Přejít na obsah

MAF sensor

kuba.wondr

Doporučené příspěvky

Cau. V lete sem koupil 2013 Octavii s tím, ze když sem vyjel na dálnici tak mi motor v nízkých otáčkách začal kaslat. Ten co mi to prodal řekl at tedy sensor odpojim jestli to bude porad dělat. Motor slapal bez problémů jen mi blikala kontrolka zhaveni. Druhy den se mi rozsvítila kontrolka motoru. A potom kontrolka filtru pevných částic. V servisu mi řekli ze to bylo tím ze sem nemel zapojeny ten sensor. Vycistily filtr a vymazali kódy . Typek co mi to prodal řekl ze  tam dával novej MAF sensor ale nebyl moc drahy ze mi posle novy. Poslal novy lepší který sem tam dal a auto dělalo to samy. Zajel sem do servisu kde mi řekli ze motor je bez problémů ze to musí byt sensorem a primo mi řekli který. Ten sem koupil ale porad to pri nízkých otáčkách tak zvláštně jakoby kašle. Tak sem tam zajel znova a řekli mi ze to muže byt kabelama. Bydlím v Norsku a oprava by vyšla az skoro na 20k. Typek řekl ze tato závada motoru neškodí, tak sem si řekl ze v květnu pojedu do CR a necham to opravit tam. Ted se mi občas stane ze když to nastartuju tak mi kontrolka zbaveni začne blikat, ale když to vypnu a znova zapnu tak přestane. Někdy se mi stane ze auto ridim a motor jede bez problémů. Chci se zeptat jestli někdo nevíte cim to muže byt? A jestli to opravdu motoru nevadí jezdit s touto vadou. Díky

Editováno: , autor: kuba.wondr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...