astario Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami Zdravím a prosím o radu, mám Sportline s paketem obsahujícím Advanced Kessy a ve videonávodu je zobrazena možnost odemknutí vozu při pouhém přiblížení se k němu. Ale to se neděje, jediné co, tak když se přiblížím pod dva metry tak se rozsvítí grafika světel a nebo “zarachotí” uvnitř auta jak tiché “tluktluk”.. auto se ani nezamkne když se od něj vzdálím. Jakákoli rada vítána. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkash Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami Mas to v infotiamentu nastavene, respektive povolene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astario Vloženo před 6 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 6 hodinami No já to tam právě nenašel 🤨 našel jsem tam zapnutí grafiky světel, ale nic jiného 😕 přitom ve specifikaci vozu to mám.. Komfort paket plus.. a zbytek věcí z toho paketu mám vše😐 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astario Vloženo před 2 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 2 hodinami Tak jsem na to přišel, ono totiž v menu nastavení -> vozidlo -> exteriér -> je nutný swipe doprava, protože ta karta má více záložek🤦♂️ moje nervy.. ani nevím kolikrát jsem to všechno proklikal, než jsem si toho všiml.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkash Vloženo před 1 hodinou Sdílet Vloženo před 1 hodinou Nejsi první, kdo to neměl aktivované. Tak užívej.🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.