Únor 7Úno 7 Tak po update softwaru to 10 dní fungovalo na 100%, aj keď mrzlo, od včera zas nefunguje. 🤷♂️
Únor 7Úno 7 V servise mi tvrdili, že by to softwarom mohlo byť, ale evidentne nieje Čo ťa vedie k tomu, že je to materiálom, mne to funguje/nefunguje vo vlnách (pár dní ide potom zase nejde), to mi moc nepripadá, že by to bolo materiálom...
Únor 7Úno 7 Autor Me to nefunguje jen tehdy je li na klice snih,vlhkost spina. Staci utrit hadrou a hned to funguje. budto materialem nebo je tam nekde nejaky senzor ktery kdyz je spinavy nebo jinak zajebany tak to proste nefunguje. dnes mi to take nejelo zadna klika - utrel jsem je hadrou a vsechny hned fungovaly
Únor 17Úno 17 Občas se mně stane, že když odcházím od auta tak se nezamkne (mám nastaveno) a objevil jsem souvislost s dovíráním kufru. Pokud se kufr dovírá zrovna v ten moment, když jsem ve vzdálenosti, kdy se má auto zamknout, tak se toto neprovede. Již mně to potvrdili i ze škodovky. Čekám na nový soft.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.