baurak Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 ser na antiradar...stejne ti to tak rychle nejede :-) Myslis kolo,nebo lyze? No to prave nevim..Myslim,ze by se mi jednou mohl krute vyplatit.. Ja nevim Martas,kolik lidi to tam bude vedet..Zase asi tolik ne.A oni asi taky nic nevedi,ne? Tak uvidis,v kufru ji muzes nechat dycky,ne.. neboj kochte tam to urcite nikdo rvat nebude :-) jinak Martine myslel jsem samozrejme auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Dobré ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 ser na antiradar...stejne ti to tak rychle nejede :-) Myslis kolo,nebo lyze? No to prave nevim..Myslim,ze by se mi jednou mohl krute vyplatit.. Ja nevim Martas,kolik lidi to tam bude vedet..Zase asi tolik ne.A oni asi taky nic nevedi,ne? Tak uvidis,v kufru ji muzes nechat dycky,ne.. neboj kochte tam to urcite nikdo rvat nebude :-) jinak Martine myslel jsem samozrejme auto To je uplne jasny,ze to tam nikdo rvat nebude,vid Jiriku.. Jo tak ty si myslel auto jo? Ty drzoune jedna drza,voskliva, brejlata, Douchova... :smich: Zdarec Petre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 jasny,ze to tam nikdo rvat nebude,vid Jiriku.. Jo tak ty si myslel auto jo? Ty drzoune jedna drza,voskliva, brejlata, Douchova... :smich: Zdarec Petre... tak co jinyho jsem mel myslet...nez auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 jasny,ze to tam nikdo rvat nebude,vid Jiriku.. Jo tak ty si myslel auto jo? Ty drzoune jedna drza,voskliva, brejlata, Douchova... :smich: Zdarec Petre... tak co jinyho jsem mel myslet...nez auto Vim ne,sem si delal srandu... Ale abych te zase nekde nevyblikal cestou na besidku jo? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Vim ne,sem si delal srandu... Ale abych te zase nekde nevyblikal cestou na besidku jo? lol tak to se nestane to jsem klidny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Vim ne,sem si delal srandu... Ale abych te zase nekde nevyblikal cestou na besidku jo? lol tak to se nestane to jsem klidny Nazdáár. Si dej bacha, na zimákách to jede ještě líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Nazdáár.Si dej bacha, na zimákách to jede ještě líp to je pravda...od soboty me to zaclo primo litat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Nazdáár.Si dej bacha, na zimákách to jede ještě líp to je pravda...od soboty me to zaclo primo litat Tak to abych si dal bacha nakonec ja ne? Hoj tome..Uz dneska podruhy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Tak to abych si dal bacha nakonec ja ne? Hoj tome..Uz dneska podruhy.. tak to je snad jasna vec ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Tak to abych si dal bacha nakonec ja ne? Hoj tome..Uz dneska podruhy.. tak to je snad jasna vec ne tak to jo..Pisu si to do notysku,abych na to nezapomel.. lol Kuci,razim do Rican,tak zatim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Tak to abych si dal bacha nakonec ja ne? Hoj tome..Uz dneska podruhy.. tak to je snad jasna vec ne tak to jo..Pisu si to do notysku,abych na to nezapomel.. lol Kuci,razim do Rican,tak zatim.. tak tam pozdravuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Tak to abych si dal bacha nakonec ja ne? Hoj tome..Uz dneska podruhy.. tak to je snad jasna vec ne tak to jo..Pisu si to do notysku,abych na to nezapomel.. lol Kuci,razim do Rican,tak zatim.. Jo jo, hlídej si zadek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Jo jo, hlídej si zadek jestli pojedete spolu tak by mel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Jo jo, hlídej si zadek jestli pojedete spolu tak by mel Když jedem spolu tak se střídáme Nechceš doprostřed? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Když jedem spolu tak se střídáme Nechceš doprostřed? nerad bych vas rusil tak vas necham o samote Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Když jedem spolu tak se střídáme Nechceš doprostřed? nerad bych vas rusil tak vas necham o samote Ale to už předbíháš, zatím jsme u cesty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Když jedem spolu tak se střídáme Nechceš doprostřed? nerad bych vas rusil tak vas necham o samote Ale to už předbíháš, zatím jsme u cesty ja taky stale mluvim o ceste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Když jedem spolu tak se střídáme Nechceš doprostřed? nerad bych vas rusil tak vas necham o samote Ale to už předbíháš, zatím jsme u cesty ja taky stale mluvim o ceste Tak to si mě nepotěšil Jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Tak to si mě nepotěšil Jiříku konkretne o vasi ceste...a kam ta vase cesticka vede to radsi nechci ani vedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Tak to si mě nepotěšil Jiříku konkretne o vasi ceste...a kam ta vase cesticka vede to radsi nechci ani vedet Ty nevíš kam vedou všechny cesty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Ty nevíš kam vedou všechny cesty? copak ja vim...ale myslim ze ty vase jsou malinko jiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Tak maximalne do prdele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Ty nevíš kam vedou všechny cesty? copak ja vim...ale myslim ze ty vase jsou malinko jiny No to máš pravdu, ta naše by byla nejlepší přes havlbrod sme teda pořád u cest... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 No to máš pravdu, ta naše by byla nejlepší přes havlbrod sme teda pořád u cest... To by šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky