Hampejz Vloženo 21. Června Vloženo 21. Června ahoj přátelé, asi se vracím zpět ke škodovce. Pašíka jsem držel fakt dlouho (2016, kupován 2018, nyní 180tis), ale do sedana už se nevejdeme a technologie je taky dál. Sice ještě stále koukám po 530/540 Tourer, ale za cca 1,2 do 50tis najeto v trochu dobré výbavě je to asi nesmysl a tudíž bude pašík. Kdo jste přecházel z B8 a případně rádi jezdíte ostře, co vás na superbu štve? Já byl dneska projet 142kw a přišlo mi to fakt líné (režim S). Odpich z vinglu na Ještědu prostě není a z kopce nabrzdit zatáčku taky žádná radost. Jezdím xkrát ročně alpy a většinou ledovce a proto mám rád jak výkon, tak brzdy. Pak mě zajímá ESP. Dá se vypnout tak, abych na sněhu mohl vodit auto v zatáčkách plynem (nyní s přehraným SW to jde a haldex umí více, než jsem si uměl představit). Díky moc Citovat
Hampejz Vloženo 21. Června Autor Vloženo 21. Června Plus se zeptám, pokud vezmu L&K, jak bude těžké se zbavit chromu a udělat z toho sportline? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.