Publikováno Leden 10, 200718 r Kolegové, tak dnešním dnem se loučím s tímto fórem, na kterém jsem dva roky sbíral zkušenosti a hledal rady při provozu mojí O I 2.0i, včera jsem jí po věrných službách prodal, protože doba jde neúprosně vpřed a přesedlal na Ford Focus C-max, 1,6Ti-VCT 85kW, má super výbavu jako xenony, stabilizaci podvozku apod. takže jsem zvědav, jestli nebudu zklamán. Jinak jsem tu opravdu našel hromadu dobrých rad. K motoru musím říci, že nic moc dobrého jsem o něm neslyšel, ale já si na něj stěžovat nemohu, dobrá spotřeba, zátah krásně odspodu, žádné vysoké točky jako chce C-max a krouťák nizoučko, prostě klasika a fajn svezení, faktem je že olej mu trošku chutnal. Jinak auto / r.v. 11-2000/ mělo klasické závady jako ložisko v PP kole, zatuhlé stěrače a špatný spínač varovných světel. Největší pohroma a to i pro servis bylo odhalit chybnou váhu vzduchu a tím soustavně rozsvíceno kontrolku el. motoru, to je tak vše za 70000km. Všem Vám přeju ať vám Vaše Octulky dělají jenom radost a ujedete s nima tisíce šťastných kilometrů, ještě ze zvyku sem občas kouknu a třeba někdy nashle třeba u O II. Honza
Leden 10, 200718 r Skoda takovejch odchodu, ale pravda, doba jde vpred. Takze at Ti to jezdi, at se Ti vyhnou bouracky a mej se co nejlip
Leden 11, 200718 r Sakra co jsi to provedl? Ať ti Ford dobře slouží a až doslouží tak si pořiď zase Škodovku, jo?
Leden 12, 200718 r me se smax nelibi kdyz jedu za nim vypada to jak krabice at zije ta mala verze novy xsary picasso
Leden 17, 200718 r at zije ta mala verze novy xsary picasso no i ta velka neni oskliva! to Skodovka s Roomsterem malinko zachrapala si myslim
Leden 17, 200718 r me se smax nelibi kdyz jedu za nim vypada to jak krabiceat zije ta mala verze novy xsary picasso S-Max a C4 Picasso jsou libovky
Leden 17, 200718 r a pockejte na novy twingo v GT verzi sice neni MPV ale guuuut tenhle rok bude jeste MPV crossover od rencka
Leden 29, 200718 r Autor No tak ten S-max je už pořádný kus auta, bohužel finančně je to mimo moje možnosti, uvidíme jak se osvědčí C-max. Je to jako u Octy, čím víc o tom člověk čte tak tím víc zjišťuje že dokonalé auto zatím není, takže asi záleží jak člověk narazí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.