dfga Vloženo 29. Srpna Sdílet Vloženo 29. Srpna (editace) Mal si aj vibrácie? Mne klepe vpredu vpravo niečo, všetko ako nove ale začali vibrácie. Vidim to na niečo okolo poloosi. Kolko stalo riadenie? Editováno: 29. Srpna, autor: dfga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 29. Srpna Sdílet Vloženo 29. Srpna Vibrace jsem nemel nejak ale menili se klouby vnitrni misto vazeliny meli vodu tlumice dcc horni ulozeni a pak to rizeni a ted uz je klid nastesti rizeni stalo tusim 47 a stare zpatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 9. Září Sdílet Vloženo 9. Září To si koľko platil? 80t? By som radšej predal auto… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 9. Září Sdílet Vloženo 9. Září Tam toho bylo vic 4x dcc rizeni prace atd cena asi 110 tis s nejakyma slevama kdybych mel pred kazdou opravavou prodavat auto tak bych zadne nemel jo prodam koupim jine a zase do toho davat penize na to prdim je to dobre auto a poradne nic nechtelo tak jednou dostalo poradnou opravu kvuli tomuhle neschudnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 16. Září Sdílet Vloženo 16. Září Super prístup. Nikdy nevieš čo kúpiš máš pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 25. Září Sdílet Vloženo 25. Září Ja mám problém vyriešený. PP tlmič KO, nevracal sa celkom hore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.