Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ahoj přátelé, asi se vracím zpět ke škodovce. Pašíka jsem držel fakt dlouho (2016, kupován 2018, nyní 180tis), ale do sedana už se nevejdeme a technologie je taky dál. Sice ještě stále koukám po 530/540 Tourer, ale za cca 1,2 do 50tis najeto v trochu dobré výbavě je to asi nesmysl a tudíž bude pašík.

Kdo jste přecházel z B8 a případně rádi jezdíte ostře, co vás na superbu štve? Já byl dneska projet 142kw a přišlo mi to fakt líné (režim S). Odpich z vinglu na Ještědu prostě není a z kopce nabrzdit zatáčku taky žádná radost. Jezdím xkrát ročně alpy a většinou ledovce a proto mám rád jak výkon, tak brzdy.

Pak mě zajímá ESP. Dá se vypnout tak, abych na sněhu mohl vodit auto v zatáčkách plynem (nyní s přehraným SW to jde a haldex umí více, než jsem si uměl představit).

Díky moc

• Autor

Plus se zeptám, pokud vezmu L&K, jak bude těžké se zbavit chromu a udělat z toho sportline?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.