Petronel123 Vloženo Čtvrtek v 20:41 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 20:41 Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli jsou tlumiče DCC přínosem pro klidnou, pohodovou jízdu. Plánuji 1,5 eTSI motor a nevím, jestli to není zbytečná investice. Nevím, jestli DCC nezklidní auto v zatáčkách, na nerovnostech, menší naklánění apod. Děkuji za zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peso Vloženo Čtvrtek v 21:35 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 21:35 Za mě určitě mají smysl, posouvají úroveň komfortu a řízení o level výš. To co o nich básní v recenzích (obecně, v ramci VW produkce) je prostě pravda.. a mohu porovnat s minulou generací DCC , měl jsem je v Superbech a Passatu, tato nova verze je fakt jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petronel123 Vloženo Sobota v 11:39 Autor Sdílet Vloženo Sobota v 11:39 Děkuji za rychlou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakrij Vloženo Sobota v 17:57 Sdílet Vloženo Sobota v 17:57 Za mě DCC super věc, v předchozím Kodiaqu jsem měl to starší provedení, tohle nové je úplně něco jiného, je tam i velké rozmezí jejich nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.