Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

btw kdybyste nekdo mel zajem, tak muzu nabidnout nejake kousky z vlastniho odchovu!!! :) je to mala starost a pozorovat, jak se ten pavouk svlika a roste, to je pecka....a taky kdyz lovi, fakt muzu jedine doporucit, nenakladnej mazlicek!!! lollol

Hmmm uz sem ho mockrat chtel takze ... mozna :-)

btw kdybyste nekdo mel zajem, tak muzu nabidnout nejake kousky z vlastniho odchovu!!! :) je to mala starost a pozorovat, jak se ten pavouk svlika a roste, to je pecka....a taky kdyz lovi, fakt muzu jedine doporucit, nenakladnej mazlicek!!! lol  lol

mam tady i mirny pavouky pro zacatecniky, jsou to ty cerno-oranzovy, fakt krasny.... rod brachypelma.....nenarocny chov a paradni kousky!! ;)-_-

btw kdybyste nekdo mel zajem, tak muzu nabidnout nejake kousky z vlastniho odchovu!!! :) je to mala starost a pozorovat, jak se ten pavouk svlika a roste, to je pecka....a taky kdyz lovi, fakt muzu jedine doporucit, nenakladnej mazlicek!!! lol  lol

mam tady i mirny pavouky pro zacatecniky, jsou to ty cerno-oranzovy, fakt krasny.... rod brachypelma.....nenarocny chov a paradni kousky!! ;)-_-

Jojo vim o co jde :-) sklipkanek :-) Uz sem ho mel kdysi malem doma ... vim ze sou nenarocny a pritom nadherny :D

tady je odkaz na tu bloncku, nejvetsiho pavouka na svete!!! :)

http://www.arachnomania.cz/fotogalerie_skl...phosa%20blondii

A myslíš, že kdyby ho měl člověk od mala, že by ho nemoh nějak ochočit aby si na ně zvykl a nekouslho. Já teda nevím ale 33 čísel to je dost. Asi kdyby se proti mě rozběh tak bych ani nevím co. Ty vole to musí bejt hovado zvíře :unsure::unsure::unsure:

Ted jsem si vzal pravítko, ale to je opravdu hovado pavouk. Co to žere, to by mohl žrát malí děti............

Jojo vim o co jde :-) sklipkanek :-) Uz sem ho mel kdysi malem doma ... vim ze sou nenarocny a pritom nadherny :D

jj staci to krmit jednou za cas a kdyz pozorujes jak to roste, vybarvuje se atd, tak je to uplna parada!! kdyby si chtel, tak staci rict a muzes si vybrat!! :)

Ted jsem si vzal pravítko, ale to je opravdu hovado pavouk. Co to žere, to by mohl žrát malí děti............

no hele ochocit nejde, na to je to moc hloupe zvire, ale kdyz ho nebudes moc provokovat, tak na tebe nezautoci... :) pro inspiraci hazim foto skoro dospele blondii ;)

post-31-1172909919.jpg

no hele ochocit nejde, na to je to moc hloupe zvire, ale kdyz ho nebudes moc provokovat, tak na tebe nezautoci... :) pro inspiraci hazim foto skoro dospele blondii ;)

To je paráda, ale nevím. Měl bych strach. No a dej me tomu, že tě kousne. Jak hluboko má skus a to má v sobě nějakej jed a můžeš umřít nebo je to jenom taký, že tě kousne a nic víc. pouze to bolí :(

Jo a kolik stojí ten nejvštší pavouk ten blondii?

tak co jsem koukal jednim okem na ty pavouky tak mam fakt zkaženej celej den ,já bych se posral i z toho nejmenšího pavouka na světě :rip:

To je paráda, ale nevím. Měl bych strach. No a dej me tomu, že tě kousne. Jak hluboko má skus a to má v sobě nějakej jed a můžeš umřít nebo je to jenom taký, že tě kousne a nic víc. pouze to bolí :(

Neumres neboj ;-)

jj staci to krmit jednou za cas a kdyz pozorujes jak to roste, vybarvuje se atd, tak je to uplna parada!! kdyby si chtel, tak staci rict a muzes si vybrat!! :)

Vazne ??? Tak ja o tom popremyslim !

Tady něco z mého vozového parku Liberecká 753 278

post-31-1172935367.jpg

Upraveno od Tomáš

Jihlavská 749 018

post-31-1172935454.jpg

skutečná v nerozlučné dvojici

post-31-1172936832.jpg

Tady něco z mého vozového parku Liberecká 753 278

Pěkná práce... :palec2: Brejlovci jsou prostě best... :wub::wub::wub:

Zde přípřež v podání 753.202 a 753.223 ;)

post-31-1172937720.jpg

No a tady byl Spíďák přistižen při ilegální činnosti... lollollol

post-31-1172938055.jpg

Lumpe :D:D:D:D:D:D:D

Jj, brejlovci a zamračený. V Lípě máme prototyp T478.001

Odkud je ta modelová fotka?To je nádhera...

Fotka je odemne z podkroví... ;):D

Fotka je odemne z podkroví... ;):D

Kecáš, fakt? :D

No fakt... ;) Jen jsem z těch Tvých fotek nepoznal měřítko, ale tipuju hánulku... ;)

No fakt... ;) Jen jsem z těch Tvých fotek nepoznal měřítko, ale tipuju hánulku... ;)

jj, H0

Nemáš ještě nějaký fotky? :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.