvíli zvažuje a potom hovoří: Víš co? Parkety jsou drahé. Začneme ji každý masírovat jednu bradavku a až zvlhne, odtlačíme ji jako slimáka do kuchyně, tam je linoleum." :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Byl jsem zde !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 "Žena doma cvičí nahá aerobik a když dělala provaz, přisála se mušličkou na parkety. Podtlak byl však tak velký, ze se sama nedokázala odlepit. Tak čekala na muže, aby jí pomohl. Avšak ani společnými silami se jim to nepodařilo. Muž tak přemýšlí a hovoří:"Hanba, nehanba, zavolám souseda, je domácí kutil, tak něco vymyslí". Soused přišel, dal si panáka a po chvíli hovoří: "Vyřežeme pod ní parkety, otočíme jí na hlavu, vyvrtáme dírku a až podtlak povolí, sundáme jí to dolů". Chlapík chvíli zvažuje a potom hovoří: Víš co? Parkety jsou drahé. Začneme ji každý masírovat jednu bradavku a až zvlhne, odtlačíme ji jako slimáka do kuchyně, tam je linoleum." :D To nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky