TomasB Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 A opět, nová pozice, nový vybavení. Takže, ředitel mně požádal, abych si nanominoval nějakou přenosnou potvoru se kterou bych se mohl kdekoliv připojit na net. Mělo by to být něco solidního, spolehlivého. Případně jestli je k tomu vhodnej nějakej konkrétní typ mobilu, tak šup sem s tím. Já o tom vím úplný hovínko, tak prosím help. Nanominoval mně, protože tomu taky nehoví . V té souvislosti mně napadá, jestli by přes ten noťas šla řešit navigace, abych si zbytečně nenavyšoval cenu auta, ale přesunul to do téhle položky. Noťas budu používat na cestách, budu v něm pracovat s databází, na kterou se budu chtít připojovat na firemní server, internet, mail, a takový ty klasický pracovní záležitosti.... Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 jo, a docela to spěchá, ve středu to mám nadnýst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 že by nikdo nic? Já s tímto nemám žádnou zkušenost, vlastně tohle zařízení nemám rád, je to na mně moc titěrný a hůř se mi s tím manipuluje. Preferuju klasické PC, ale teď to bude nutnost. Tak mi něco kloudného poraďte. Jediný pozitivum je, že budu na netu kdekoliv Určitě mi společnými silami něco doporučíte, co mám po svém zaměstnavateli požadovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 (editace) Notas mám tento cca měsíc a zatím spokojenost Editováno: 18. leden 2007, autor: Martan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 kup si kuličkový počítadlo to ti stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 HP or DELL a nebo z Tesca linkovanej papir formatu A4 k tomu 1x obycejnou tuzku a budes naprosto v poho...jo a u pokladny si muzes vzit gratis igelitku a ten blok i s tou obycejnou tuzkou si muzes dat do ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 HP or DELLa nebo z Tesca linkovanej papir formatu A4 k tomu 1x obycejnou tuzku a budes naprosto v poho...jo a u pokladny si muzes vzit gratis igelitku a ten blok i s tou obycejnou tuzkou si muzes dat do ni moc vtipný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 (editace) dobre at nezeru http://www.alza.cz/notebook-hp-pavilion-dv6134cz-d68889.htm ale ja bych si za firemni prachy vzal Dell Editováno: 18. leden 2007, autor: baurak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Notasmám tento cca měsíc a zatím spokojenost Tuhle značku vidím prvně. Hlavně nechci nějakou sračku, tady finančně omezenej nejsem, teda pokud to nebude nějakej cenovej extrém. Hlavně spolehlivé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 HP or DELLa nebo z Tesca linkovanej papir formatu A4 k tomu 1x obycejnou tuzku a budes naprosto v poho...jo a u pokladny si muzes vzit gratis igelitku a ten blok i s tou obycejnou tuzkou si muzes dat do ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Asus není sračka pokud nejsi cenově omezenej tak to co Bauí nebo něco podobného.(Acer, HP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Asus není sračka pokud nejsi cenově omezenej tak to co Bauí nebo něco podobného.(Acer, HP) jj ale osobne bych si Acer nebo Asus jako sluzebni nevzal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Mam velmi dobre zkusenosti s Dell, velmi spatne s HP v bance mame jen HP a ja uz reklamoval veciiii. Ja jsem svuj notebook Dell kupoval ve statech, ale tobe bych doporucil tohle Dell Inspiron 6400. Dokonfiguruj ho dle potreby a hodne zdaru. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 dobre at nezeruhttp://www.alza.cz/notebook-hp-pavilion-dv6134cz-d68889.htm ale ja bych si za firemni prachy vzal Dell no to už je lepší Takže dobrá značka je tedy Dell. Napadá mně snad jediná věc, a to výdrž bakterie. Jak jsou na tom noťasy s výdrží? Koukal jsem, že píšou asi 4hod., což mi nepříjde moc dlouho. Je to standart, nebo jsou i jiné možnosti? Dá se na tom provozovat navi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 dobre at nezeruhttp://www.alza.cz/notebook-hp-pavilion-dv6134cz-d68889.htm ale ja bych si za firemni prachy vzal Dell no to už je lepší Takže dobrá značka je tedy Dell. Napadá mně snad jediná věc, a to výdrž bakterie. Jak jsou na tom noťasy s výdrží? Koukal jsem, že píšou asi 4hod., což mi nepříjde moc dlouho. Je to standart, nebo jsou i jiné možnosti? Dá se na tom provozovat navi? mam v praci vse od Dell a notasu asi 40...vse naprosto v poho a to se k tomu obchdaci chovaj jako prasata...dalsi hodne velkej plus je servis od Dellu...nemuzu si absolutne stezovat... muzes si k tomu koupit navic baterii kterou das misto mechaniky a pak ten notas vydrzi kolem 10 hodin... ale pocitej ze u Dellu to zaplatis...ale kvalita = vyssi cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Asus není sračka pokud nejsi cenově omezenej tak to co Bauí nebo něco podobného.