Přejít na obsah

Kometa McNaught

krysarr

Doporučené příspěvky

To: Vito, ty nemas nejake foto te komety? Bacha na letadla  :D

hosi ja bych mohl ja vidim na celou prahu...jakym smerem mam koukat?

jako na krysarruv jizak? lol

Ja vidim taky v podstate vsechno, krome Letnan, Kbel a tak.

No hlavne musis koukat tesne po zapadu slunce nebo pri vychodu, a to uz jen zitra, maximalne mozna pozitri, pak uz budeme mit po ptakach, leda bys zajel na jizni polovarle. Smer:

vecer - JZ

rano - JV

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no jasna, jak by to pak vypadalo...

klaus to hlida napravo a ja nalevo...jestepotrebuju nejakou antenu na ruzyn tam blbe vidim - vubec ta praha sest nahore, je nejaka schovana, strahov a kus dejvic OK, ale brevnov a bila hora...nono, musim nekoho poverit, klaus uz ma ty prace s podhradim dost ;)

Odkaz ke komentáři

klaus to hlida napravo a ja nalevo...jestepotrebuju nejakou antenu na ruzyn tam blbe vidim - vubec ta praha sest nahore, je nejaka schovana, strahov a kus dejvic OK, ale brevnov a bila hora...nono, musim nekoho poverit, klaus uz ma ty prace s podhradim dost ;)

Tam ja odsud vidim vsechno, taxe muzem domluvit na pokryti lol

Odkaz ke komentáři

Tam ja odsud vidim vsechno, taxe muzem domluvit na pokryti lol

ty bys zas pokrejval, pacholku :D

Odkaz ke komentáři

Taxem dneska rano zajasal, nad Prahou se kolem paty rano vyjasnilo, taxem to jeste sel po vcerejsim veceru zkusit. Od sedmi sem vartoval na poli za Prahou s veskerou dostupnou optikou a technikou a zmrzlou prituli s holterem na tele, ale kometa nikde, porad nic, porad nic, paxem musel behem 15 minut prituli hodit k doktorovi, ale porad jeste nevychazelo slunce. Paxem jsem se vratil, stale se jeste zdalo, ze je cas. Ale slunce vyslo a kometa se neobjevila, i kdyz po internetu bylo vcera ruzne psano, ze dnes rano jeste videt bude. Vcerejsi, asi 5 minut dlouhy, setkani s touhle kometou bylo pro me teda asi jedine. Vecer by to jeste slo, ale dle snimku ze satelitu bude zatazeno az beda, ach jo :-( Ted se to sice trha, ale jen na jih od Prahy...

Odkaz ke komentáři

Taxem dneska rano zajasal, nad Prahou se kolem paty rano vyjasnilo, taxem to jeste sel po vcerejsim veceru zkusit. Od sedmi sem vartoval na poli za Prahou s veskerou dostupnou optikou a technikou a zmrzlou prituli s holterem na tele, ale kometa nikde, porad nic, porad nic, paxem musel behem 15 minut prituli hodit k doktorovi, ale porad jeste nevychazelo slunce. Paxem jsem se vratil, stale se jeste zdalo, ze je cas. Ale slunce vyslo a kometa se neobjevila, i kdyz po internetu bylo vcera ruzne psano, ze dnes rano jeste videt bude. Vcerejsi, asi 5 minut dlouhy, setkani s touhle kometou bylo pro me teda asi jedine. Vecer by to jeste slo, ale dle snimku ze satelitu bude zatazeno az beda, ach jo :-( Ted se to sice trha, ale jen na jih od Prahy...

z toho si nic nedělej, taky jsem občas na rybách za kašpárka -_-

Odkaz ke komentáři

z toho si nic nedělej, taky jsem občas na rybách za kašpárka -_-

Mno jo, jenze na ryby muzes denne, tohleto je dost vyjimecnej jev :(:)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...