Jump to content

ŠKODA KODIAQ II

Škoda Kodiaq II: Dynamic SUV with modern design, enhanced space, innovative technologies like Matrix-LED headlights and Smart Dials, including advanced assistance systems and powerful engines with a plug-in hybrid option.

Forums

1. Interior

Škoda Kodiaq II Interior: Hi-Tech with 13" Infotainment Screen, Head-Up Display, Smart Dials, USB-C and Wireless Charging, Sustainable Materials, and Full Connectivity.

30

Škoda Kodiaq Exterior: Enlarged by 6cm, featuring Matrix-LED headlights, a robust design with improved aerodynamics and efficiency.

5

Sekce Elektrika: Škoda Kodiaq s pokročilými asistenčními systémy, včetně asistenta při odbočování a dálkového parkování, pro maximální bezpečnost a komfort.

63

Engine: Explore the diverse engine options of Škoda Kodiaq 2nd Generation, including the plug-in hybrid with over 100 km range, and modern petrol and diesel engines.

18

Chassis: Discuss everything about the chassis of Škoda Kodiaq 2nd Generation - technology, improvements, experiences.

11

Škoda Kodiaq with premium audio system, advanced infotainment, and seamless connectivity.

7

Offbeat Topics: For discussions on Škoda Kodiaq 2nd Generation that don't fit into standard categories.

183

• Aktuální příspěvky

• https://www.tipcars.com/magazin/poradna/skoda-superb-iii-jaky-je-motor-2-0-tsi.html
    • Název tématu "johnny5" znamená co? To je nějaká nová součást podvozku? Takovou neznám. Uprav ho tedy tak, aby odpovídal pravidlům fóra.
    • Zdravím, update na 1985 (z 1969) prebehol online doma na dvore. Mám O4 03/2024. Deň pred aktualizáciou sa mi prvýkrát stalo, že sa infotainment resetoval do factory default a musel som nanovo nastaviť jazyk, home obrazovku, nastavenie rádia, audia, ... Užívateľa auta si pamätalo a aj nastavenie auta (nesklápanie spätných zrkadiel, naklopenie svetlometov, ....). Až na tento prvý reset som nemal žiaden problém s infotainmentom, tak ani neregistrujem zmenu po update na 1985. Len nech to nie je horšie.
    • Po výměně olejového čerpadla haldex na Octavia 2 facelift TSI 4x4 za nové, to často samovolně spíná bzučivým nepříjemným zvukem vzadu každou chvíli na cca 5 sec. U haldexu měněno čerpadlo, olej i filtr. Diagnostika hlásí vše zeleně ok, kontrolky na palubovce nesvítí, 4x4 funguje. Nevíte, prosím, co s tím? Vyměním olej, jestli nebyl zpěněný? Je možné, aby bylo např.vadné ložisko u nového čerpadla a vyměnit čerpadlo? Přestane to samo, stačí jen chvíli vydržet?🙂 Předem díky. johnny5
    • I když tu už padlo téma na oleje,kluci píšou že dávají Fuchsa,ale....DSG není za pár kaček a uspořených pár kaček mi nestojí za to. Do svého Golfa 14 TSI jsme třeba dával olej co je tady vzpominaný pro manual. převodovku a za týden šel ven a jel jsem pro originál.Řazení nebylo tak hladké jako s originále.  
  • Create New...