(Acer, HP) Acer - před časem jsem četl nějakou diskusi na netu, kdy na Acer nadávali, že zku*vili kvalitu a nějak snad se stáhli z čech a nechtěj řešit reklamace, přičemž se reklamace dějí často. Je něco podstatného na co se při výběru zaměřit? Fakt se v tom nevyznám, maximálně tak velikost paměti a to je tak vše. Technické parametry nejsem schopen posoudit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Navi se da provozovat dokoupenim zarizeni pro GPS, nevim jak se to jmenuje, pouzivaji to kluci na kamionech. Hledej na netu, popr. se zeptej u prodejce. Baterie si muzes volit, vydrz je 4 hodiny, ale pokud treba cucis na filmy, kdyz nedelas veci narocne na stroj tak vice. Kdyz vyberes drazsi baterie, tak vice vydrzi. V aute existuje adapter do zapalovace. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Asus není sračka pokud nejsi cenově omezenej tak to co Bauí nebo něco podobného.(Acer, HP) Acer - před časem jsem četl nějakou diskusi na netu, kdy na Acer nadávali, že zku*vili kvalitu a nějak snad se stáhli z čech a nechtěj řešit reklamace, přičemž se reklamace dějí často. Je něco podstatného na co se při výběru zaměřit? Fakt se v tom nevyznám, maximálně tak velikost paměti a to je tak vše. Technické parametry nejsem schopen posoudit. hodne bych se zajimal o reseni reklamaci...u dellu kdyz si zaplatis neco kolem 4000 Care Pack tak zavolas ze ti treba nefunguje display druhej den prijedou kam reknes a na miste ti tam da novej...proste servis maj spickovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Mam velmi dobre zkusenosti s Dell, velmi spatne s HP v bance mame jen HP a ja uz reklamoval veciiii.Ja jsem svuj notebook Dell kupoval ve statech, ale tobe bych doporucil tohle Dell Inspiron 6400. Dokonfiguruj ho dle potreby a hodne zdaru. H. To bevypadá špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 TomasB, kde konkretne delas a co delas? Ze bych ti treba doporucil tu konfiguraci... H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 ja ted kupoval 6 tehle http://www.dellnews.cz/customer/Dell_Latitude_D620_CZ.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Navi se da provozovat dokoupenim zarizeni pro GPS, nevim jak se to jmenuje, pouzivaji to kluci na kamionech. Hledej na netu, popr. se zeptej u prodejce.Baterie si muzes volit, vydrz je 4 hodiny, ale pokud treba cucis na filmy, kdyz nedelas veci narocne na stroj tak vice. Kdyz vyberes drazsi baterie, tak vice vydrzi. V aute existuje adapter do zapalovace. H. takže se to dá napíchnout na přes zapalovač, to je paráda. To maj všechny nebo jen některý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Navi se da provozovat dokoupenim zarizeni pro GPS, nevim jak se to jmenuje, pouzivaji to kluci na kamionech. Hledej na netu, popr. se zeptej u prodejce.Baterie si muzes volit, vydrz je 4 hodiny, ale pokud treba cucis na filmy, kdyz nedelas veci narocne na stroj tak vice. Kdyz vyberes drazsi baterie, tak vice vydrzi. V aute existuje adapter do zapalovace. H. takže se to dá napíchnout na přes zapalovač, to je paráda. To maj všechny nebo jen některý? to si musis prikoupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 K tomu zapalovaci je to snura, kterou prikoupis za par korun... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 TomasB, kde konkretne delas a co delas? Ze bych ti treba doporucil tu konfiguraci...H. Budu dělat mezinárodní obchod s farmaceutickou chemií. Dojednávat prodeje pro farmaceutické firmy, které z toho pak vyrobí léčiva, pak pro různé výzkumné pracoviště, diagnostické pracoviště spešl chemikálie a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.