baurak Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 No ale aspon tu wapku bysta mohli.. :smich:Ja ho prave taky skoro v zime nemejval..nebo sem ho nechaval umyt...Ale letos se na to chystam uuuuplne sam.. ty se na vsechno chystas jak chudej kral do boje...tak ze tusim ze to neumejes ani jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 na tech stodulkach to myslis tam nad Garnyovem u toho Autecu? . Tam je to vybordelny,hodis tam petku a turuje to wasser asi pul hodiny . a ne jak na peep show ,kde tam sypes drobaky jak narodni banka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 No ale aspon tu wapku bysta mohli.. :smich:Ja ho prave taky skoro v zime nemejval..nebo sem ho nechaval umyt...Ale letos se na to chystam uuuuplne sam.. ty se na vsechno chystas jak chudej kral do boje...tak ze tusim ze to neumejes ani jednou Ale kulovy voe.. Jednou minimalne..A to hned v patek..Chtel sem vcera,ale pak sem to presunul.. Ne ne Martas,myslim na stodulkach jak je OMV u Tesca,resp vedle Hyundaie,kdyz jedes jako na butovice..Tam to je jak peep show,to je fakt..Mozna se zajedu podivat tam k tomu Autecu.. Kuci,ted zase musim jet do riti,vysmelit baterku do jednoho sluzebaku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 tak at to neprosmelis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 tak at to neprosmelis Tak je prosmeleno a sluzebak stale nestertuje... Asi starter v pi*i.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 starter v pi*i.. To může bejt hooooodně dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 starter v pi*i.. To může bejt hooooodně dobrý... Jak pro koho.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Jak pro koho.. lol No chtěl jsem říct, že startér jsem tam ještě neviděl (nenašel)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 nespat, chlastat !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 a didi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 a didi nejdu...a ty mi taky... ses mekej prespat ve Zdaru.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 sem měkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 nejdu...a ty mi taky... ses mekej prespat ve Zdaru.... Máš recht, je měkej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 sem měkej me seres, stejne te ozeru a budes tam muset prespat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 sem měkej me seres, stejne te ozeru a budes tam muset prespat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 sem měkej me seres, stejne te ozeru a budes tam muset prespat a ty taky pudes, vsichni pudete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 a ty taky pudes, vsichni pudete Ne, já pojedu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 srandisti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 sem měkej me seres, stejne te ozeru a budes tam muset prespat musíš mu ožrat i řidičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 sem měkej me seres, stejne te ozeru a budes tam muset prespat musíš mu ožrat i řidičku tim bych si dovolil poverit tebe, at toho na me neni moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 musíš mu ožrat i řidičku Ahoj Vaši... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 sem měkej me seres, stejne te ozeru a budes tam muset prespat musíš mu ožrat i řidičku tim bych si dovolil poverit tebe, at toho na me neni moc no ale já nevím jestli nejsu taky měkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 no ale já nevím jestli nejsu taky měkej tak to ten nas narod brzo vymre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 ty jsi vyměklej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 ty jsi vyměklej ja jsem v pohode, nebojim se setrvat az do konce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky