Přejít na obsah

Parkovaci senzory

Jnst

Doporučené příspěvky

Uprimne receno… opravdu si zacinam myslet, ze tohle auto je kupa pekne odflakleho srotu. Od zacatku jsem jiz zaregistrovalo nasledujici problemy

1) vrzani bocnich zrcatek

2) spaatne nacvaknuty a zdeformovany plast u zadni rady sedadel

3) nefunkcni stresni modul otevirani stresniho sibru (stinitka), volani a svetel - funguje se mu jak se zachce

4) vanocni stromecek s asistenty - asi nejcastejsi problem i zde na foru

5) pri zapnuti/vypnuti  bufiku po peti mesicich ok fungovani se najednou nastavena teplota pro bufik nevrati zpet do puvodni hodnoty, tak to jako u blbejch clovek musi stale prenastavovat zpet

6) ruzne random hlasky a okntrolky, ktere samovolne nekdy neznamo proc vyskoci a uz se nikdy neobjevi..

no a konecne bod 7) parkovaci senzory, coz je nejnovejsi prirustek...

najednou prestaly fungovat predni a predni postranni vlevo a vpravo... napred to hlasilo, ze jsou spinave, tak jsem je umyl, ted uz to hazi jen hlasku, ze je zavada na parkovacich senezorech (ostatni funguji ok) ... nesetkal se s tim nekdo?

Chtel jsem zkusit vytahnout pojistku, ale v manualu jsou rozepsane pomerne zvlastne - i po vytahnuti pojistky c. 21, ktery by asi nela byt od toho, zadni parkovaci senzory funguji... v manualu se jeste pise i o c. 58, ale tam pro jistotu neni vubec zadna pojistka (haha)..nevi tedy priapdne jeste nekdo na jake pojistce by tohle mohlo byt umistene?

Uz toho auta zacinam mit opravdu plne zuby, o kvalitech asistenky a napr. slibeneho parkovani na dalku, ktere melo byt dostupne a nakonec asi ani nebude nemluvim. V servisu kdyz jsem chtel reklamovat ten kus plastu, tak mi bylo sdeleno, ze auto v ramci reklamace i kvuli takove prkotine musi prijmout a odstavit, takze na vse maji lhutu 30 dnu (coz me opravdu zarazilo, protoze ten dil se da v klidu objednat a pak jen dojet na prehozeni 1:1).... presel jsem z lexusu a ten stret s realitou je opravdu pomerne drsny...

budu pripadne rad za jakoukoliv radu

Editováno: , autor: Jnst
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...