Publikováno před 17 hodiny17 hod Ahojte, od včerejšího rána mi nefunguje ovládání přes aplikaci. Dnes jsem zjistil že nejspíš auto není připojené k internetu, problém se esim, nebo výpadek služeb ? Psal jsem na podporu přes apku , tak uvidím o co jde. Ale nemáte někdo zkušenost?
před 3 hodiny3 hod Mal som už asi 3 alebo 4 takéto výpadky odkedy mám auto (11/2024). Najkratší trval 0.5 dňa a najdlhší asi 5-6 dní. Vždy to nabehlo spontánne. Žiaľ o knihu jázd resp. o dáta prídeš, nie sú cache-ované lokálne.
před 3 hodiny3 hod Taky se mi to stalo párkrát, ale to bylo před více než rokem. Do pár dní se to vždycky samo dalo do pořádku. Řešil jsem to i s podporou, dostal jsem od nich tehdy odpověď.Příčina popisovaného chování byla s největší pravděpodobností odstraněna automatickým resetem komunikační jednotky, která je nastavena tak, aby se v pravidelných intervalech tento proces opakoval.
před 2 hodiny2 hod Autor Díky za reakce, tak snad se to přes víkend už spojí. Z podpory zatím žádná odpověd. Volal jsem známému, dělá v salónu , kde se auto kupovalo a prý se aktualizoval nějaký sw a zpětné spojení s autem prý trvá nahodile.Když by se to v příštím týdnu nespojilo, doporučoval mi smazaní hlavního uživatele a reset. A pak znovu přihlášení.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.