xandrew Vloženo 20. Srpna Sdílet Vloženo 20. Srpna Máte někdo tip na vhodný držák telefonu pro Kodiaq II? Doposud jsem řešil vždy pomocí obyčejného univerzálního klipu do mřížky ofuku (příklad) Speciálně pro Kodiaq II jsem nalezl jen Brodit řešení, ale za mě příliš komplexní a telefon bude asi schovaný za volantem. Požadavky: - jednoduché řešení - nejlépe roztahovací řešení viz nahoře (pro různé telefony) - aby se nevyklepalo při jízdě - bez vrtání interiéru 🙂 Proč to potřebuji? Například při Waze navigaci mám na středovém panelu mapu a na telefonu vedle vidím plán cesty, popř. blížící výstrahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilemonCZ Vloženo 3. Září Sdílet Vloženo 3. Září tohle me taky zajima ten od broditu je pouze "prodluzka" plochy displeje a kdyz si tam telefon prilozim tak je opravdu castecne schovany za volantem, chce to nejake reseni do mrizky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilemonCZ Vloženo 5. Září Sdílet Vloženo 5. Září nedalo mi to a drzak od Broditu jsem poridil a jsem prijemne prekvapen! do volantu zasahuje jen mala cast spodniho leveho rohu, pri jizde mi telefon nevadi a da se dobre ovladat, ani pacce na razeni nevadi.. viz foto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xandrew Vloženo 6. Září Autor Sdílet Vloženo 6. Září To vypadá OK. Raději se ještě zeptám - je to 13" nebo 10" infotainment? (tzn. Exclusive nebo Selection) Fotka asi mate, ale přijde mi nějaký menší ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilemonCZ Vloženo 8. Září Sdílet Vloženo 8. Září (editace) mam exclusive verzi (tu max vybavu) Editováno: 8. Září, autor: FilemonCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.