Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

chtěl bych se zeptat, jestli jsou tlumiče DCC přínosem pro klidnou, pohodovou jízdu. Plánuji 1,5 eTSI motor a nevím, jestli to není zbytečná investice. Nevím, jestli DCC nezklidní auto v zatáčkách, na nerovnostech, menší naklánění apod.

Děkuji za zkušenosti

Vloženo

Za mě určitě mají smysl, posouvají úroveň komfortu a řízení o level výš. To co o nich básní v recenzích (obecně, v ramci VW produkce) je prostě pravda.. a mohu porovnat s minulou generací DCC , měl jsem je v Superbech a Passatu, tato nova verze je fakt jinde.

Vloženo

Za mě DCC super věc, v předchozím Kodiaqu jsem měl to starší provedení, tohle nové je úplně něco jiného, je tam i velké rozmezí jejich nastavení.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj, mám najeto cca 15 tis a mám DCC, ale teď mě přijde, když jedu pomalu po nerovné silnici, tak že při každé přejeté díře slyším od zadní nápravy takové jako bouchání, klepání jako kdyby bylo něco uvolněného v kufru a po přejetí nerovnosti to klepalo? Dříve mě to pravděpodobně nedělalo, nebo jsem tomu alespoň nevěnoval pozornost. Dělá to ať mám podvozek nastavený na komfort i normál, nebo sport. Děkuji Tomáš 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...