Spidi Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 jj, H0Nemáš ještě nějaký fotky? Tak to jsme na tom stejně, vetšina jsou odlitky Pavla Číže s pojezdem Roco a digitálním dekodérem Lenz... Fotek moc není, bo je to ještě ve výstavbě, ale něco se najde. Tady je zvolenská 753.053, která jezdí v Brezně a je to v současnosti poslední jezdící 753 na Slovensku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 A tady je jidiná parní a jediná kupovaná lokomotiva - mazutka. Ale samozřemě se "musela" podrobit tuningu, takže kromě digitálního dekodéru pro ovládání jízdy má i druhý dekodér pro zvukovej modul, takže při jízdě dělá š š š š Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 (editace) A další exóóót - Pišta, alias řada 735. Model je letovanej z leptanýho mosaznýho plechu, ale na to já bych nebyl, postavil ho železniční fotograf Honza Kopal... Za ním je posunující "velkej hektor", alias řada 721... Jinak si všimni, že na celým kolejišti jsou všechny osobní auta v zásadě Škodovky... Editováno: 3. Březen 2007, autor: Spidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Tak to je super Já mám brejlovce čtyři ČStrain a zbytek od Číže, šest mračounů, dva kocoury(742), čmeláka a osmsetdesítku motorák. Jezdil jsem do Prahy na masarykáč na burzy. Asi se u tebe budu muset zastavit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Tak to je super Já mám brejlovce čtyři ČStrain a zbytek od Číže, šest mračounů, dva kocoury(742), čmeláka a osmsetdesítku motorák. Jezdil jsem do Prahy na masarykáč na burzy. Asi se u tebe budu muset zastavit... Tak to máš slušnej repertoár... Já mám kromě té parní mazutky 7 brejlí, jednu zamráču, pištu, hektora, rosničku od Vacka (jo tu příšernou), tři Sergeje a horká novinka - Pomeranč 776.005 - ten má taky zvukovej modul... No a ještě mám rozpracovaný další dva brejláčky... Z motoráků mám 810 taky, včetně přívesnýho Bafíku a ještě krokodýla 850 - ten je sice takovej nemastnej neslanej, ale byl to takovej první vlastní poschopnej stroj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 ty voe jděte s těma pavoukama tuhle mi nabízel jeden securiťák od nás z práce měl tam asi 10 malejch sklípkošů brrr ještě ted mám husí kůži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Nemám je nafocený, ale z brejlí mám ještě libereckou perlu 754 013, teď je myslím ve Veselí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 mračouna v těhle barvách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Nemám je nafocený, ale z brejlí mám ještě libereckou perlu 754 013, teď je myslím ve Veselí Jj, třináctka, z Liberce šla do Veselí, pod DKV Valašský Meziříčí, ale to před dvěma rokama zrušili a tak je těď ta třináctka v Brně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 V jiným kabátě Pak 749 178 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 V jiným kabátě Pak 749 178 No čéče Ty seš zamráčovej, to já su víc na brejle... Tady ještě jedenkrát třináctka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 toto je můj koníček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 tady ještě osmnáctka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Pak ještě v těhle barvách a pak klasika šedivo červená a červená s ežl.pruhem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 toto je můj koníček Tak holcicky jo ? No to mame podobny, ale ja sem na tak o 10let starsi nez ty na obr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Tak holcicky jo ? No to mame podobny, ale ja sem na tak o 10let starsi nez ty na obr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 toto je můj koníček Tak holcicky jo ? No to mame podobny, ale ja sem na tak o 10let starsi nez ty na obr no těm je od pěti do sedmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Z brejlí ještě 753 006 na které jsem se i svezl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Z brejlí ještě 753 006 na které jsem se i svezl. No pěkná pěkná... Ale aby tady nebyly jen mašinky, vytáhnu dalšího koníčka, plastikový stavebnice letadel v měřítku 1:72, mám asi 250 kusů, převážně "roury" v čs. barvách - na přiloženém snímku MiG-23BN, ještě bez dokoncené kabiny a podvozku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 toto je můj koníček Tak holcicky jo ? No to mame podobny, ale ja sem na tak o 10let starsi nez ty na obr no těm je od pěti do sedmi Vsak sem psal o 10 vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 tady je odkaz na tu bloncku, nejvetsiho pavouka na svete!!! http://www.arachnomania.cz/fotogalerie_skl...phosa%20blondii Jeste k te blondyne, tady jedno video jak si poradi se slusne urostlou mysi (kdo s tim ma problem, ze je to kruty atd tak na to pls neklikejte jo ??) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Jak moc tu myš vysaje? To se pak musí ta myš vyhodit aby se nezačala kazit ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 3. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Pak ještě jezdím tohle: http://minikary.wz.cz/galerie/zavod035.html http://www.minikarymb.cz/ Asi nebudeš Tomáš Vítek, ale ten druhý Tomáš... Tady to sakra ožilo, minikáry i vláčky-klukovský sen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 já mám koníčků více... ale jak tak koukám tak na některé členy nemám... hlavně nechápu kde na to berete čas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Ted jsem si vzal pravítko, ale to je opravdu hovado pavouk. Co to žere, to by mohl žrát malí děti............ no hele ochocit nejde, na to je to moc hloupe zvire, ale kdyz ho nebudes moc provokovat, tak na tebe nezautoci... pro inspiraci hazim foto skoro dospele blondii To je paráda, ale nevím. Měl bych strach. No a dej me tomu, že tě kousne. Jak hluboko má skus a to má v sobě nějakej jed a můžeš umřít nebo je to jenom taký, že tě kousne a nic víc. pouze to bolí s tim kousnutim, je to zavisle od druhu, vetsina druhu je mirne jedovatych, takze kdyz te kousnou, tak to misto treba zrudne nebo tak, u nekterych druhu je ale mozne, ze te bude treba brnet cela ta pokousana ruka treba az tyden....me se to este nepostestilo!! hlavne musis bejt fakt kopyto, aby te ten pavouk kousnul, nejdriv, kdyz je vystrasenej, nebo tak, tak zacne vykopavat zahave chloupky ze zadecku...to te muze tak max. svedit, kdyz te todle neodradi, tak se zacne stavet do obranneho postoje a pak teprve kouse, ale je to fakt az ta krajni varianta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.