Petronel123 Vloženo 15. Května Vloženo 15. Května Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli jsou tlumiče DCC přínosem pro klidnou, pohodovou jízdu. Plánuji 1,5 eTSI motor a nevím, jestli to není zbytečná investice. Nevím, jestli DCC nezklidní auto v zatáčkách, na nerovnostech, menší naklánění apod. Děkuji za zkušenosti Citovat
Peso Vloženo 15. Května Vloženo 15. Května Za mě určitě mají smysl, posouvají úroveň komfortu a řízení o level výš. To co o nich básní v recenzích (obecně, v ramci VW produkce) je prostě pravda.. a mohu porovnat s minulou generací DCC , měl jsem je v Superbech a Passatu, tato nova verze je fakt jinde. 1 Citovat
lakrij Vloženo 17. Května Vloženo 17. Května Za mě DCC super věc, v předchozím Kodiaqu jsem měl to starší provedení, tohle nové je úplně něco jiného, je tam i velké rozmezí jejich nastavení. 1 Citovat
CITA Vloženo 17. Června Vloženo 17. Června Ahoj, mám najeto cca 15 tis a mám DCC, ale teď mě přijde, když jedu pomalu po nerovné silnici, tak že při každé přejeté díře slyším od zadní nápravy takové jako bouchání, klepání jako kdyby bylo něco uvolněného v kufru a po přejetí nerovnosti to klepalo? Dříve mě to pravděpodobně nedělalo, nebo jsem tomu alespoň nevěnoval pozornost. Dělá to ať mám podvozek nastavený na komfort i normál, nebo sport. Děkuji Tomáš Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.