Errsee Vloženo 11. Června Vloženo 11. Června Ahoj. mam S4 a stale jsem nepřišel jak přepnu spárovaný telefon v applecar play. běžný telefon je v základním okně telefonování, ale v applecar play se nepřepne. běžně se nám to stává když di auta nastoupí manželka drive a je tam při nastartování a ja pak chci navigaci atd mit na sebe a uz se nepřepnu. bluetooth audio a telefon jde přepnout ale ten Apple car play ne 😀 vi prosím někdo kde to udělat? Citovat
arpi11 Vloženo 11. Června Vloženo 11. Června Cau, sice nemam S4, ale S3 a resim to, ze vypnu zene wifi s bluetooth a pak se mi pripoji tvuj telefon. Je to sice novy system v S4, ale v zakladu pripojeni, by to melo byt stejne. V nabidce bys mel najit pripojene zarizeni a tam vyberes zarizeni. Vse bys mel najit v navodu k autu. Citovat
bazycek Vloženo 11. Června Vloženo 11. Června Ja zene telefon odpojil presne kvuli tomuto a dal neresil Citovat
Errsee Vloženo 12. Června Autor Vloženo 12. Června Tak v návodu nic nebylo ale konečně jsem měl čas to pořádně najít. je to v úvodní obrazovce s připojením telefonu a dole je nastaveni a tam je možnost vybrat čím má byt který telefon připojen. ale hezky schované. nás původní Kodiaq jen zmáčknu přepnutí a byl klid. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.