hcpce1996 Vloženo 2. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2024 Dobrý den, mám cca dvou a půl roku Kamiqa, teď po dvou a půl letech jsem si častou náhodou všiml, že mi na straně u řidiče nelícuje zadní nárazník na blatník. Skok tam je opravdu malý (řekl bych, že 1 max 2mm). Na druhé straně jsou oba dva díly souběžné. Je možné, že to je již z výroby a když jsem přebíral vůz nový, že jsem si toho nevšiml? Těchto detailů jsem si u nového vozu při přebrání vozu vůbec nevšímal. Případně nenapadá prosím někoho, jak to mohlo vzniknout? Lak v tom místě není nijak poškozený a žádná známka nějaké rány z parkoviště nebo tak tam není vůbec vidět. Pro lepší pochopení přidávám fotogragie včerně znázornění, kde je mírný skok jakoby dolů. Nárazník je níže než blatník . Předem děkuji za poznatky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 19. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2024 možná to někdo decentně ťukl, že to nejde poznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hcpce1996 Vloženo 20. Prosinec 2024 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2024 V listopadu jsem byl na garančce, tak jsem na to ptal a bylo mi sděleno, že je to z výroby. Prý se občas stane, že nějaký díl hůře lícuje. Také to prý zkoumali a není tam ani náznak nějakého poškození. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 20. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2024 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 28. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2024 Ano je to z vyroby . mal som to tiez tak spasovali mi to v servise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.