sysa Vloženo 2. Června Vloženo 2. Června Zdravím, Mám dotaz ohledně zobrazení základních navigačních informací ve středu virtuálu nad zobrazením rychlosti u octavie 4 (2020 style) Přes apple car play se tato data nezobrazují u waze, google map ani u map.cz. Včera jsem však zadal navigovat k pumpě přes aplikaci benzina a najednou mi mapy.cz i google ukazoval šipky na virtuálu. (waze nefungoval) Nemáte náhodou někdo tušení jestli umí mapy.cz napřímo při navigování ukazovat základní (šipka/vzdálenost) data přímo ve virtaul kokpitu nahoře uprostřed ? diky moc Citovat
ČudlR Vloženo 2. Června Vloženo 2. Června Me u po fl 2025 ukazuje v levem budiku sipky i na deah disp. Jak u mapy.cz/com tak google mapy Citovat
dettektorr Vloženo 2. Června Vloženo 2. Června Ano v budíku to ukazuje vždy, ale nahoře mezi budíky nefunguje nic. Pouze nahodne občas něco problikne. Bohužel. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.